selam kızlar moralim çok bozuk cumadan beri hiç dikkat edemedim canım sürekli tatlı bişeyler yemek istiyodu meğer dün regl oldum ondanmış. bu gün tekrar kaldığım yerden devam edicem inşallah vicdan azabı duyuyorum resmen yaainşallah verdiklerimi almamışımdır geri
yağlar derken hangilerini kullanmalıyız canım biraz açıklar mısın sevinirim:26:
canım aromatik yağlar.portakal yapı biberiye yağı.susam yağı olabilir.biraz netten araştır.4 sene önce yaptığımda çok işe yaramıştı.ama yağları iyi belirlemek gerek oran felan..sür spor yap kabak lifiyle defne sabunla kızarana kadar lifle faydası olur.
ben sabah başladım diyete
protein diyeti yapıyorum ben buna alışkınım pratik geliyor bana.
yediklerim
sabah az sucuklu 2 yumurta
7 zeytin az peynir çay
öğle 1 bardak ayran 3 dilim üçgen peynir
akşam ıspanaklı yumurta
akşam 1 fincan türk kahvesi
az önce eşim yaptı içtik.
akşam yemeğimi 5 den önce yedim.sonra başım ağrıyordu uyudum.bu saatte iyi olmaz ama ağrım geçmiş neyseki.
kızlar ben 97 kiloyum.inşallah devam ettiririm de hafiflerim birazcık.
Vallah sğper Almanyalı1987Peki nasıl verdin bu kiloları ? neler yaptın merak ettim açıkcası bir de: nasıl koruyorsun kilonu ? :26:
Mavijiklet üzülme. Ben de bazı günler dikkat etmedim ve vicdan azabı çektim ama daha sonra üzülmeyi bırakıp bıraktığım yerde devam ettim. Regl döneminde insan kontrol edemiyor işte her zaman. Verdiklerini de bu kadar çabuk alacağını da sanmıyorum güzelim. Moralini bozmaberaber birbirimize destek olarak vereceğiz kiloları kızlar :13:
teşekkür ederim canımcım.
dün dikkat edeyim dedim ama ipini koparmış gibi abur cubur yedim neden böyle oldum anlamadım oysa 3 hafta o kadar güzel gidiyoduki
ama bugün söz verdim kendime dikkat edeceğim.
Benim yemekle pek aram yoktur ama özellikle bu regl günlerinde abur cubura bulanıyorum resmen ya kaç tane çikolata yediğimi hatırlamıyorum dün.
Arkadaş diyoki mide fesadı geçirecen sandım :18:
ama diyorumya sadece bu özel günlerde oluyo normalde diğer günlerde çok dikkat ediyorum.
Bugünden itibaren yine devamhadi bakalım
slm kizlarr ben geldim bir haftadir yazmaya yuzum yoktu okuyup ciktim hepyaptigim kacamaklarin hangibirini anlatayim bilnemki ( regl olacam sandim piskolojikmidir nedir canim tatli istedi surekli bu durumda kilo veremezsin fatos aman ne diyetiymis dedim yedimde yedim bi turlu regli olmadim bugun tartildim 92 dim 90.800 gordum bu nasil olduki anlamadim saskinim ama cok mutlu oldum ya yarin cok kalabalik misafir ordusu agirliycam persembe gunude tekrardan basliyorum kacamaksiz insallah:13: :13:
Selam fatosBen de arada sırada kaçamaklar yapıyorum. onları yapmadan dayanmak mümkün değil ki güzelim:125: Ama sende ki etkisi keşke bende de olsa Sana o zaman perşembeden sonra tekrar buluşma dileği ile diyeyim [/QUO
bendede ilk defa oldu bebisim agzim kulaklarimda resmenmasallah diyelim sabahtan beri butun ev elimden gecti yoruldum valla sadece aksam yemegi yedim acim ama yemiycem tabiki sen kac kilosun tatlim kilo cizelgende goremedim bi tuhaflik var persembe son gaz devam destek olalim birbirimize..gorusrz
Selam fatosBen de arada sırada kaçamaklar yapıyorum. onları yapmadan dayanmak mümkün değil ki güzelim:125: Ama sende ki etkisi keşke bende de olsa Sana o zaman perşembeden sonra tekrar buluşma dileği ile diyeyim [/QUO
bendede ilk defa oldu bebisim agzim kulaklarimda resmenmasallah diyelim sabahtan beri butun ev elimden gecti yoruldum valla sadece aksam yemegi yedim acim ama yemiycem tabiki sen kac kilosun tatlim kilo cizelgende goremedim bi tuhaflik var persembe son gaz devam destek olalim birbirimize..gorusrz
Selam güzelim. Ben 62 kiloyum, boyum 1.63, yaşım 28:93: Evet çizelgem sanırım sadece BMİ falan gösteriyorben bugün yarım saat koştum yarım saat de yağ yakıcı hareketler yaptım, öldüm vallah vallah bu sporun faydası olmazsa çıldırırım:84: perşembeden sonra bekliyorum güzelim. birbirimize destek olarak tam gaz :13: eşimle de biraz inatlaştım bu konuda. gıcık etti beni gerçi kendisi de kilo vermesi lazım. yaza kadar ikimizde mecburiyetten kendi annelerimizde kalacağız, o yüzden 2-3ay görmeyeceğim kendisini, ancak internetten. Gördüğünde biraz morarsın ... sana yarın için de kolay gelsin:129: görüşürüzzzzz :80:
İtiraf sırası bende korkarımDün öğleden sonra tek öğünde 800 kalorilik bir kaçamak yaptım. Üstelik akşamına da yemeyeyim bari demedim :18: Bitti mi hayır tabi ki de Gece de bir miktar daha şekerlemeli kuru yemişli atıştırma devam etti. Teşvikiye ' den Mecidiyeköy' e yürümem bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama bu akşam salona girip ciddi spor yapacağım.
Selam serapdanlaşılan 'amannn, ne bu eziyet, koy ver gitsin' moduna girmişsin neyse üzülme canım. Yine dikkat eder, telafi edersin bu kaçamak gününü
Serap!!! bugün de ben kaçırdım ipin ucunulazer için randevum vardı, dışarda beyaz çikolatalı mokka ve yabanmersinli muffin yedim, öğlen 1 dondurma ve karnabahar yemeği (etli), ardından dondurulmuş yoğurt gibi bir tatlı(vanilya ve meyveli birşey) neyse artık telafi etme sırası da bende spor da yapmadım bugün duş yasak bugün diye oh vallah halim şahane bugün, sal gitsin hopa sal gitsin Seda
Ooooh afiyet olsun tosunuma
Geçmiş olsun arkadaşım; seni diyet gazisi ilan ediyorumDemek ki neymiş, diyette kocaman delik açılınca kimse topiğe uğramıyormuş
Gazimizin şerefine bugünü çorba salata günü ilan ediyorumTamam dün duş yoktu bugün dooğru spora Menünü ve sporunu anlatırsın artık detaylarıyla di mi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?