Selaammmmmmmmmmmhepsi arazi oluyor, sanırım bir tek ben değilim kaçıran yada başka topiclere takılıyorlar. Bugün sporumu tabii ki yapacağım hatta bugün yeni hareketler de eklenecek spor programıma bugün çorba sakata günümü ? yok canım sende aslında olabilir...ya ben aslında hafta 1 destoks günü koysam araya fena olmaz. bi araştırayım biraz... bu arada bugün diğer topicte tartılma günümüzdü. -500-600 çıkmışım yine de düne rağmen
benimki gayet iyi gidiyor kızlar bugünlerde hiç iştahım yok neden bilmiyorum inşallah sonu iyi olur :)) ama son kilomda takıldı kaldı neden acaba şu son 2 kiloyuda verseydimde öyle takılsaydı keşke :)))
ben genelde akşam daha çok yiyorum o yüzden mi veremiyorum acaba?
6'dan sonra yemeyince cidden işe yarıyor mu arkadaşlarr :)[/Q
Yaşına da bağlı ama genelde kişi, akşam 18- 18.30 dan sonra pasta, tatlı, bisküvi, cips, çerez yerse; bir de spor yapmazsa kilo alır. Saat 16. dan sonra şeker metabolizması değişiyor. Kendimden örnek vereyim: 18-18.30 gibi akşam yemeğimi yiyorum. (spora gittiğim günler daha erken) saat 20.30 gibi de bir çay bardağı yarım yağlı süt ile yapılmış sütlü kahve içiyorum. Saat 22.30-23 gibi de yatıyorum. Çok uzun süre aç kalmak da iyi değil, bütün geceyi yiyerek geçirmek de. Bu sistemle kilo kaybediyorum ve ertesi sabah kendimi hafif hissediyorum.
Herkese slm,
Ben de 5 martta başladım diyete.Gündüz çok kısmasam da dikat ediyorum yediklerime.Akşam 6dan sonra ise hiçbir şey yemiyorum.64,5 ile başladım.2 gün önce tam 64,00 çıktı.Hedefim 54 kg.Ben maalesef çok hızlı kilo veremiyorum.2 akşamdır da aeorobik videolarını açıp 30 dk yapıyorum.Arkasından da 30 dk kondisyon bisikleti.Oğlum var 20 aylık.Zaten kilolarımın bir kısmı da hamilelikten.Havalar ısınınca burada stadyum var yürüyüşe gideceğim.2007 de hergün 2 saat tempolu yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek üç ayda 10 kg vermiştim.Yine aynı azimlilik ve kararla bu yola çıktım.İnşallah başarırız hep birlikte.Hepimize sağlıklı bir zayıfllık diliyorum.
Olur olur, normal takılması. Şaşırtmak lazım metabolizmayı. Beslenme sistemini değiştir bence. Nasıl beslendiğini yazarsan yardımcı olabiliriz belki...
canım eskiden beri olmayan bir kahvaltı alışkanlığım var istesemde yiyemiyorum zorlarsam midem bulanıyor ama aç kalmamak için bi bardak süt ve bikaç lokma bişeyler yemeye çalışıyorum bu hergün böyle(
öğlen yemekhanede ne varsa ekmeksiz yiyorum.
akşamları meyve yiyorum genelde 6dan sonra yemek yemiyorum ama meyve ve bir avuç kadar fındık badem yiyorum beni çok tok tutuyor.
anlayacağın çok düzenli değil beslenmem.
metabolizmam alışmış düzenli yediğim zaman direk kilo yapıyor ne yapıcam böyle bilmiyorum ama gündüzleri falan öğleden sonra kek bisküvi falan yiyorum açıkçası akşam çok yemediğim için :)))
canım eskiden beri olmayan bir kahvaltı alışkanlığım var istesemde yiyemiyorum zorlarsam midem bulanıyor ama aç kalmamak için bi bardak süt ve bikaç lokma bişeyler yemeye çalışıyorum bu hergün böyle(
öğlen yemekhanede ne varsa ekmeksiz yiyorum.
akşamları meyve yiyorum genelde 6dan sonra yemek yemiyorum ama meyve ve bir avuç kadar fındık badem yiyorum beni çok tok tutuyor.
anlayacağın çok düzenli değil beslenmem.
metabolizmam alışmış düzenli yediğim zaman direk kilo yapıyor ne yapıcam böyle bilmiyorum ama gündüzleri falan öğleden sonra kek bisküvi falan yiyorum açıkçası akşam çok yemediğim için :)))
Selam kızlar. Ben şimdi koşuya gidiyorum. Bugün kuru kayısı yedim bir kaç tane. Bol bol 100 numaraya çıkarsın diyrkaıyısı diyetimi mi ürtesem kendi kafama göre yok yok şaka
Merhaba Kızlar, korkarım bu 6 dan sonra yememe işi kötü bir yöntem. Bu sabah spor salonuna erken gittim, kahvaltı yapmadan önce vücut analizim yapıldı. Sonuç korkunçtuNe yaptım nasıl yaptım bunu kendime :18: Kilo vermişim fakat yağ oranım %30 dan %40 a çıkmış durumda. Kas kütlem olması gerekenden 3 kilo daha az ve günde 2 lt su içmeme rağmen su oranım da düşük çıktı. Ben bu 6 dan sonra yememe işini bırakıyorum. Diyetisyenlerin verdiği yönteme geri dönüyorum. Uzun süreli açlıklardan sonra ve düşük kalorili diyetlerde vücut yağ oranının artmasının olası olduğunu biliyordum ama sonucun bu kadar vahim olacağı aklıma gelmemişti. Bu durum bana 1.30 saatlik kardiyo yapmama gerekliliği getiriyormuş. Haftada 3-4 gün çok ciddi bir kardiyo programı yazdı hoca. Eve sürünerek girdim bugün. Sizlere tavsiyem bir an evvel vücut analizlerinizi yaptırıp önleminizi almanız yönünde.
Merhaba Sezen, evladını Allah bağışlasın. Yavaş yavaş vermek daha iyi, kalıcı olur. İyi dileklerine ben de katılıyorum. Hep birlikte daha sağlıklı kilolara ulaşırız inşaallah.
Merhaba Kızlar, korkarım bu 6 dan sonra yememe işi kötü bir yöntem. Bu sabah spor salonuna erken gittim, kahvaltı yapmadan önce vücut analizim yapıldı. Sonuç korkunçtuNe yaptım nasıl yaptım bunu kendime :18: Kilo vermişim fakat yağ oranım %30 dan %40 a çıkmış durumda. Kas kütlem olması gerekenden 3 kilo daha az ve günde 2 lt su içmeme rağmen su oranım da düşük çıktı. Ben bu 6 dan sonra yememe işini bırakıyorum. Diyetisyenlerin verdiği yönteme geri dönüyorum. Uzun süreli açlıklardan sonra ve düşük kalorili diyetlerde vücut yağ oranının artmasının olası olduğunu biliyordum ama sonucun bu kadar vahim olacağı aklıma gelmemişti. Bu durum bana 1.30 saatlik kardiyo yapmama gerekliliği getiriyormuş. Haftada 3-4 gün çok ciddi bir kardiyo programı yazdı hoca. Eve sürünerek girdim bugün. Sizlere tavsiyem bir an evvel vücut analizlerinizi yaptırıp önleminizi almanız yönünde.
Mavijikletçim, şimdi diyeti bir tarafa bırakalım. Bu sağlıklı bir sistem değil. Akşam yemek yemediğin halde sabah acıkmamış olman da metabolizmanın yavaş çalıştığı,kıtlığa programlandığı anlamına gelebilir. Düzenli yediğin zaman kilo alman da buna bağlı bence. Ahan da yemek geldi hemen depolayalım diyor.
Sana bir reset lazım. Bir uzmanla görüşmende fayda var aslında.
Kaç kilosun, boyun kaç,yaşın kaç?? Sağlık sorunun var mı? Diyabet, insülin direnci, kan yağların hakkında bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?