Çocuklarına sorumluluk yükleyeceksin, başka türlü baş edemezsin.
Yatak toplamaktan tut, kıyafetlerini toplamaya varana kadar, ki okula giden çocuk bu tip işleri rahatlıkla yapabilir.
Her işi kendin yapmaya kalkarsan böyle perişan olursun sonra.
Yapamazlar, daha küçükler deme, öyle güzel yapıyorlar ki.
kuzum birşey soracağım neden 5 çocuk yaptınız?
çocukları çok mu seviyorsunuz, yoksa kendine kastın mı var?
sakın kırılma ama üzüldüm doğrusu.
çocuklar kaç yaşında. mesela en büyük olan kız ise sana yardımcı olabilir.
oyuncaklarını beraber toplasınlar. yataklarını kıyafetlerini katlayıp yerine kaldırsınlar. sofra kurarken yardımcı olsunlar. bunu oyun halne dönüştürebilirler. ailede sana yardımcı olacak biri yok mu?
birde küçük bebiş var. allah kolaylık versin. kız evladın varsa büyüdüğünde yardımcı olur.
5 çocukmuakannehireyvahedigeldismile
5 çocuk neden??? İsteyerek yaptınız kanımca. E 5 çocuğa bakacak durumunuz varsa, yardımcı bayan da alabilirsiniz zannımca.
Ay kendimi düşünemiyorum 5 çocukla, imdaaaatttkafamçokkarıştı, 2 çocukla başedemiyorumohaoldumsmile, Allah sabır versin, güç versin arkadaşım:teselli:
allah yardimcin olsun ama bes cocuk neden yaa anlayamiyorum
tebrik ediyorum hala hayarta kalabildiginize :) o tempoda ben olacam bilmiyorum iki aya kalmaz hastanede bulurum kendimi
Valla güldürdün beni..
5 çocukla nasıl bir yaşam bekliyordun ki?:)))))
Bravo valla bu devirde 5 çocuk..
Maddi durumunuz iyi sanırım 5 çocuk olduğuna göre... o halde eve yardımcı tutabilirsin hergün gelsin eve,yardım etsin sen de rahat edersin.)))
çok isterdim yardımcı tutmayı ama eşim e hep diyorum tamam tamam diyor lafta bırakıyor en son ona 1 gün bırakacam gününü görsün diye ama adam yag gibi üste çıkıyor az morali bozulsa hemen çıkıp hava almaya gidiyom dio o kurtuluş yolunu bulmuş ya ben bana acıyan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?