yaşlarıda yakınmış birbirine...
valla allah yardımcın olsun..ben hayatta cesaret edemezdim..
bence çocuklar güzeldir ama en fazla 2 tane oldugu sürece
Sana tavsiyem bundan sonra kazayla bile olsa daha fazla çocuk sahibi olmaman için aile planlaması konusunda bilgi alman bir sağlık ocağından. Artık tüplerini mi bağlatırsın naparsın bilmiyorum ama daha önceki rahatlığın devam ederse 9 çocukla bitirirsin seriyi gibi geliyor bana.
evet seviyorum fakat eşim daha çok seviyor bizde pek kadına laf düşmüyor oldu işte 5 tane ona kalsa dahada olur ya ben artık nakavt oldumçocuklar 15 yaşında oglum 9 yaşında kızım 8 yaşında oglum 7 yaşında oglum ve 2 yaşında kızım eşim bebek kokusu özledikçe bebek ister ama tamam artık onuda ikna etim gel gör ki yardımcım yok her i,ş bana çocuklar birbirleri ile kavga etmekten etraflarını göremiyorlar ki bırakın yardımı dagıtmasınlar yeter ama nafile onlar büyüyene kadar ben tahtalı köyün yolcusu olurum cnm valla
korunma yöntemleri bana uymadı eşimde kabul etmiyor kordon olayı düşünüyom ama doktorlar eşin onayı ve imzası ile yapıyormuş dogrumu bunu eşim söledi ben kabul etmesem baglamazlar dedi belkide yalandır kim bilir
korunma yöntemleri bana uymadı eşimde kabul etmiyor kordon olayı düşünüyom ama doktorlar eşin onayı ve imzası ile yapıyormuş dogrumu bunu eşim söledi ben kabul etmesem baglamazlar dedi belkide yalandır kim bilir
sanırım bu kordon dediğin tüplerini bağlatmak. Eşin doğru söylemiş. Türlerini bağlatmak için ikinizinde onayı gerekiyor. Yani eşinin imzası lazım..
Bazı arkadaşlar imza gerekmiyor felan demişler. iyice araştırıp o şekilde yorum yapsınlar. Eş imzası gerekiyor. Etrafımda tüplerini bağlatan var ve eşlerindende imza alında..
akannehirakannehirakannehirevet seviyorum fakat eşim daha çok seviyor bizde pek kadına laf düşmüyor oldu işte 5 tane ona kalsa dahada olur ya ben artık nakavt oldumçocuklar 15 yaşında oglum 9 yaşında kızım 8 yaşında oglum 7 yaşında oglum ve 2 yaşında kızım eşim bebek kokusu özledikçe bebek ister ama tamam artık onuda ikna etim gel gör ki yardımcım yok her i,ş bana çocuklar birbirleri ile kavga etmekten etraflarını göremiyorlar ki bırakın yardımı dagıtmasınlar yeter ama nafile onlar büyüyene kadar ben tahtalı köyün yolcusu olurum cnm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?