çok isterdim yardımcı tutmayı ama eşim e hep diyorum tamam tamam diyor lafta bırakıyor en son ona 1 gün bırakacam gününü görsün diye ama adam yag gibi üste çıkıyor az morali bozulsa hemen çıkıp hava almaya gidiyom dio o kurtuluş yolunu bulmuş ya ben bana acıyan yok
Ayh ne güzel bayılırım geniş aileye.. sositososito ama ben 5 çocuk yapamam asla.... Helal olsun ne diyelim
hata sen suc senin valla bacim ne desek bos
bence kizina biraz daha disiplin ver sanirim 9 yasinda ve kendi yapabilecegi cok sey var
ayrica cise kaldirilacak yasida coktan gecmisler
allah kolaylik versin
maşallah diyorum size.. Allah kolaylık versin. kendinizi evden dışarı atmanız vakit ayırmanız için kurslara etkinliklere katılın ama bu seferde bebeğiniz var. biraz yükü çocuklarınıza atın. herkes kendi işini kendisi görsün. bu kadar fazla etraflarında dönmeyin. anahtarı var okuldan gelen herkez açsın kapıyı girsin. dolaptan hazır yemeği ısıtıp yesinler. herkes kendi bulaşığını tezgaha koysun yatağını toplasın kirlisini temizini ayırsın. bunları anlatın onlara. çocuklar artık büyüdünüz bende yoruldum artık herkes kendini idare etsin evde bende biraz dinleniyim deyin.
diyetisyene gidip kilolardan kurtulmak için öneriler alın sadece yürüyüşle olmaz.
insan duracell bile olsa biter pili. okurken yoruldum.
Beş çocuk mu? ohaoldumsmile Allah kolaylık versin.
Tabii ki yorulursun. 1.si eşin yardımcı olmadığı halde o bebek kokusu istiyor diye olmaz ki.
Seni de dinleyecek. İlklerinde baktın yardımcı olmuyor. Devam etmeyecektin.
neyse artık olmuş Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
2.si en küçüğü hariç diğerleri iş yapabilecek yaştalar.
Neden her şeyde hazıra alıştırıyorsun. Mutlaka iş bölümü yapmalısın.
her birinin görevi olmalı. Yapmazsa sen arkasından yapmamalısın. Önceleri istediğin gibi olmaz ama zamanla alışırlar.
Yoksa çile çekmeye devam edersin.:1no2:
Ben 6 çocuk istiyorum..Şu an 1 tane oğlum var..Beklentilerim biraz rayına oturunca Allah izin verirse yapıcam..Büyütmek tabiki zor ama olsun..
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Ya ablacım insan çocuğunu sever itirazım yok onlar için her şeye de katlanır ama kusura bakma sende sanki biraz saf-sın...kocan bebek kokusu özledikce yapmadınızmı bu çocukları??? o zaman bi zahmet morali bozulduğunda da gitsin hava almak yerine çocuklarını koklasın yaa...
Ay lafa bak yaa hava almaya gidiyomuş sanki kadın çocukların hepsini kendi başına yapmış.....
allah size sabrın yanında iyilik ve güzelliklerde versin evet hepimize çok zor gelir bekli beş çocuk ama inanki bunu hakkıyla yapıp iyi birer evlat yetiştirebelersen ne mutlu sana zaten hayırlı birer evlat olurlarsa ilerde inş sen hepimizden şanslı olucan bundan emin ol evet çok zor bir dönem atlatıyorsun belki seni anlamamız mümkün değil belki çünkü benim bir tane oğlum var dedim ya sen allahtan güç iste sabır ve yardım iste inş allahta verir zaten biliyormusun bilmiyorum ama çocuklarımız bizler için birer imtihan sen beş çocukla imtihan ediliyorsun ve bunun müküfatını alcaksın eminim...
biz de 5 kardeşiz annem zamanında çok yorulmuş fakat şimdi çok rahat o organizasyonu yapıyor biz de işleri:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?