Akşam 9dan sonra konuşuyoruz genelde..

cnm azcık rahat bırak.. 24 saat konusmak zaten ınsanı bayar.. konusulcak seyler olur en azından ara verirseniz.. bellı bıyerden sonra tıkanıyor cunku genelde konusmalar.

Bence konu sahibi haklı insan hiç mi yemek molası çay molası olmaz o arada arayıp sesini duyabilir bence ben olsam bende bozulurum herhalde iş vakti saatlerce konuşamaz ama sevdiğinin bi sesini duymak bu kadar zor değil

kapris yapmıyorum demissiniz birde böyle yoğun birine yaptığınız muameleyi siz nasıl adlandırıyorsunuz acaba

valla o bırakma işleri konusunda hiç kimse emin olmasın, insanın tepesi bir attım öyle güzel bırakıyor ki. bende çalıyordum oda gün içinde pek görüşemiyorduk, sen ancak onu işe girersen bir mşkaleyle uğraş bulursan anlarsın, hayatının merkezi yapmışsın onu çok yanlış

cnm azcık rahat bırak.. 24 saat konusmak zaten ınsanı bayar.. konusulcak seyler olur en azından ara verirseniz.. bellı bıyerden sonra tıkanıyor cunku genelde konusmalar.
Zaten akşamdan Akşama Konuşuyoruz ben sadece gün içinde de beş dkda olsa konuşalım istiyorum o da sonra uzun sürüyo ayrılamıyoruz diyo

Bence konu sahibi haklı insan hiç mi yemek molası çay molası olmaz o arada arayıp sesini duyabilir bence ben olsam bende bozulurum herhalde iş vakti saatlerce konuşamaz ama sevdiğinin bi sesini duymak bu kadar zor değil
Biz konuştuğumuz zaman ayrılamıyoruz diyor

Adamcağız o kadar çabadan sonra atanmış etmiş sefasını sürecekken bir de senin tribinle uğraşıyor
Ne kadar iticisiniz muhtemelen ona da aynısı gelmeye başlamıştır

Ben de boş insan Değilim Üniversite de okuyorum
Tabi ki Allahtan başka kimse bilemez ama bu sebepten ötürü bırakmaz diyorum ben

Adamcağız o kadar çabadan sonra atanmış etmiş sefasını sürecekken bir de senin tribinle uğraşıyor
Ne kadar iticisiniz muhtemelen ona da aynısı gelmeye başlamıştır
Bunun neresi itici akşamdan Akşama yazıyoruz Konuşuyoruz bu normal mi

Ben de boş insan Değilim Üniversite de okuyorum
Tabi ki Allahtan başka kimse bilemez ama bu sebepten ötürü bırakmaz diyorum ben

yukardaki bir yorumunda işteyken aradığımızda uzuyor konuşmamız tarzı bişey yazmışşsın,demekki bırakamaıyorsunuz oda sende konuşurken, kaç insan boşa abartıyorsunuz demiş aklın yolu bir

gün içinde arayacak beş dakika bulamaması ilginç bence bahane bunlar.seven insan merak eder arar.ben yeri geliyor eşimle tuvalette konuşuyorum çok yoğunsam ama mutlaka konuşuyorum biz evliyiz birde yani.bence birini bulmuş o.akşam 9 a kadar falanda onunla takılıyor sonra sıra sana geliyor.

Bunun neresi itici akşamdan Akşama yazıyoruz Konuşuyoruz bu normal mi
itici olan tavırlarınız. empati yapmayı unutmanız. sürekli araşalım konuşalım diye baskı kurmanız
gün içinde bedensel/zihinsel öyle yoruluyor ki insan eve gidip ayaklarını uzatacak yerde bıdı bıdı yapan bir sevgili tribi
ben olsam çekmezdim kusura bakma
biraz özeleştiri yap

yukardaki bir yorumunda işteyken aradığımızda uzuyor konuşmamız tarzı bişey yazmışşsın,demekki bırakamaıyorsunuz oda sende konuşurken, kaç insan boşa abartıyorsunuz demiş aklın yolu bir
Çünkü erkek arkdaşım bırakamıyor ben kısa kesmeye çalışıyorum
Ben tüm Eleştirilere açığım buraya tarafsız yorum yapılması için yazdım haksızınız demiyorum ki

Cevap verin siz yine de. Bak o sizin sitem etmenize sebepler arıyor kötü birşey düşünmüyor farkettiyseniz özel günündesin ondan böylesin vs. diye. Siz de onun işten çıkar çıkmaz sizi aramaması hakkında öyle düşünün.Yoruldu işten çıktı vs. diye.
Kendi söylemiş zaten yorgun oluyorum diye.Diyorsunuz ki 2. üniversiteyi de okuyor. Ancak bu kadar vakit ayırabilir.
Çok üzerine gitmeyin.Bundan dolayı da canınızı sıkmayın.
Ölsem haberi olmayacak vs. bunları düşünürseniz hayat yaşanmaz çünkü ölüm her an olabilecek birşey.

Canım işten çıkınca insanın kafası öyle bi kazan gibi oluyor ki bırak telefonu, sokaktaki sese bile dayanamıyor.

Gün içinde aramamasinin nedenini uzun konusmaniz olarak söylüyorsa siz de aksam konuşmalarınızdan birinde iki dk hemen hal hatır sorup seni özledim vs isim var deyin kapatın. Birkaç gün boyle yaptıktan sonra sen de bu şekilde yapabilirsin bak canım deyip ornek gösterebilirsiniz o konuşmaları.

Çünkü erkek arkdaşım bırakamıyor ben kısa kesmeye çalışıyorum
Ben tüm Eleştirilere açığım buraya tarafsız yorum yapılması için yazdım haksızınız demiyorum ki

yok ben haklıyım demedim ki, çoğu insan bunu demek istemiş dedim, yani daha iyi fikir versin diye

Ben bunu her gün her gün Yapmıyorum...
O sizsiniz ama herkes siz değil demek ki kendini haksız buluyo ki özür diliyor

Onu denedim canım ama bırakmıyor devamı geliyo konuşmamızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…