Akşam 9dan sonra konuşuyoruz genelde..

canım bu adam sevgiliyken böyleyse evlenince nasılolur bilemem benim eşimde bende yoğun çalışıyoruz ama gün ortasında o yoğunlukta insan sevdiğinin sesini duyup ne yapıyorsum demek inan hiç de zor değil
Ben de öğretmen ken her teneffüs aradım o kısacık zamanlarda bile
Hala da günde 8-10 kere kısa kısa konuşuruz

"Cok meşgulüm" kesinlikle bahanedir. Gun içerisinde mutlaka vakit bulur hatta sesinizi duymak icin vakit yaratır. 6yillik evliyiz, evlenmeden once de 6 yıl beraberdik. Üstelik esim de ben de cok yoğunuz ama günde birkaç kez mutlaka konuşuruz. Evlenmeden once de böyleydi evlendik yine boyle. Gun asırı konuşmanız tuhaf geldi bana.
Ilişkiniz baştan hep böyleyse o ayrı.

Ben de öğretmen ken her teneffüs aradım o kısacık zamanlarda bile
Hala da günde 8-10 kere kısa kısa konuşuruz
Ben de öyle istiyorum ama benimki sadece akşamdan Akşama Arıyor yazıyor..
Uzun konuşuyormuşuz akşam uzun uzun Konuşmak daha iyi oluyormuş işte arkadaşlarla sohbet iş falan oluyomuş

Her gün akşam mesjlaşıyoruz
Gün aşırı da telefonla Konuşuyoruz

Yani tüm gun boyunca seninle paylaşacak bir seyleri mutlaka olmali. Onları anlatmak icin bile arar insan.

gereksiz takıntılar bunlar. herkesin ilişki yaşayışı farklıdır. diğer arkadaşlar günde 8-10 defa konuşuyor onların ilişki dinamiği bu şekilde siz de akşam uzun konuşuyomuşsunuz. illa diğerlerininki gibi olacak diye birşey yok. bence gün içinde kısa konuşmalar yapmak yerine akşam daha ciddi konuları konuşmak daha güzel

Yok canım zannetmiyorum olsa mutlaka anlarım..
Hiç kız Arkadaşı bile yok ..
Biraz önce mesaj atmış cevap vermedim hala yazıyo..

O zaman rolleri değişmek tek çare umursamaz olmaya bak ne de olsa kaçan kovalanır

Insan hep mı mesgul olur ya..
Hadı ıs cıkısında arayamıyor, mesajda mı atmıyor? Ne bılım ''ısten cıktım, eve geldım'' vs..
Ille aksam 9dan sonra mı yazıyor, ben musaıtım dıye..
Enteresan...
Baska seylerı yapmaya vakıt bulurlar ama....

Canım kaç yaşındasın blmiyorum ama bak benim nişanlım da çok yoğun çalışıyor... gerçi biz aynı şehirlerdeyiz ama haftasonu görüşebiliyoruz sadece işinin yoğunluğundan.. ve bazen gün içinde bile mesajlaşamıyoruz ben yazıyorum cevap belki 2 saat sonra geliyor bakamıyor bile teline... ha arada sigara molasına çıktığında arayabiliyor anca... akşam da senin gibi 3 saat falan konuşabiliyoruz sonra da uyuyor zaten.

Ben şimdi ne diyebilirim çok azcık şikayet etmeye bile kalktığmda bizim geleceğimiz için çalışıyorum diyor. Evlenince rahat edelim diye. O bu kadar fedakarlık yaparken birkaç saat konuşmasak da olur değilmi? erkekleri çok sıkmaya gelmez kuruntu yapma işine de saygı duy emin ol isteyerek bilerek ihmal etmiyordur seni vakit bulamıyordur...

Adama soyle kulaklik taksin , Isteyken yoldayken hep telefon acik kalir..

7/24 senle telefonda gorusecek degil herhalde..
Ama 1 dakika bile ararsa memnunum dersen orda haklisin.

Ben cok madum bulamadim bu tavrı.
Bence is yerinde bi hatun olabilir.
Is cikisi kahvelerini icip ayrildiktan sonra sana donus yapiyor olabilir.

Özellikle 9dan sonra iletisim kurması işgillendirici.
Yorgunlugunu 9dan sonra mi atiyormus özellikle?

Yok canım zannetmiyorum olsa mutlaka anlarım..
Hiç kız Arkadaşı bile yok ..
Biraz önce mesaj atmış cevap vermedim hala yazıyo..

Canım belki sana soylemedigi bi kız arkadaşı vardr bilemezsin mutlaka anlarm diyede bisey yok inan. Yani bu kiz sevglisisdr demiyorum o ayrı. Sadece 9 dan sonra araması tuhaf. En azndann eve geldigni haber verip islerimi bitirip doncem sana demesi zor bise degil geri k alanda bahane.

Ooo yazacağım çok şey var bu konudada neyse..
Mecalim yok valla

Nereye atandi?

Günde 4-5 saat konuşmak nedir ya? Hiç mi işiniz yok?

Ben de öğretmenim. Okulda konuları zor yetiştiriyorum. Sadece yemek vaktinde bikaç tane mesaj atabiliyorum. Öğretmenlerin ayrıca evde de hazırlık yapması gerekiyor. Bu yüzden evde işlerimi hallederken mecburen sadece mesaj atabiliyorum. Konuşursak da en fazla 1 saattir. Çünkü kendime de vakit ayırmak istiyorum.
Okuldayken bikaç tane mesaj atabilir bnce. Hiç mesaj atmaması garip. Ama sürekli aramasını bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…