- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
23 hayırdırkaç yaşında bu adam?
Bilmiyorum canım hiç bi fikrim yok ailesi beni biliyor ama iş arkadaşlarını bilemicemİşyerinde sevgilim yok izlenimi vermeye çalışıyor olmasın?
Ben de öğretmen ken her teneffüs aradım o kısacık zamanlarda bilecanım bu adam sevgiliyken böyleyse evlenince nasılolur bilemem benim eşimde bende yoğun çalışıyoruz ama gün ortasında o yoğunlukta insan sevdiğinin sesini duyup ne yapıyorsum demek inan hiç de zor değil
Ben de öyle istiyorum ama benimki sadece akşamdan Akşama Arıyor yazıyor..Ben de öğretmen ken her teneffüs aradım o kısacık zamanlarda bile
Hala da günde 8-10 kere kısa kısa konuşuruz
Her gün akşam mesjlaşıyoruz"Cok meşgulüm" kesinlikle bahanedir. Gun içerisinde mutlaka vakit bulur hatta sesinizi duymak icin vakit yaratır. 6yillik evliyiz, evlenmeden once de 6 yıl beraberdik. Üstelik esim de ben de cok yoğunuz ama günde birkaç kez mutlaka konuşuruz. Evlenmeden once de böyleydi evlendik yine boyle. Gun asırı konuşmanız tuhaf geldi bana.
Ilişkiniz baştan hep böyleyse o ayrı.
Yok canım zannetmiyorum olsa mutlaka anlarım..
Hiç kız Arkadaşı bile yok ..
Biraz önce mesaj atmış cevap vermedim hala yazıyo..
Yok canım zannetmiyorum olsa mutlaka anlarım..
Hiç kız Arkadaşı bile yok ..
Biraz önce mesaj atmış cevap vermedim hala yazıyo..
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz 2 Yıldır birlikteyiz yeni atandı göreve başlamadan önce sık sık mesajlaşır her akşamda konuşurduk fakat bu 6 aydır haftaiçi akşam işten geldikten 3 saat sonra falan yazıyor yazışıyoruz..
Akşamda telefonla Konuşuyoruz 1-2 saat..
Ama gün aşırı oluyo telefon konuşmalarımız her gün yazıyoruz.. Ona şikayetimi söylediğimde iş yoğun geçiyor sürekli telefonla Konuşmak uygun olmuyo falan diyor..
Ben bu durumdan hoşnut Değilim insan gün içinde hiç mi merak edip aramaz dün artık patladım ve bir daha sana yazmıcam aramıcam istersen hiç yanıma da gelme (Yanıma gelicekti yakın zamanda) böyle devam et kurulmuş robot gibi sadece işten gelince yaz iyi geceler diyip çıktım..
Siz ne düşünüyorsunuz napıcam ben arkadaşlar haksızlık mı ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?