• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam Aç Kalarak Zayıflayanlar !!!!!

Bayağıdır kimse uğramamış, sonuçlar ne oldu acaba merak ettim???

Bende artık aksam yemeklerini daha erken yiyeceğim, pazartesi, Perşembe kazalarımı tutacağım, iftar erken oluyor zaten, diğer günlerde de biraz daha erken yerim

Geçen sene 85.4 kiloydum, Dukanla güzel kilo verdim, bütün aşamalarını bitirdim, hala dukan expresse devam ediyorum kilom 61.2

Hedefim 57, çok geçmeden ulaşırım hedefime inşallah...

ben yaklaşık 2 aydır akşam 5 ten sonra yemek yemiyorum. Şeker ve tuz dan uzak durmaya çalışıyorum. ekmeği mümkün olduğunca yemiyorum yersem kepek ekmek yiyorum 2-3 dilim. Bu şekilde devam edince hafta da 1 kilo veriyorum. hatta yürüyüş ile desteklersem 1 buçuk kg bile olabilir. Ekim de 63 kg idim. şu an 55 kg :) ama aralarda dikkat etmediğim zamanlar çok fazla oldu. boyum 165 aslında şu an kilom iyi ama ben 52 kg ye düşmek istiyorum o zaman hiç göbeğim olmuyor da :) kısmet olursa 1 Mayısta nişanm olacak :) 1 ay da 3 kg daha vermem gerek :) inşallah çok sıkı bi şekilde devam edersem bu programa 3 kilo fazlaliktan 1 aya Kurtulmuş olacağım allahın izni ile :)

bende suan 1.haftamı dolduruyorum son saaatler kaldı :)

slm kizlar bn 109 kiloyum ewliyim 2 bebeyim var biri 2 ay oldu dogali 1.78 boyum var ama kilomdan dolayi esimle bosanmalik olduk nerdeyse ewden cikamiyorum durumumda iyi deyil oyle meyve sebze alicak bna bi yol gosterin nolur

Back
X