• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam Aç Kalarak Zayıflayanlar !!!!!

canım düzenli yemelisin çünki yemediğin zaman metebolizma çalışmıyo akşamda mutlaka yemelisin ama hafif mesela çorba salata ekmek yeme birde yoğurt çok önemli akşam yemeğini 6 7 gibi yersen birde yatmadan önce bir bardak mutlaka su iç vede sabah uyanınca ve gündüzleride öğünlerde maydonoz nane yeşillik ye limonla güzel oluyo tabi bitki çayı ödem söktüren çay olması önemli normal diet yapıyosan tabi :))) tavsiye sadece cnm

sabah gene 68.9 geldim aslında daha az bekliyordum ama emzirdiğim için değişebiliyor grlar yılmak yok:)yarın kç gelecem bakalım

dün çok yorucu bi gündü 11 kişi misafir pastalar börekler ama ben hiç bukadar kararlı ve istikrarlı olmamıştım abartmadım yemedim haliyle sonuçlarınıda aldımtam yarım kilo vermişim yani 70.5 çıktım bu sabah:21::21::21:

Merhaba kızlar. Ben yaklaşık 2 haftadır, akşam 6 dan sonra hiç birşey yemiyorum. 1 günde ayran detoksu yaptım. Toplamda 2.5-3 kg vermişim. Hedefim en az 5 kg, 7 de versem iyi olacak. Durmak yok:16:

3 gündür sabit 68.9 geliyordum bu gün 68.3 geldim şuandaki hedef 15 nisanda 67.9 olmak bu gün biraz daha erken yiyorum hemde çok hafif alata yaptım içinede 2 yemek kaşığı haşlanmış bulgur daha doğrusu bulgur pilavı yapmıştım ondan attım kısır gibi oldu yanındada koca bir bardak ayran arkasındanda birkaç bisküviçay la kapatacağım günü inş

bende katılıyorum aranıza artık bende akşamları yemeyerek zayıflamaya karar verdim haftada bir kilo bildirimi yaparım kolay gelsin hepimize:51:

5 gündür girmiyorum çünkü biraz saldım kendimi ama yinede 70.1 düştüm yarın pazartesi yine hızlanıcam

4 akşamdır bende yemiyorum. nerdeyse 1 kg verdim ama bu giden yağmı ödemmi bilemiyorum tabi. bide kilo vermek bişey değil verdikten sonra akşam yeniden yemeye başlayınca geri alırmıyız acaba deneyeniniz varmı?

önceden bahsetmiştim kendime tarihlere göre küçük hedefler belirledim bu gün 67.9 olmmam gerekiyordu bunu göremedim sabah 68.3 geldim ama artık daha hızlı veririm galiba hamileyken yürüüyş bandımı komşuma vermişitim o yürüyecekti yürümeye üşendiği için bana geri alabilirsin dedi:) bu günde 40 dk yürüdüm özlemişim yürümeyi artık haftada 3 günde yürüyüş yaparım inşpes etmek yok bu gün 67.9 gelmemiş olabilirim ama 25 nisanda 66.9 olmama gerekiyordu o hedefimi yakalamaya çalışacağım akşam yemeyerek eşim benden daha hızlı kilo verdi o çok zorlanıyor ama ben genelde salata yediğim günler yani bol salata ve yanında çorba diyelim çok fazla açıkmıyorum eşim kıvranıyor ben çok açıktım diye bende ben neden açıkmıyorum diye üzülüyorum sanki açıkmayınca kilo veremeyeceğim gibi geldiği için :)

Kızlar benide alın aranıza şuan DAN itibaren bende dikkat ediicem beraber olmanın gücüyle inş ;)
66 kg felanım 1.5 yaşında oğlum ve emziriorum
İnşş güzel haberler verebilirim ;)

selam kizlar, bende bir buçuk haftadir ak$am bir kaç lokma yiyorum sadece vede çaliştigim iççin saat 1 de yedigim haşlanmiş sebze haricinde akşam 7 ye kadar birşey yemiyorum akşam ise bir iki lokma yiyorum ve ben o kadar zor kilo veren biriyimki tiroidimde var zaten, buna ragmen 10 günde 1.5 kilo verdim, bu arada az yedim ama sevdigim şeylerden tadimlikdta olsa yedim çikolata gibi :))

Back
X