• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam Aç Kalarak Zayıflayanlar !!!!!

uzun zamandir girmiyorum cunku diyetimi bozdum sucluydum ama hemen geri toparladim tekrar 70.5 kiloya dustum ama takildim daha asagiya dusemiyorum

Selalmaz sen kilon kac oldu son durumun ne butopige encok giren sensin bende daha sik girerdim ama internet bozuk suan telden giriyorum

1 akşam yedim sonrası geldi. kendi sorumunda cevabını almış oldum. bırakınca old. gibi geri geliyo verilen kilolar.

Selalmaz sen kilon kac oldu son durumun ne butopige encok giren sensin bende daha sik girerdim ama internet bozuk suan telden giriyorum

vallahi canım öncedende belirttiğim gibi ben kendime belirli tarihlere göre hedefler koydum bu nisan 25 de 66.9 olmam gerekiyorve onun için gayretgösteriyorum ve bu gün tartıldığımda 67.5 geldim ve akşamları aç kalmaya devam ben bu olayı tuttum çünkü ben önceden hep kilo verme maceram oldu gün içinde ekmekten tatlıdan çoğu şeyden kıstığımda oldu tabiki bunu uzun süre sürdüremiyor insan ve çoğu şeyde gözü kalıyor yemeye başlayıncada daah fazla tükeityor neyse ben gün içinde abartmadan herşeyden yiyorum çok olmasada beyaz ekmek bile tüketiyorum ama en yogun yemelerimi öğlen bitiriyorum hele akşamalrı çoğu zaman salata yani akşam aç olabilecek şekilde yiyorum ve maşallah çok azimliyim eşimle beraber yapıyoruz o bu akşam dayanamadı mesela aama onun vermesi gereken 2-3 kilosu kaldığı için biraz gevşek davrandı ve eşim şimdiye kadar 4 kilo verdi bileinsan yerkenki mutluluk hazzını kiloverirkende yaşıyor ben onu düşünerek yemiyorum bakalım nereye kadar
:)
yazım hatalarım olabilir çünkü ağlayan bebeğimle beraber yazıyorum :)

Kizlar cok mutluyum 69.9 gordum sonunda artik 70li deyil 60 li rakamlari gorucem disiplinli bi sekilde uyguladigim zaman en az 300 yada 500 gr verebiliyorum aksamlarida limonlu ilik su iciyorum isdahimi bastiriyo tavsiye ederim

Selam kizlar, ben bunu denedim ak$amlari aç uyumayi yani midemin seslerini dinleyerek uyumayi, vede gündüzde yediklerime dikkat ettim, çok güzel inceldim 10 günde 2 kilo verdim, 70,5 ten 68,5 e dü$tüm çok mutluydum çünkü farkediliyordu verdigim ama ne olduysa 10 günden sonra ak$am yemeginde bir tabak salata yedim sonra misafir geldi ve ben bir lokma pasta ve biraz patlami$ misir yedim ertesi gün 68,8 oldum, bir sonraki gün yemek yedim ak$am ve 69,3 oldum ve son olarak bir kere daha yedim ve 69,8 oldum

çok üzgünüm ya, bugünde misafir vardi, yarin büyük ihtimalle 70,5 e yani ba$langiç kiloma gelmi$ olacagim

aranizda benim gibi olan varmi?

Selam kizlar, ben bunu denedim ak$amlari aç uyumayi yani midemin seslerini dinleyerek uyumayi, vede gündüzde yediklerime dikkat ettim, çok güzel inceldim 10 günde 2 kilo verdim, 70,5 ten 68,5 e dü$tüm çok mutluydum çünkü farkediliyordu verdigim ama ne olduysa 10 günden sonra ak$am yemeginde bir tabak salata yedim sonra misafir geldi ve ben bir lokma pasta ve biraz patlami$ misir yedim ertesi gün 68,8 oldum, bir sonraki gün yemek yedim ak$am ve 69,3 oldum ve son olarak bir kere daha yedim ve 69,8 oldum

çok üzgünüm ya, bugünde misafir vardi, yarin büyük ihtimalle 70,5 e yani ba$langiç kiloma gelmi$ olacagim

aranizda benim gibi olan varmi?

bende bikaçgün yapıp verdim. yukarı yazmıştım sonra iki üç gün yiyince hop geri geldi.

Bende başladım diyeti hemde ömrü hayatımda ilk kez:)) 54 kiloyum hedefim 48 inşallah:))eşimle iddaya girdim hep birlikte veririz bu kiloları umarım. Ben iki gündür sabahları salatalık öğlenleri yoğur ara öğün yine yoğurt ve akşamları bir parça haşlanmış tavuk. Ekmek hiç kullanmıyorum ve akşamları bol salata yiyorum. Yanlız kafama takılan şey zeytinyağlı salata sıkıntı olurmu ben yağsız ve limonsuz tat alamıyorum salatadan:1: Bir hafta tartılmayacağım bakalım sonucu ne olacak. Bu arada öğlenleri bir bardak bol limonlu adaçayı içerseniz tok tutuyor :16:

bende bikaçgün yapıp verdim. yukarı yazmıştım sonra iki üç gün yiyince hop geri geldi.

ya ben anlamadimki, eminim kilo verdigime çünkü karnim bile bayagi küçüldü üstelikte uzun zamandir 68 kiloyu görmemi$tim ne kadar dikkat etmeye çali$samda ama ak$am yemeyerek gördüm oda fazla sürmedi, yinede devam edecegim böyle böyle gider belkki

ya ben anlamadimki, eminim kilo verdigime çünkü karnim bile bayagi küçüldü üstelikte uzun zamandir 68 kiloyu görmemi$tim ne kadar dikkat etmeye çali$samda ama ak$am yemeyerek gördüm oda fazla sürmedi, yinede devam edecegim böyle böyle gider belkki

ben veremezsin demedimki canım. veriliyo ama bir, iki akşam bırakman gerektimi geri gittiği gibi geliyo.

selam kizlar. Bugun sabah tartildim 63.2 geldim tartida. Arada kacamaklarim oldu, tutamadim kendimi. Ama spor hic kacirmadan hergun yuruyus, ve evde basen, kalca icin hareketler. Artik biraz hizlandirmam lazim, hazirana cok az kaldi. :18::18:

slm kızlar uzun zamandır yoktum ama deneyimlerim ve verdiğim kilolarla sizlere döndümmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr bir ayda 4 kilo verdim nasıl mı tabiki a yiyerek haftada 2 3 gün yürüyüş veeeeeeeeeee akşamları sekizden sonnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hiç bişi yemeyerekkkkkkkkkkkk dayanın üstelik tatlımı dondurmamıda yiyorum ama gündüzzzzzzz darısı size ama daha vermem gerekn 5 kilo daha varrrrr şuan 62 kiloyum 68 dimm iki ay öncesine kadarrrrrrrrrrrr 4 kiloyu bir ayda verdim şimdide 2 kilo vermişimmmmmmm :)))))))))

slm uzun zamandır giremiyoru fakat diyetimi ve niyetimi bozmadım bu sabah 68.5 kiloya düşmüşüm

hayatımda hiç bukadar azimli olmamıştım çok fazla kilo aldım verdim ve hep çabuk pes ettim ama busefer çok farklı çok azimliyim hiç bir yiyecek beni yolumdan çıkarmıyor ve en güzeli herkez zayıfladıgımı soyluyor [en güzel kısmı ] ayın 16 sında günüm var ve ben oraya en az 66 kilo olarak gitmeyi düsününüyorum ve çok istiyorum tam 10 günüm var

slm uzun zamandır giremiyoru fakat diyetimi ve niyetimi bozmadım bu sabah 68.5 kiloya düşmüşüm

hayatımda hiç bukadar azimli olmamıştım çok fazla kilo aldım verdim ve hep çabuk pes ettim ama busefer çok farklı çok azimliyim hiç bir yiyecek beni yolumdan çıkarmıyor ve en güzeli herkez zayıfladıgımı soyluyor [en güzel kısmı ] ayın 16 sında günüm var ve ben oraya en az 66 kilo olarak gitmeyi düsününüyorum ve çok istiyorum tam 10 günüm var

inşallahhhhhhhhh cnm başaracağız eminim:)

kilo bildirimi yapıyım 68.3 ben buraya hergün girip kilo bildirimi yapıcam daha disiplinli oluyorum ozaman herkezede tavsiye ederim

not:yazdıklarım uzun ama okumanızı öneririm arkadaşlar...

merhaba hanımlar. belki birilerine umut olu diye, kendi deneyimimi paylaşacağım. ben canan karatay'ın önerilerini dinleyerek, akşam 8den sonra hiçbir şey yememeye başladım. sonra bu saati 7'ye indirdim. yavaş yavaş alışınca 6'ya indirdim. ve bu aralar 5'ten sonra ağzıma çay (şekersiz) ve su dışında hiçbir şey atmıyorum. en önemlisi, tatlı ve ekmek gibi, aşırı karbonhidratları yemiyorum ve sanırım o yüzden eskisi gibi geceleri açlık çekmiyorum. ee birde alıştırdım kendimi.

şimdi saat 5'ten sonra yemek yememek ne kadar sağlıksız tam bilmiyorum. ama ciddi oranda kilo verdiriyor. ben öyle sık sık ama az az yeme modelini hiiiç sevmedim, inanın denemedimde... ben 2 öğün yerim. sabahları cidden krallar gibi, akşamları ise biraz akdenizliler gibi... salata, tarçınlı yoğurt ve bazende sağlıklı sebze yemeği az miktarda... yürüyüşlerimi asla aksatmam. bunun dışında egzersiz yapmıyorum pek...

ben üniversitedeyken 59 kiloydum. memlekete geldim, eski kiloma tekrar dönmek için ilk önce 8 den sonra yemek yemedim. daha sonra beşe indirdim. ve aç karnıma 47 buçuk, tok karınma 48 kilo civari çıkıyorum. bu değişim 5-6 ayda oldu ayrıca. hedefim kilo vermek değil, sadece, sırf göbek bölgemde birikmiş yağları eritmek. ve yavaş yavaş göbeğim küçülüyor. ilk ölçümü aldığımda 85 lerdeyken, şimdi 77 lere düştü. ve bu sağlıklı gıdalarla beslenme işini en az 1,5 yıl uygulayacağım... çünkü benim göbeğim anormalin üstünde kızlar. daha öncede dikkat edince küçüldü, ama rafine gıdalara yönelince, yine eski halini aldı. ee bende salak değilim, dersimi aldım. anladımki sabır işi. en az 1,5 yıl nasıl yapacaksın diyenlere ise bir önerim var. hem her ayın bir günü kendinizi tatmin edeceksiniz, hemde vücudunuzu kıtlıktan çıkaracaksınız. önerim şu: her ayın bir gününde, canınız ne çekiyorsa, acımadan yiyin. tıkanana kadar hatta. ben o gün pekmez-tahinler, keteler kurabiyeler, ekmekler,çikolatalar gofretler, helvalar tüketiyorum. ve inanın o gün öyle tıkanana kadar yiyince, hem hevesimi alıyorum, hemde bir daha yemiyorum. huylanıyorum hatta. bana çok sağlıksız diyenler oldu. açıkcası bana göre en iyisi. kendımı iyi biliyorm ben arkadaşlar. eğer çikolatayı küp küp belli miktarda yersem, kendimi tutamam ve ortada diyet kalmaz. o yüzden sırf bir günde, tatlıdan huylanana kadar yiyorum. etkili bir yöntem.

umarım yazdıklarım birilerine umut olmuştur.. önemli olan, azimli olmak, azar azar sık sık yeme modasına kurban gitmemek. kim ne derse desin, ben o modayı sevmedim arkadaşlar. bu şekilde, çok daha çabuk adapte oldum beslenme biçimine. ve tabi o kadar zayıfladımkı, kemerler ile pantolonları zor tutturuyorum. göbek bölgemde az buçuk gitti. en az 2 yılı varmış göbeğin gitmesine bir doktora göre. inşallah buraya 1 -2 yıl sonra daha güzel mesajlar bırakmak umuduyla gelirim...

sorularınız olursa lütfen sorun...

bende aksamlari yemeyerek zayiflayanlardanim.aralik 15 gibi basladim diyetime 72.6 kiloydum.bugun ise 63.5 kiloyum.makarna pilav yemedim hic.ekmegi sadece kahvaltida 1 dilim tukettim.neredeyse hergun yuruyus yaptim. boyum 1.68. son 4-5 kilom kaldi.ama motivasyonum yerlerde.herkes cok iyi gorundugumu soyluyor dolabimdaki en kucuk kiyafetimede girebiliyorum:) sonuc olarak kendimi iyi hissettigimden vermesemde olur diyorum ve cabalamiyorum..lakin bel ve gobek kismimda fazlaliklarim da varrr:((( bugun aksam yemiyorum ve siki bir sekilde basliyorum tekrarrrr

Ben cok hareket yapamiyorum amacim 55 olmak basen kalca fazla bnm ne yapmam gerek 61.8 kiloya dustum haftada 2 gun oruc tutmaya basladim faydasini goruyorum cok sukur aksamlarida yemiyorum biran once basenler gitmeli :(

Back
X