- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 698
- Konu Sahibi ketenprenses46
uzun zamandir girmiyorum cunku diyetimi bozdum sucluydum ama hemen geri toparladim tekrar 70.5 kiloya dustum ama takildim daha asagiya dusemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selalmaz sen kilon kac oldu son durumun ne butopige encok giren sensin bende daha sik girerdim ama internet bozuk suan telden giriyorum
Selam kizlar, ben bunu denedim ak$amlari aç uyumayi yani midemin seslerini dinleyerek uyumayi, vede gündüzde yediklerime dikkat ettim, çok güzel inceldim 10 günde 2 kilo verdim, 70,5 ten 68,5 e dü$tüm çok mutluydum çünkü farkediliyordu verdigim ama ne olduysa 10 günden sonra ak$am yemeginde bir tabak salata yedim sonra misafir geldi ve ben bir lokma pasta ve biraz patlami$ misir yedim ertesi gün 68,8 oldum, bir sonraki gün yemek yedim ak$am ve 69,3 oldum ve son olarak bir kere daha yedim ve 69,8 oldum
çok üzgünüm ya, bugünde misafir vardi, yarin büyük ihtimalle 70,5 e yani ba$langiç kiloma gelmi$ olacagim
aranizda benim gibi olan varmi?
bende bikaçgün yapıp verdim. yukarı yazmıştım sonra iki üç gün yiyince hop geri geldi.
ya ben anlamadimki, eminim kilo verdigime çünkü karnim bile bayagi küçüldü üstelikte uzun zamandir 68 kiloyu görmemi$tim ne kadar dikkat etmeye çali$samda ama ak$am yemeyerek gördüm oda fazla sürmedi, yinede devam edecegim böyle böyle gider belkki
slm uzun zamandır giremiyoru fakat diyetimi ve niyetimi bozmadım bu sabah 68.5 kiloya düşmüşüm
hayatımda hiç bukadar azimli olmamıştım çok fazla kilo aldım verdim ve hep çabuk pes ettim ama busefer çok farklı çok azimliyim hiç bir yiyecek beni yolumdan çıkarmıyor ve en güzeli herkez zayıfladıgımı soyluyor [en güzel kısmı ] ayın 16 sında günüm var ve ben oraya en az 66 kilo olarak gitmeyi düsününüyorum ve çok istiyorum tam 10 günüm var