Akşam akşam anneme sinir oldum sizinkiler nasıl

Yok hayır kv gelmesini istedi annem de zaten dünden razı ve sürekli tv izletiyor diye bişey demedim
Kv’nin vicdanı el vermemiş demek ki öyle birine çocuk emanet etmeyi. Anneniz de kardeşinizi ve sizi bu yaşa iyi getirmiş bence, misyonunu tamamlamış. Maddi durumunu da düzeltmiş, kendi başının çaresine bakıyorsa size kafi gelmesi lazım, bundan fazlası bir beklenti sizi üzer. Evinde de kalsın bundan sonra, fazla yüz göz olmayın. Benim annemin de bana faydası yok, kv eski kv oldu nefret ederim kendisinden. Sizin kv’ye gıpta ettim en azından avantajlarınız da var buna odaklanın.

Haklısınız..3.ay sizde kaldığında da mı c.tesileri kaynanaıza bıraktınız... Yaptığı çok ayıp benim annem 2 çocuğumu da büyüttü, nöbetli hafta içi her gün bakmalı şeklinde kadın yıllardır 1 saatlik el atmamış insan torununu ozleyip vakit geçirmek de mi istemez

Yok hayır kv gelmesini istedi annem de zaten dünden razı ve sürekli tv izletiyor diye bişey demedim
İşaretler o kadar belliymiş aslında ama ısrarla torununu görsün diye çabalayan sizde hata.Kadın istemiyor,sevmiyor uzaktan yalancıktan özledim diyor hâlâ buna kandığınıza göre ,işiniz çok zor.Bakış açınızı değiştirin,gerçekleri kabullenip yolunuza bakın...

Haklısınız ama değişmezki ,böyle gelmiş böyle gider.Bu arada kv nizi ben de takdir ettim,ben hiç öyle şeyler görmedim.İyi kv ler de var demek.

evet kayınvalıdem saolsun bakıyor haftada 1 gun en azından laf soylemıyor duzgunce bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…