Akşam akşam çok canım sıkıldı

Ben zorla sildirmedim kendisi bana dediki huzursuz olcaksan sileyim bende sen bilirsin dedim oda sildi

Ben zorla sildirmedim kendisi bana dediki huzursuz olcaksan sileyim bende sen bilirsin dedim oda sildi
E siz ''Kullanmanı istemiyorum'' demişsiniz.
Bacaksız öğrencileri boşverin, kim ki onlar?
Onlar için düğün planlama zamanlarınızı kendinize zehir ederek geçirmeyin.
Balayı, çeyiz, yatak odam vs konularını karıştırırsanız onları unutup düğün heyecanına kaptırabilirsiniz kendinizi.

Yok aksine mesela dün o kadar kötüydüm ki anlatamam zaren 3saatlik uykuyla duruyorum konu açtım ve gelen yorumlar sayesinde biraz rahatladım ama atamıyorum kafamdan işte olmuyo
İyi şeylerde düşünmek istiyorum darklı şeylerde yapmak istiyorum bi yere kadar yapıyorum sonra yine aynı düşünceler aynı huzursuzluk yani çok dua ettim inanın inş düzelir herşey huzursuzluk kadar kötü birşey yok kesinlikle yok

Aynen herşeyin altında bşyler aramak anlam çıkarmak,ben dr a gittiğim zamankarda kadın bile hayretle dinledi beni sus belli etme dedi
Yok ailede bu kadar kıskanç biri yok

Konuyu yeni gördüm bu nasıl çocukca kıskançliklar böyle,nisanliniz haklı bence,simdiden böyleyaparsanız evliliginizin vay haline...

Orası öyle tabi biliyo istemediğimi bende sen bilirsin dedim yani biliyosun istemediğimi kullancaksan bına eağmen kullan anlamında söyledim.
İşte ne güzel diyosunuz bacaksz öğrenciler kimki onlar diye ama nişanlım onlar yüxünden üzdü beni dün tmm kabul etti çağırmamayı ama en başından bilmeliydi onları istemeyeceğmi yarın tekrar konuşcam bugün görüşemedk,hemen hemen herşy hazır olduğu içn düğünle ilgili oek uğraşanileceğm bşy yok açıkcası

Ay doktor da bi acaipmis ne oyle sus belli etme diye bende kullandim ilac 14 yasimda başlamıştım ama bi biraktim bu başladım tekrarladi durdu kiskanclik hastalarinin nasil tedavi oluyor diye netten arastir

Ic sikintilariniz icin bol bol dua edin. Bilmiyorum Kur'an okumayi biliyor musunuz ama Insirah suresini tavsiye ederim. Mealiyle beraber okuyun. Rabbim kalbinize ferahlik versin. Sizi bu olumsuz dusuncelerden kurtarsin insallah.

Ay doktor da bi acaipmis ne oyle sus belli etme diye bende kullandim ilac 14 yasimda başlamıştım ama bi biraktim bu başladım tekrarladi durdu kiskanclik hastalarinin nasil tedavi oluyor diye netten arastir
Evt aynen öyle dedi ama yarım bıraknam kötü oldu,olur araştrcam

Ic sikintilariniz icin bol bol dua edin. Bilmiyorum Kur'an okumayi biliyor musunuz ama Insirah suresini tavsiye ederim. Mealiyle beraber okuyun. Rabbim kalbinize ferahlik versin. Sizi bu olumsuz dusuncelerden kurtarsin insallah.
Evet biliyorum,okurum.amin çok saolun tşk ederim

Sizin bütün bayanlara giciginiz var galiba bir önceki konunuzu hatırlıyorum da alışveriş te bi akrabasina selam verdi diye sorun etmistiniz bukadar olmaz yani rahatlayin

ünideki öğrenci ve hoca kavramı lise gibi değildir ki . gayet çağırabilir . ben de gitmiştim hocamın nikahına . düğün yapmamıştı yapsaydı çağırırdı ona da giderdim . ne var ki bunda ? öğrenci o sen hocasın ne işin var tarzında yazmışsınız ama öğrenci dediğiniz kişi belli bir seviyede oluyor ünide . siz niye buna takıldınız ki? anladığım kadarıyla sizin asıl meseleniz öğrenci olmaları . lütfen sizde ünide hoca olursanız oranın lise ya da ortaokul olmadığını unutmayın . üni biraz daha farklıdır ve öyle olmalı bence . biraz fazla baskıcısınız sanki .

nişanlını heran birisi kapacakmış gibi ne bu korku ya?
Korku dğl huzursuzluk işte

Brz öyle..
Ben ünideki ortamları çok iyi biliyorum zaten lise yada ortaokul olmadığnı da biliyorum merak etmeyin.hoca öğrenci ilişkisi değişen birşey mesela benim bölümümdeki bir hocamda benim gibi düşünen bir bayan asstanda dğl prof. Ve mesafeden yana, bununla beraber öğrencileriyle gereksiz samimiyet kuranlarda var yani bu tamamen değişken birşey.iş arkadaşı çağurmak başka öğrenciyi çağırmak başka bana normal gelmiyo bu

Nişanlınızın etrafındaki bütün kadınlardan nefret ederek ve onları nişanlınızdan uzak tutarak yaşanmaz. Biraz rahat olun ben bile bunaldım adamcağız napsın

Nişanlınızın etrafındaki bütün kadınlardan nefret ederek ve onları nişanlınızdan uzak tutarak yaşanmaz. Biraz rahat olun ben bile bunaldım adamcağız napsın
Tmm da ben sadece bayanlarla gerektiğinde muhattap olmasını istiyorum çok bişey mi bu ama yüzde yüz emin olamıyorum işte

Bence daha en baştan bu boyle miydi şöyle mıydı diyorsanız ve eş adayinizi bu kadar çok kiskaniyorsaniz nisandan önce bir danışmana gidin önce ozguveninizi kazanın sonra nişanı düşünün ya da nisanlinizi sülüman (hürrem ifadesi ile) gibi görmekten vazgeçin. Yoksa kendinize bu hayatı zehir edersiniz. Size de yazık adamın etrafındakilere de yazık adama da yazık.

Yüksekte doktorada ilişkiler biraz daha farklı oluyor biliyorsunuz. Biz hocalarla ders çıkışı yemek yer çay içer üstüne sigara bile içerdik
Bu kadar baskıcı/sıkıcı olmayın derim.

Yüksekte doktorada ilişkiler biraz daha farklı oluyor biliyorsunuz. Biz hocalarla ders çıkışı yemek yer çay içer üstüne sigara bile içerdik
Bu kadar baskıcı/sıkıcı olmayın derim.
Evt farklı oluyor ana nişanlımda bitiyo iş isterse samimiyet kurmaz mesafeyi korur.yok tersini yaparsa beni gözden çıkarmış demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…