- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben zorla sildirmedim kendisi bana dediki huzursuz olcaksan sileyim bende sen bilirsin dedim oda sildiLinkedin'i sildirdiniz?
Gerçekten ?
Linkedin?
Orası sosyal medya hesabı değil, iş ağı, profesyonel insanların kullandığı ağ.
Karı kız kovalama mesajlaşma hesabı değil o, kusura bakmayın da gözü açık olucam diye insanları böyle sıkboğaz etmeye hakkınız yok.
E siz ''Kullanmanı istemiyorum'' demişsiniz.Ben zorla sildirmedim kendisi bana dediki huzursuz olcaksan sileyim bende sen bilirsin dedim oda sildi
Yok aksine mesela dün o kadar kötüydüm ki anlatamam zaren 3saatlik uykuyla duruyorum konu açtım ve gelen yorumlar sayesinde biraz rahatladım ama atamıyorum kafamdan işte olmuyoIcinizdeki huzursuzluga kulak vermeyin baktiniz kafaniza takip dusuneceksiniz durmadan ve icinizdeki huzursuzluk artacak dusunmemek icin kendiniz oyalayin. Acin bir film izleyin bir kitap okuyun disari cikin dolasin ya da oyun felan oynayin. Bence ben bu huyumu yenecegim diye dusunup azimli olursaniz ilaca gerek kalmadan yenebilirsiniz. Denedim olmadi demeyin kendinize guvenin.
Size tavsiyem boyle ic huzursuzluklarinda gelip buraya konu da acmayin. Cunku konu iyice dallanip budaklaniyor ve siz sadece bu konuyu dusunur oluyorsunuz ve bu ic huzursuzlugunuzu korukluyor.
Bununla ilgili konu acaginiza atiyorum balayinizla ilgili konu acin balayina nereye gitsek diye tavsiye alin. O an ne guzel balayina gidecegiz cok guzel olacak artik sevdigim insan esim olacak diye dusunun. Elinizden geldigince kacin olumsuz dusuncelerdwn. Olumlu dusunerek olumsuz dusunceleri berteraf edin.
Aynen herşeyin altında bşyler aramak anlam çıkarmak,ben dr a gittiğim zamankarda kadın bile hayretle dinledi beni sus belli etme dediOf ayni ben suan o kadar soru ve dusunce varki hic mutlu olamiyorum herseyden birsey buluyorum hem kendime hemde esimin basinin etini yiyom tabiri caizse eve az gec gelse supheleneceksin telefona baksa suphelenecen arkadasiyla mesajlassa suphelenecen eger gercekten istiyorsan tedavi olacan canim hapin faydasi olmuyor ailende kiskanc birisi varmi
Orası öyle tabi biliyo istemediğimi bende sen bilirsin dedim yani biliyosun istemediğimi kullancaksan bına eağmen kullan anlamında söyledim.E siz ''Kullanmanı istemiyorum'' demişsiniz.
Bacaksız öğrencileri boşverin, kim ki onlar?
Onlar için düğün planlama zamanlarınızı kendinize zehir ederek geçirmeyin.
Balayı, çeyiz, yatak odam vs konularını karıştırırsanız onları unutup düğün heyecanına kaptırabilirsiniz kendinizi.
Ay doktor da bi acaipmis ne oyle sus belli etme diye bende kullandim ilac 14 yasimda başlamıştım ama bi biraktim bu başladım tekrarladi durdu kiskanclik hastalarinin nasil tedavi oluyor diye netten arastirYok aksine mesela dün o kadar kötüydüm ki anlatamam zaren 3saatlik uykuyla duruyorum konu açtım ve gelen yorumlar sayesinde biraz rahatladım ama atamıyorum kafamdan işte olmuyo
İyi şeylerde düşünmek istiyorum darklı şeylerde yapmak istiyorum bi yere kadar yapıyorum sonra yine aynı düşünceler aynı huzursuzluk yani çok dua ettim inanın inş düzelir herşey huzursuzluk kadar kötü birşey yok kesinlikle yok
Aynen herşeyin altında bşyler aramak anlam çıkarmak,ben dr a gittiğim zamankarda kadın bile hayretle dinledi beni sus belli etme dedi
Yok ailede bu kadar kıskanç biri yok
Yok aksine mesela dün o kadar kötüydüm ki anlatamam zaren 3saatlik uykuyla duruyorum konu açtım ve gelen yorumlar sayesinde biraz rahatladım ama atamıyorum kafamdan işte olmuyo
İyi şeylerde düşünmek istiyorum darklı şeylerde yapmak istiyorum bi yere kadar yapıyorum sonra yine aynı düşünceler aynı huzursuzluk yani çok dua ettim inanın inş düzelir herşey huzursuzluk kadar kötü birşey yok kesinlikle
Evt aynen öyle dedi ama yarım bıraknam kötü oldu,olur araştrcamAy doktor da bi acaipmis ne oyle sus belli etme diye bende kullandim ilac 14 yasimda başlamıştım ama bi biraktim bu başladım tekrarladi durdu kiskanclik hastalarinin nasil tedavi oluyor diye netten arastir
Evet biliyorum,okurum.amin çok saolun tşk ederim
Ic sikintilariniz icin bol bol dua edin. Bilmiyorum Kur'an okumayi biliyor musunuz ama Insirah suresini tavsiye ederim. Mealiyle beraber okuyun. Rabbim kalbinize ferahlik versin. Sizi bu olumsuz dusuncelerden kurtarsin insallah.
ünideki öğrenci ve hoca kavramı lise gibi değildir ki . gayet çağırabilir . ben de gitmiştim hocamın nikahına . düğün yapmamıştı yapsaydı çağırırdı ona da giderdim . ne var ki bunda ? öğrenci o sen hocasın ne işin var tarzında yazmışsınız ama öğrenci dediğiniz kişi belli bir seviyede oluyor ünide . siz niye buna takıldınız ki? anladığım kadarıyla sizin asıl meseleniz öğrenci olmaları . lütfen sizde ünide hoca olursanız oranın lise ya da ortaokul olmadığını unutmayın . üni biraz daha farklıdır ve öyle olmalı bence . biraz fazla baskıcısınız sanki .Mrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
Akşam nişanlımla görüştük düğüne az kaldığı için davetli listesini konuşuyoduk kim gelcek vs diye, herkesi saydık teker teker ama canım çok sıkıldı çünkü işyerinde ki herkes gelmesin istiyorum o ayıp olur dedi( nişanlım ünide araştırma görevlisi bende doktra yapıyorum aynı ünide kadro bekliyorum şu anda).
Bayan asistanların hepsini çağırma dedim o ayıp olur dedi sadece yeni işe giren bi kız var yeni olduğu için onu çağırmayız pek konuşmuşluğumuz yok dedi tmm dedim ama sinir oldum çünkü ayıp olur dedikleri arasında sevmediğim insanlar var onları da çağırmayalım değilmi ama!!
Ama en üzüldüğüm kısmına şimdi geliyorum şimdi nişanlımın bölümünde yükseklisans yapan öğrenciler var bir kız dört erkek onlarıda çağırayım dedi yok artık dedim hadi erkeklerle samimisin kızın ne işi var dedim.(kızdan nefret ediyorum).oda dedi ki bölümdeki bi hocanın oğlunun sünnet yemeğine gelmişti demek ki çağırıyolar hem demez mi hıcam erkek öğrencileri çağırdınız beni niye çağırmadınız diye.
Ben delirdim tabi o kadar sinirlendim ki ne demek bu yaa hesap mı sorcak sana nerde görülmüş hıcanın öğrenciyi düğününe davet ettiği dedim.
Neyse tmam dedi çağırmayız dedi madem istemiyosun.ama yok huzursuz oldum bi kere..
Sonra konu başka bi kıza geldi bu kızda yine nişanlımın bölümünde doktora yapıyo kızın düğünü olmuş nişanlımı çağırmamış ama bölümde tanıdığı nütün hocaları çağırmış dedi ki onu çağırmam o beni çağırmadı niye çağırmadı anlamadım dedi.Ben tabi buna da sinir oldum gelmiş bunu dert ediyo ya inanamıyorum sanki iş arkadaşı o kız orda öğrenci ya çağırmasın!
Yani nişanlımla aynı okuldayız hani öyle samimi filan olduğunu görmedim bu bahsettiğim kızlarla ama niye böyle davranıyo ben görmeden mi samimi oluyo noluyo bilmiyorum
Gelelim son meseleye şimdi bizim nişanlımla telefonlarımız ortadadır hep ben onunkini alır kullanırım o benimkini alır... Sosysl ağ kullanmıyoruz oda sevmiyo bi sosyal ağ var Linkedin dye bugün telinde onu gördüm açtım baktım sadece bi hoca var okuldan o bişeyler göndermiş vs bir o ekli bide amcası ama huzursuz oldum çünkü bayan resimleriçıkmış ortak bağlantınızın olabileceği kişiler diyo ama bende hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum Acaba birileriylemi konuşuyo dye geldi aklıma bi msj filanda yoktu ama suratım asıldı kullanmanı istemiyorum dedim o da sildi ama bilmiyorum içim çok huzursuz yarın görüşüp tekrar konuşcaz
Akrabası dğldi dış kapınn dış mandalı işteSizin bütün bayanlara giciginiz var galiba bir önceki konunuzu hatırlıyorum da alışveriş te bi akrabasina selam verdi diye sorun etmistiniz bukadar olmaz yani rahatlayin
Korku dğl huzursuzluk iştenişanlını heran birisi kapacakmış gibi ne bu korku ya?
Brz öyle..ünideki öğrenci ve hoca kavramı lise gibi değildir ki . gayet çağırabilir . ben de gitmiştim hocamın nikahına . düğün yapmamıştı yapsaydı çağırırdı ona da giderdim . ne var ki bunda ? öğrenci o sen hocasın ne işin var tarzında yazmışsınız ama öğrenci dediğiniz kişi belli bir seviyede oluyor ünide . siz niye buna takıldınız ki? anladığım kadarıyla sizin asıl meseleniz öğrenci olmaları . lütfen sizde ünide hoca olursanız oranın lise ya da ortaokul olmadığını unutmayın . üni biraz daha farklıdır ve öyle olmalı bence . biraz fazla baskıcısınız sanki .
Tmm da ben sadece bayanlarla gerektiğinde muhattap olmasını istiyorum çok bişey mi bu ama yüzde yüz emin olamıyorum işteNişanlınızın etrafındaki bütün kadınlardan nefret ederek ve onları nişanlınızdan uzak tutarak yaşanmaz. Biraz rahat olun ben bile bunaldım adamcağız napsın
Evt farklı oluyor ana nişanlımda bitiyo iş isterse samimiyet kurmaz mesafeyi korur.yok tersini yaparsa beni gözden çıkarmış demektirYüksekte doktorada ilişkiler biraz daha farklı oluyor biliyorsunuz. Biz hocalarla ders çıkışı yemek yer çay içer üstüne sigara bile içerdik
Bu kadar baskıcı/sıkıcı olmayın derim.
Evt farklı oluyor ana nişanlımda bitiyo iş isterse samimiyet kurmaz mesafeyi korur.yok tersini yaparsa beni gözden çıkarmış demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?