Akşam akşam çok canım sıkıldı

Güven yoksa evlenmeyin. .
Keza evlilik güven üzerine kurulmuştur. .

Size gercekten inanamiyorum benim listemin yarisi hocalarim yani nisanliniz gibi insanlar. Bunlarin icinde yaslisi da var genci de var. Simdi ben o sitede onlarla arkadasim diye onlar bana baska gozle mi bakiyor. Bende seviniyordum bir hocami daha buldum yeni bir bilgi daha ogrenicem diye. Orda kisilerin katildigi is gruplari var onlardan haberdar oluyorum seviniyorum saf gibi umarim iclerinde sizin gibi esleri sevgilileri olanlar yoktur. Yazik nisanliniza ne diyim umarim mutlu olursunuz ama zor

İşte adı üstünde sevmesekte onlar akraba ama diğerleri yabancı ve ben onlara katlanmak istemiyorum

demişsiniz ki tanınadığım adam davetiye verdi, okula yeni bi asstan kız atandı bir kaç ay önce nişanlım dedi ki kızla hiç konuşmuşluğumuz yok yani iş icabı onu çağırmayalım dedi iyi güzel ama demek ki eleme yapabiliyormuşuz, ben diğer asstan kzlardanda çağırmayalım dediğimde de yok ayıp olur onlar yıllardır ordalar diyo bana hayır yani görmedim ama bi ara samimi mi oldu bu kızlarla naptı diye düşünmeye başladım

Yazık nişanlınıza, keşke bu durumlardan ders alsa da aklı başına gelse...

Bir ÖĞRENCİ olarak yazamadan edemedim çatladım resmen.

Kuzum öğrenciler hocalarını yemezler genelde. Tavlamaya da çalışmazlar. Üniversite burası lise değil ki hoca öğrenci ilişkisi gibi değil saygıyı yitirmeden arkadaş ilişkisi kurarlar. He bu arada öğrencileri küçük gören doktora öğrencilerine yada araştırma görevlilerine de uyuz olurlar egolarından dolayı

Davranışlarıyla güvenimi sarsıyor tam olmak güven vermemiş bana diyorsunuz da güvenmediğiniz adamla neden evleniyorsunuz. Ayrıca Madem bu derece kıskançsınız Adam'ı çalıştırmayın otursun evde. Kapıyı perdeyi de Kapatın sonuna kadar. O ne öyle çalıştığı yerde bayan asistanlar falan varmış hiç hoş değil. Sizin haberiniz olmadan ya samimi olmuşlarsa. Bu arada asistan doktora yüksek falan diyorsunuz ama liseden falan mı bahsediyoruz anlamadım ben. Bu mantık en fazla orda yürür de..

Son düzenleme:
Öyle bileyden korkmuyorum sadece yüzlerini görmek istemiyorum

Lorena filan değilim de karışmaya hakkım var bencre sonuçta ikimizin düğünü

Neden bu kadar sevmiyorsunuz acaba?
Bazı davranışlarından dolayı sevmiyorum ayrıca ben nütün asstan kxlar gelmesin demiyorum ki sadece bir kaçı var sevmediğim
Ayrıca o kız öğrenciminde hoş olmayan Hareketleri var

yalnız konu sahibi kim bu lorena diye sormadı bile
Ben şu an neyin derdindeyim Allah aşkına

Lorenayı tanımıyorum ama bence de bu lorena
Nasıl yani

Ben kimseyi küçük görmem aslaa,okuldaki temizlik görevlilerini çağırırım o kızı çağırmam
O kuz öğrenci dediğiniz gibi biri değil malesef hoş olmayan bazı davranışları var sizin hayatınızda hareketlerinden rahatsız olduğunuz bi bayan olmadı mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…