Akşam akşam eşim yine sinirlerimi bozdu

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Ben bir kurumun özel kalem müdürlüğünde çalışıyorum. Kıbrıs'ta bir üniversiteden bize davet geldi yani davet eden adamlar yer rezervasyonumuzdan uçak biletimize kadar herşeyi yapmışlar. Kıbrısı gezmemizim için yanımıza bir rehberde veriyorlarmış. Özel kalemde beş kişi çalışıyoruz. Beş bayan gideceğiz bende eşimle konuştum her zamanki gibi tartıştık gitmemi istemiyor oysa sadece iki günlüğüne gideceğiz hafta sonu zaten eşim dershanede çalışıyor eve geç geliyor. Hani evde olsa vakit geçirsek öyle bir durumda söz konusu değil. Annem de git değişiklik olur hafta sonu ben çocuğa bakarım dedi 18 aylık bir kızım var. Ağladım eşim sonra iyi git falan yaptı ama içimdeki o hevesi öldürdükten sonra izin vermesine sinir oluyorum. Böyle yaparak ne geçiyor acaba eline...Hep böyle yapıyor artık çocuk gibi bu tarz şeyleri tartışmaktan bıktım.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ilerde keşke gitseydim dememek için git bence

onların razı olmadıkları ya da olmayacaklarını düşündüğümüz şeylerden vazgeçe geçe kendimize ediyoruz aslında

biraz bencil olmak gerekiyor

ilerde keşke gitseydim dememek için git bence

onların razı olmadıkları ya da olmayacaklarını düşündüğümüz şeylerden vazgeçe geçe kendimize ediyoruz aslında

biraz bencil olmak gerekiyor

Ben de öyle düşünüyorum eşim zaten yıllardır bekar hayatı gezmiş tozmuş. Ben bekarken annem izin vermediği için kapı önüne çıkamazdım haksızlık bu gerçekten bencil olmak gerekiyor.

aslında doğrusunu söylemek gerekirse benim eşim de olsa gitmemi istemezdi.ben böyle şeylere alıştım benim eşim biraz kıskançtır.bu yüzden bana çok garip gelmedi.bence çok takılma istememesi çok da kötü birşey değil.

Bu şekilde baskı uygulamalarının nesi kötü değil sence ben çok bunalıyorum sonuçta dört yıldır evliyim kaç yıl daha bu çocukluk sürecek ki. Sonuçta biz 20 yaşında yeni sevgili değiliz ki artık bir güven olması gerekir.

şunu da ekleyim tabiki git.nasılsa git demiş sonunda.gez kafana göre.benim demek istediğim,baştan gitme demesi moralini bozmasın.normal bence

walla benim eşim gitmek istese arkadaşlarıyla bende izin vermezdim..gitmek isterse ille beraber gidelim derim ben varken niye arkadaşlarıyla gitsin ki

walla benim eşim gitmek istese arkadaşlarıyla bende izin vermezdim..gitmek isterse ille beraber gidelim derim ben varken niye arkadaşlarıyla gitsin ki

Ne alakası var evliyiz diye yapışık ikiz mi olacağız. Ben hiç gelemem böyle şeyleri o da arkadaşlarıyla program yapabilir bende olması gereken bu...

Son düzenleme:
Ne alakası var evliyiz diye yapışık ikiz mi olacağız. Ben hiç gelemem böyle şeyleri o da arkadaşlarıyla program yapabilir bende olması gereken bu...

ben sadece kendi düşüncemi söyledim herkesin hayatı görüşleri farklı sana göre o dur bana göre bu

bence eşler arasında güven olmalı ve böyle şeyler anlayışla karşılanmalı. ayağına gelmiş fırsat herşey hazır bence git hiç de hevesin kırılmasın tadını çıkar.erkekler için kendimizi yıprattığımıza değmiyor.kendimizi dedüşünmemiz lazım.ben 4 yıl kaldım kıbrısta,harika bir yer görülmeye değer.
gece hayatı süper

Canım çalıştığım dönemde senede bir iki defa şehir dışına çıkıyordum, haftasonları toplantılar oluyordu.... Eşim üzülüyordu nasıl geçecek bu haftasonu bana diye....

Ama şimdi düşünüyorum eşim haftasonu iş seyahetine gideceğim dese, ev bana dar gelir

Napıyım akşama kadar yüzünü görmesemde yanımda uyuyor

Sürekli olan bişey değilse, eşin anlayış gösterebilir...

Gece hayatı mı
Geçen sene yazın hocamız bizi Antalya'ya hafta sonu tatile gönderdi eşimle yine tartıştık çantama bikini bile koydurmamıştı. Kayınvalidem 55 yaşında bikini giyiyor lafını bile etmez ben 27 yaşımdayım bana mayo giydiriyor

yazını görmemişim.ya bunu baskı olarak görmüyorum ben.mesela ben de eşim gidicem dese gitme diyebilirdim.rahatlıkla tabiki git gez diyemem.sonuçta ısrar etse gidemezsin diye olay çıkarmam tabi de.eşiminde böyle yapmasını normal karşılarım.senin eşin de baskı yapmamışki.istemediğini belirtmiş.sonrada git demiş.gidemezsin diye bi şart koymamış.neyse ne madem gidebiliyorsun iyi eğlenceler canım.kafana birşeyi takmadan rahatça gez bence

Zaten eşim hafta sonu evde olmuyor dersi oluyor geç geliyor bende kızımı dışarda gezdiriyorum bir hafta da kendime özel birşey yapıyım değil mi?

gecelere akmayacaksan çok da matah bir yer değil.çöl gibi bir şey aslında öyle yeşil ada falan derler hikaye.bi deniz görürsün anca.:82:

gecelere akmayacaksan çok da matah bir yer değil.çöl gibi bir şey aslında öyle yeşil ada falan derler hikaye.bi deniz görürsün anca.:82:

Maksat bayan bayana muhabbet etmek çöl gibi bir yer olduğunu duymuştum aslında Kıbrıs diyince kafamda yeşil ve mavi oluşuyordu ama dediğin gibi çöl gibiymiş.

Bazı erkeklerin kıskançlık damarı çok tutar bazen,kıskandığından gitmeni istemiyordur..

Sonradan git demiş bence de git değişiklik olur, gitmezsen sonra onu suçlarsın o da ben git demiştim der üste çıkar, bu imkandan yararlan bence.

haklısın canım,sonunda git demiş olsada,baştan gitme diyerek hevesini kırmış;ama sen yine de git ve arkanı düşünme keyfine bak,insan herzaman tatile gitmek için imkan bulamıyor,git gez toz canım gönlüne göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…