ilerde keşke gitseydim dememek için git bence
onların razı olmadıkları ya da olmayacaklarını düşündüğümüz şeylerden vazgeçe geçe kendimize ediyoruz aslında
biraz bencil olmak gerekiyor
aslında doğrusunu söylemek gerekirse benim eşim de olsa gitmemi istemezdi.ben böyle şeylere alıştım benim eşim biraz kıskançtır.bu yüzden bana çok garip gelmedi.bence çok takılma istememesi çok da kötü birşey değil.
walla benim eşim gitmek istese arkadaşlarıyla bende izin vermezdim..gitmek isterse ille beraber gidelim derim ben varken niye arkadaşlarıyla gitsin ki
Ne alakası var evliyiz diye yapışık ikiz mi olacağız. Ben hiç gelemem böyle şeyleri o da arkadaşlarıyla program yapabilir bende olması gereken bu...
bence eşler arasında güven olmalı ve böyle şeyler anlayışla karşılanmalı. ayağına gelmiş fırsat herşey hazır bence git hiç de hevesin kırılmasın tadını çıkar.erkekler için kendimizi yıprattığımıza değmiyor.kendimizi dedüşünmemiz lazım.ben 4 yıl kaldım kıbrısta,harika bir yer görülmeye değer.
gece hayatı süper
yazını görmemişim.ya bunu baskı olarak görmüyorum ben.mesela ben de eşim gidicem dese gitme diyebilirdim.rahatlıkla tabiki git gez diyemem.sonuçta ısrar etse gidemezsin diye olay çıkarmam tabi de.eşiminde böyle yapmasını normal karşılarım.senin eşin de baskı yapmamışki.istemediğini belirtmiş.sonrada git demiş.gidemezsin diye bi şart koymamış.neyse ne madem gidebiliyorsun iyi eğlenceler canım.kafana birşeyi takmadan rahatça gez benceBu şekilde baskı uygulamalarının nesi kötü değil sence ben çok bunalıyorum sonuçta dört yıldır evliyim kaç yıl daha bu çocukluk sürecek ki. Sonuçta biz 20 yaşında yeni sevgili değiliz ki artık bir güven olması gerekir.
Canım çalıştığım dönemde senede bir iki defa şehir dışına çıkıyordum, haftasonları toplantılar oluyordu.... Eşim üzülüyordu nasıl geçecek bu haftasonu bana diye....
Ama şimdi düşünüyorum eşim haftasonu iş seyahetine gideceğim dese, ev bana dar gelir
Napıyım akşama kadar yüzünü görmesemde yanımda uyuyor
Sürekli olan bişey değilse, eşin anlayış gösterebilir...
gecelere akmayacaksan çok da matah bir yer değil.çöl gibi bir şey aslında öyle yeşil ada falan derler hikaye.bi deniz görürsün anca.:82:
Ben bir kurumun özel kalem müdürlüğünde çalışıyorum. Kıbrıs'ta bir üniversiteden bize davet geldi yani davet eden adamlar yer rezervasyonumuzdan uçak biletimize kadar herşeyi yapmışlar. Kıbrısı gezmemizim için yanımıza bir rehberde veriyorlarmış. Özel kalemde beş kişi çalışıyoruz. Beş bayan gideceğiz bende eşimle konuştum her zamanki gibi tartıştık gitmemi istemiyor oysa sadece iki günlüğüne gideceğiz hafta sonu zaten eşim dershanede çalışıyor eve geç geliyor. Hani evde olsa vakit geçirsek öyle bir durumda söz konusu değil. Annem de git değişiklik olur hafta sonu ben çocuğa bakarım dedi 18 aylık bir kızım var. Ağladım eşim sonra iyi git falan yaptı ama içimdeki o hevesi öldürdükten sonra izin vermesine sinir oluyorum. Böyle yaparak ne geçiyor acaba eline...Hep böyle yapıyor artık çocuk gibi bu tarz şeyleri tartışmaktan bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?