- 14 Kasım 2001
- 21.669
- En iyi cevaplar
- 2
- 70.114
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
Vicdanını rahatlatmak için mi ??
vicdan mı ? aldatanın vicdanı mı olur ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vicdanını rahatlatmak için mi ??
Teşekkür ederim. Bir dahaki sefere ilk bu söylediğinizi aklima getireceğim.Bir kadın arasa size bir yalan uydurmadan asla çıkmaz....
rahat olun
O zaman geç mi gelecek , erken mi gelecek onu tam kestiremediği için mivicdan mı ? aldatanın vicdanı mı olur ?
Teşekkür ederim. Bir dahaki sefere ilk bu söylediğinizi aklima getireceğim.
O zaman geç mi gelecek , erken mi gelecek onu tam kestiremediği için mi![]()
Valla cenaze de olsa bana söylemeden çıkmasını sorun ederim ben.Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Boru döşeyeceklermişMustafa kim
Mustafa'nın ne tür malzemelere ihtiyacı var
Mustafa'ya neden kocanız malzeme alıp götürüyor gecenin su saati
Kafamda deli sorular
Mustafa'ya malzeme lazimmis, beraber onu almaya gitmisler. Giderken niye bir sey demedin dediğimde , telefonla konuşuyordum, anlamışsındır dedim dedi.
Şu an benim de sizin ofisi basasım gelditöbe söylediklerimi dinleyin ama yapmayın. Bundan 7-8 sene önce yine böyle bir akıl vermiş bizim üye kocanı boşa diye adam bizim ofisi bastı sizin yüzünüzden karım ben boşuyor diye ....
Aciklama yapmadan once kafamda soru vardi. Açıklamadan sonra gitti. Ama aciklama gelene kadar ki o yarim saat beni buraya itti. Bir de film izliyorduk. Durdurdum, mutfaga gittim. Gelmis, ne ara 38 dakika oldu diyor. Ona göre gidip gelmesi 10dakika falan sürdü sanırım.. Bu iletişim sorununu nasil çözebiliriz? Ben a diyorum, o z anlıyor. Ya da o a diyor, ben z anlıyorum. Ramazanda maçlar bitecekmiş. Iletisim kurmak icin o zamanı bekliyorum.aha işte bu bile sizde soru işaretleri oluşturmuş :)
Bir akrabamın başına tam böyle birşey geldi. Sonra öğrendik ki adamın sevgilisi varmış ve o akşam doğum yapmış...
Tabi 20 sene önceden bahsediyorum. Öyle birşey değildir ama dikkat edini.