Tesekkürler canim sen ne zaman istersen at resimleri ben bakarim foruma girdigimde
rica etsem banada bakarmısınız
kahve falı fotosu koyarsan bende size bakabilirim
rapisa kendi kendinede bakabilirsin bilmiyordum tarot baktığını :)
Merhaba bana da bakarsanız çokkkk sevinirim sorunlu bir ilişkim var sonumuz ne olacak merak ediyorum şimdiden teşekkürlerrrrrr
kardesim allah hayirlisini versin, cok zor biliyorum. benimde 3 senelik iliskim 2 hafta önce bitti((
Amin hepimize inşallah bende dört senedir debeleniyorum bakalım senin için üzüldüm umarım seni mutlu edecek yeni biri çıkar karşına
ben onu cok seviyorumben baskasini hicmi hic düsünemiyorum bile ( cok kötüyüm 2 haftadadir yemek yemiyorum hep agliyorum ...
Bende öyleyim başka birini düşünmem mümkün değil kendini üzme biliyorum söylemek kolay ama bol bol dua et belki düzelir umut etmek güzel en azından geçirdiğin güzel günleri düşün hiçbirşey için geç değil belki herşey düzelir senin için dua edeceğim Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın herkes sevdiği insanla bir ömür boyu mutlu olsun
öncelikle cooook coook sIkIntilar icinde oldugunu söyleyeyim nedir derdin kuzum bu böyle kapkaranlik :) dert etme hicbisiyi
Bilmiyorum asik misin ? veya bir iliskin var mi fakat (kendi hislerime göre) burda bir erkekle görüsüyor oldugunu görüyorum kapali bir alanda hatta bu görüsmenin gerceklesmesi icin bir kadin ve bir erkek size yardim ediyor onlarin korumasi altinda bir görüsme yasamissiniz Görüsmenizi istemeyen biri var üstelik tam karsinizda sizi izliyor ...Istemeyen kiside bir erkek orta boylarda sanki dik sacli gibi önlere dogru bir sekil vermis gibi..
Aslan ile boga karisimi bir hayvanin üstüne cikmissin gercekten rahata kavusacaksin büyük bir kismetin olucak .Emin degilim ama moda evi veya benzeri bir is mi yapiyorsun dikis nakisla alakan var mi acaba burda hani bassiz prova mankenleri olur ya ondan cikmis bir tane :)
Ellerini acmis dua ediyorsun dileklerinin kabul olmasi icin ins kabul olur canim beklemedigin bir yola gitme ihtimalin var ...
Tabagini keske akitsaydin canim pek sekil cikmamis sadece kivrilmis bir yilan var düsmanin su an uykuda zararsiz bir halde bekliyor..
Benden bu kadar canim hislerime göre yorumladim
bana da bakabilir misin ?
aşk ve evlilik için teşekkürlerr şimdiden
Canm banada bakabilirmisn coook memnun olurum
Beni görmedin sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?