Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

boşanma yaşadın mı canım?hayatında yakın zamanda yeni bir başlangıç mı yaptın? bu dönemde çevrenden gelen fikirleri önemsemeyebilirsin ama dikkat etmende fayda var.sinirli kolay kalp kırabildiğin zamanların olabilir bunlar sana zarar verir.başkalarının düşüncelerini dikkate almalısın kendi bildiğinde diretiyorsun.huzursuz bir dönem geçireceksin bu sende gerginlik endişe oluşturacak.fakat tüm bunların sonunda senin istediğin gibi olacak yeni bir başlangıç yapacaksın ancak bu yolda bencillik yapmaman gerek.yeni bir ilişkiye başlayacaksın

falda çıkanlar varmı canım yazarmısın

Konu sahibinden cok heyecanli istemistim cok once ama malesef Bakmamis :/

bende tarot ıstesem sevdiğim kişiyle aramızda ciddi anlamda bişeyler olucakmı evlilik söz nişan gibi hakkımda neler düşünüyor o benim bununla ilgili kartları yorumlasan cok sevinirim.

yakın zamanda bir iftiraya mı maruz kaldınız? seni kıskanan bazı kişiler var dikkat edersen bunların kim olduğunu bulabilirsin.işle ilgili bir başarısızlık mı oldu güç mücadelesi çekişme var.fakat sonunda uzun zamandır gerçekleşmesini istediğin şey olacak.ilişkini güçlü temeller üzerine oturtup sağlama alacağın bir döneme gireceksin.isteklerini gerçekleştirirken kendine güvenmelisin alacağın yardımlara güvenirsen hata yapabilirsin.olayların seyri umut verici olsada senin istikrarlı ve kararlı olmanın başarılı olmanda büyük payı var.hayal gücünü de kaybetmemelisin ilişkinde otoriter olman sıkıntı yaratabilir.

eşim ailem canım evliligim yni

ayy canım bildin valla:)söylediklerinin iftira dışında hepsi dogru çok tesekkür ederim

kalbin kırılmış sevgilin yada eşin olsa gerek bir tartışma yaşamışsınız çok yıkıcı bir kavga değil ama üzülmüşsün gerilim oluşmuş sende .hırsların maddi konulara daha çok önem vermen ilişkini zedeleyebilir bu yüzden ayrılık yaşayabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var.olmasını istediğin şeyler için yanlış işler yapabilirsin bunların sonunda yine sen hile ile kazanmaya çalışacaksın yalan söyleyeceksin hileye başvurup kazanmaya çalışacaksın. bunlar sana zarar veriyor.

canım falın pek iyi çıkmadı fal sonuçta yanlıştır herhalde

bana bakmicakmısınız ??

bir hayal kırıklığı yaşamışsın sevgiline aşırı bağlısın.hayatındaki değişime karşı uyumda sorun yaşayabilirsin yeni biri mi var?yakın zamanda para kaybı yaşayacaksın maddi manevi bir yoksunluk yaşayabilirsin zor bir dönem.sen bu zorlu dönemi aşacaksın ve önüne çıkan engellerle mücadele etmek kendini güçlü hissetmeni sağlayacak bunu da başardım diyebileceksin.biraz daha esnek olmalısın.eğlenceli ve iyi geçecek zamanın

canım sevgilinin kıskançlığıyla ilgili bişey çıkmadı daha çok maddi sorunlar çıktı

rapisa, öküzcanımı merak ediyorum :))) kıskançlıktan kuduruyor mu

iyi niyetli inançlı birisin.ilişkilerinde karşılıklı güven var ama kararsızsın.ayrılık yaşayacaksınız emeklerinin karşılığını alamadığını düşüneceksin.bu kişi pek iyi biri değil etik olmayan bazı davranışlarını farkedeceksin, güvenilmez biri.

pek iyi şeyler çıkmadı ama fal bu sonuçta yine de gözlemle kendine zarar verecek adımlar atma bence

bende tarot ıstesem sevdiğim kişiyle aramızda ciddi anlamda bişeyler olucakmı evlilik söz nişan gibi hakkımda neler düşünüyor o benim bununla ilgili kartları yorumlasan cok sevinirim.

Merhaba yeni evliyim ve esimle aramiz ailesi yuzunden cok bozuk acaba duzelecek miyiz bakabiliri misiniz bu niyetle

ahh bende bir iş bulsamda bu boş işlerle uğraşmaktan kurtulsam.neyse

dengeli sabırlı zor kızan ama nefret halinde amansız sevgisini zor veren fakat verdiğinde de çok sadık,para kazanmada yetenekli birimisin yoksa bu eşin mi:) bilemedim çıkan kartta bir erkek varda böyle tahtına kurulmuş krallık yönetiyor sanki :) küçük acılardan büyük bunalımlara kapılacağın bir zaman gelebilir ama dikkatli olursan bunu yaşamayabilirsin bu senin elinde.canım sizin ilişkinizi maddi konularda mı etkiliyor eşinin işinde istediği gibi başarılı olmaması söz konusu olabilir mi.maddi anlamda bazı kayıplar yaşayabilirsin bu eşin kaynaklı sanırım.bazı olumsuzluklar var ama bunlara rağmen dikkat ve iyi şans ile ve inancınız olursa başarıyı yakalayabilirsiniz bu hem maddi hem ilişkiniz için ikisi içinde geçerli

canım tutan bişeyler varmı merak ettim

Merhaba yeni evliyim ve esimle aramiz ailesi yuzunden cok bozuk acaba duzelecek miyiz bakabiliri misiniz bu niyetle

mücadele etmen gerekiyor sevdiğin kişiyle aranızda üçüncü bir şahıs olabilir siz birliktemisiniz? ailevi bazı problemleriniz var yakın zamanda bir ölüm oldumu ailenizde? bu sevdiğin kişi seni mutlu edecek biri değil onunla birliktemisin bilmiyorum eğer beraberseniz yada başlama gibi bir durumunuz olursa sonu ayrılıkla sonuçlanacak gibi çıkmış

Canım sevdiğim kişiyle benim için bakabilirmisin?

Evet canim biz arabamizi sattik borc yuzunden evlenirken olan borclar o adam esimdir dogru.Canim kucuk degil artik olaylar basedemeyedegim bir noktada bunalimdayim resmen ve korkuyorum esimin ailesinden buyu vs oldu mu diye resmen bunalimdayim yani cok korkuyorum dogru cikti

Mücadele lazım biraz evet.
Birlikteyiz canım.
Benim şuan ailevi problemlerim var evet. Anneannemi kaybettim 1 hafta önce.
Beraberiz fakat görüşmemiz zor oluyor.
Şuana kadar mutlu etti ama daha çok yeni tabi.
Hayırlısı olsun canım.
Teşekkür ederim. Eline sağlık.
Sen de istediğin zaman, sana melek destesi bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…