Konu sahibinden cok heyecanli istemistim cok once ama malesef Bakmamis :/
merhaba ben tarotu cok severim banada bakarmısınız cok sevinirim...
neyle ilgili bakmamı istiyorsun soru olarak yazarmısın
Konu sahibinden cok heyecanli istemistim cok once ama malesef Bakmamis :/
eşim ailem canım evliligim yni
yakın zamanda bir iftiraya mı maruz kaldınız? seni kıskanan bazı kişiler var dikkat edersen bunların kim olduğunu bulabilirsin.işle ilgili bir başarısızlık mı oldu güç mücadelesi çekişme var.fakat sonunda uzun zamandır gerçekleşmesini istediğin şey olacak.ilişkini güçlü temeller üzerine oturtup sağlama alacağın bir döneme gireceksin.isteklerini gerçekleştirirken kendine güvenmelisin alacağın yardımlara güvenirsen hata yapabilirsin.olayların seyri umut verici olsada senin istikrarlı ve kararlı olmanın başarılı olmanda büyük payı var.hayal gücünü de kaybetmemelisin ilişkinde otoriter olman sıkıntı yaratabilir.
bana bakmicakmısınız ??
rapisa, öküzcanımı merak ediyorum :))) kıskançlıktan kuduruyor mu
bende tarot ıstesem sevdiğim kişiyle aramızda ciddi anlamda bişeyler olucakmı evlilik söz nişan gibi hakkımda neler düşünüyor o benim bununla ilgili kartları yorumlasan cok sevinirim.
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
Merhaba yeni evliyim ve esimle aramiz ailesi yuzunden cok bozuk acaba duzelecek miyiz bakabiliri misiniz bu niyetle
Canım sevdiğim kişiyle benim için bakabilirmisin?
ahh bende bir iş bulsamda bu boş işlerle uğraşmaktan kurtulsam.neyse
dengeli sabırlı zor kızan ama nefret halinde amansız sevgisini zor veren fakat verdiğinde de çok sadık,para kazanmada yetenekli birimisin yoksa bu eşin mi:) bilemedim çıkan kartta bir erkek varda böyle tahtına kurulmuş krallık yönetiyor sanki :) küçük acılardan büyük bunalımlara kapılacağın bir zaman gelebilir ama dikkatli olursan bunu yaşamayabilirsin bu senin elinde.canım sizin ilişkinizi maddi konularda mı etkiliyor eşinin işinde istediği gibi başarılı olmaması söz konusu olabilir mi.maddi anlamda bazı kayıplar yaşayabilirsin bu eşin kaynaklı sanırım.bazı olumsuzluklar var ama bunlara rağmen dikkat ve iyi şans ile ve inancınız olursa başarıyı yakalayabilirsiniz bu hem maddi hem ilişkiniz için ikisi içinde geçerli
canım tutan bişeyler varmı merak ettim
mücadele etmen gerekiyor sevdiğin kişiyle aranızda üçüncü bir şahıs olabilir siz birliktemisiniz? ailevi bazı problemleriniz var yakın zamanda bir ölüm oldumu ailenizde? bu sevdiğin kişi seni mutlu edecek biri değil onunla birliktemisin bilmiyorum eğer beraberseniz yada başlama gibi bir durumunuz olursa sonu ayrılıkla sonuçlanacak gibi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?