şimdiden tşk :)
canım bana da bakabilir misin? sınav sonucum geldi atama ve evlilik işlerim ne olacak. valla çok dua ederim :)
bende pek anlamıyorumda bakmaya çalışıyorum canım
geçmişte yaşadığın bir ilişkiye takılımşsın.hayatında istediklerin hep olmuş bir doyumsuzluk söz konusu. insanlara güvenmiyorsun sanırım geçmişte yaşadıklarından ötürü.maddi anlamda olması için uğraştığın şeyde sorun çıkacak maddi bir kayıp yaşayabilirsin dikkatli olmalısın. yaşadığın bir ilişki varsa onda da sorun olacak belkide bu işin olmamasıyla alakalıdır
çok sağol canım. nişanlıyım. atanmazsam evlilik falan hepsi aksayacak. bndik bi alamete bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun. çok çok teşekkür ederim
canım fal bu bende pek anlamıyorum zaten hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme olursa olur olmazsa da belki daha iyisi olacaktır bilemeyiz
Ben de istiyorum çok istiyorumm
neyli ilgili baktırmak istiyorsun sorunu yazarmısın
Evliliğimin geleceği .. kısa vadede :)
Bana da bakabilir misin ? Iş ve evlilik için
eşinin seni yanlış anladığını düşünüyorsun bir dönem rahatlıyorsun ama üzüntülerin bir müddet daha sürüyor tam bir rahatlama olmuyor.manevi anlamda güç toplamaya ihtiyacın var.ilişkinde kibirli bencilce davranırsan bu senin zararına olur buna dikkat etmelisin daha özverili olmaya çalışmalısın.fakat sen öyle yapacaksın bencilce davranacaksın belkide içinde bulunduğun durum senin sağlıklı düşünmene engel oluyor.evliliğini bağımlılık olarak mı görüyorsun yada ayrılmayı düşünüyorsun kendi başıma ne yaparım diye mi düşünüyorsun ? falının sonucunda kırık kalp çıktı çok kırılmışsın yaralanmışsın ve hislerini aklının gücüyle bastırmaya çalışacaksın
bunlar çıktı canım pek olumlu birşey çıkmadı umarım yanlıştır çıkanlar
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
bende ıstıyorum rıca etsem bakarmısınız
neyle ilgili baktırmak istiyorsun soru olarak yazarmısın
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
kpve ss yı kazana bılcekmıyım evlılıgımın sonu ne olcak
bazı şeyler senin istediğin gibi gitmiyor bu aralar şanssız bir dönemdesin.karamsarsın hayata.bazı hayal kırıklıkları yaşamışsın çabalarının karşılığını alamadığını düşünüyorsun.bazı girişimlerin başarısızlıkla sonuçlanmış.mesleğinde başarılı olacaksın doğru meslei seçmişsin ve mesleğinde üst noktalara geleceksin.geleneklerine bağlı birisin değişen şartlara uyum sağlamakta zorlanıyorsun bu belki evliliğe alışamaman olabilir mi? geçmişi özlüyorsun geçmişinde daha mutlu olmuşsun.fakat yakın gelecekte huzurlu mutlu bir döneme gireceksin.uyumlu ve nazik bir kişiliğin var bu da sana yardımcı olacak isteklerinin olmasında.barışçıl bir tavır sergileyeceksin.maddi anlamda rahatlayacaksın.eşin titiz birimi ?zor olanı seviyorsun ama zor olanı seçmek yerine daha akılcı yaklaşıp ulaşılabilir olana yönelirsen senin için daha doğru bir sonuç getirir.eşinde işinde başarılı olacak.eşinle de mutlu olacaksınız hem iş alanında hem ailende mutluluğu yakalayacaksınız
ne güzel güzel çıktı falın tutan birşeyler varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?