Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

bende pek anlamıyorumda bakmaya çalışıyorum canım
geçmişte yaşadığın bir ilişkiye takılımşsın.hayatında istediklerin hep olmuş bir doyumsuzluk söz konusu. insanlara güvenmiyorsun sanırım geçmişte yaşadıklarından ötürü.maddi anlamda olması için uğraştığın şeyde sorun çıkacak maddi bir kayıp yaşayabilirsin dikkatli olmalısın. yaşadığın bir ilişki varsa onda da sorun olacak belkide bu işin olmamasıyla alakalıdır

canım bana da bakabilir misin? sınav sonucum geldi atama ve evlilik işlerim ne olacak. valla çok dua ederim :)

çok sağol canım. nişanlıyım. atanmazsam evlilik falan hepsi aksayacak. bndik bi alamete bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun. çok çok teşekkür ederim

canım fal bu bende pek anlamıyorum zaten hakkında hayırlısı olsun inşallah üzülme olursa olur olmazsa da belki daha iyisi olacaktır bilemeyiz

çok sağol canım. nişanlıyım. atanmazsam evlilik falan hepsi aksayacak. bndik bi alamete bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun. çok çok teşekkür ederim

burda 12 nci sayfada falan bende istemşdm sizden yazmıştım konuya ama görmedniz sanırım beni yada atladınız cevap yazmamşsnız((

eşinin seni yanlış anladığını düşünüyorsun bir dönem rahatlıyorsun ama üzüntülerin bir müddet daha sürüyor tam bir rahatlama olmuyor.manevi anlamda güç toplamaya ihtiyacın var.ilişkinde kibirli bencilce davranırsan bu senin zararına olur buna dikkat etmelisin daha özverili olmaya çalışmalısın.fakat sen öyle yapacaksın bencilce davranacaksın belkide içinde bulunduğun durum senin sağlıklı düşünmene engel oluyor.evliliğini bağımlılık olarak mı görüyorsun yada ayrılmayı düşünüyorsun kendi başıma ne yaparım diye mi düşünüyorsun ? falının sonucunda kırık kalp çıktı çok kırılmışsın yaralanmışsın ve hislerini aklının gücüyle bastırmaya çalışacaksın

bunlar çıktı canım pek olumlu birşey çıkmadı umarım yanlıştır çıkanlar

Evliliğimin geleceği .. kısa vadede :)

Teşekkür ederim canım ağzına sağlık :) Kibir ve bencilce davrandığım dışında çıktı ... tam tersi son derece sabırlı ve özverili davranıyorum ama evet pek olumlu değil :)

bende ıstıyorum rıca etsem bakarmısınız

merhaba ben tarotu cok severim banada bakarmısınız cok sevinirim...

bazı şeyler senin istediğin gibi gitmiyor bu aralar şanssız bir dönemdesin.karamsarsın hayata.bazı hayal kırıklıkları yaşamışsın çabalarının karşılığını alamadığını düşünüyorsun.bazı girişimlerin başarısızlıkla sonuçlanmış.mesleğinde başarılı olacaksın doğru meslei seçmişsin ve mesleğinde üst noktalara geleceksin.geleneklerine bağlı birisin değişen şartlara uyum sağlamakta zorlanıyorsun bu belki evliliğe alışamaman olabilir mi? geçmişi özlüyorsun geçmişinde daha mutlu olmuşsun.fakat yakın gelecekte huzurlu mutlu bir döneme gireceksin.uyumlu ve nazik bir kişiliğin var bu da sana yardımcı olacak isteklerinin olmasında.barışçıl bir tavır sergileyeceksin.maddi anlamda rahatlayacaksın.eşin titiz birimi ?zor olanı seviyorsun ama zor olanı seçmek yerine daha akılcı yaklaşıp ulaşılabilir olana yönelirsen senin için daha doğru bir sonuç getirir.eşinde işinde başarılı olacak.eşinle de mutlu olacaksınız hem iş alanında hem ailende mutluluğu yakalayacaksınız

ne güzel güzel çıktı falın tutan birşeyler varmı canım

kpve ss yı kazana bılcekmıyım evlılıgımın sonu ne olcak

cnm cok sagol evet bır cogu tuttu bı meslegım yok ama ınsaallah olucak tekrar tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…