beyzaa
enerjik görünüyorsun fakat başarmak için gereken çabayı sarfetmiyorsun dik kafalı sabırsız biri olmuşsun , yalan söyleme eğilimin var.bu dönemde bir problemle karşılaşabilirsin fakat sorun senin kendi içinde sorunu çözmen için kendi içindeki problemi çözmen gerekiyor.fakat sen çok çalışıp başaracaksın maddi anlamda kazancın iyi yada iyi olacak bir doyumsuzluk söz konusu ilişkilerinde güvensizlik yaşayıp yalnız kalma durumun olabilir.sanırım çok çalışıp diğer mutlulukları 2. plana atıp hastalanabilirsin hastalıktan kastım mutsuz olmak zihnen yorulmak gibi.bu sendeki yalnızlık para harcamaya itecek seni maddi kazançla sahte mutluluklar yaşayabilirsin.duygularını kontrol edemeyip aşırıya kaçabilirsin alkolü aşırı tüketebilirsin mesela . bu durum da maddi durumunu bozabilir
tutan bişey varmı canım merak ettim bende
yanlış anlamadım canım iyi niyetli biri olduğunu görüyorum kötü olmanı gerektirecek birşey yok :2:
şanslı bir döneme girmişsin duygusal anlamda bir başlangıç yapmışsın iç dünyandaki güzellikleri farkediyorsun sanırım hayatına yeni giren bir sevgilin olmalı.pozitif bakıyorsun hayata. Yakın zamanda ufak bir tartışma yaşayabilirsin ama bu önemli birşey değil senin çözebileceğin birşey olacak diplomasiyle,devlet işleriyle ilgili olabilir.yada sevgilin varsa belki onun öyle bir görevi vardır yada eşin.eski bir ilişkinle ilgili bir beklentin yada kafandan onu atamama gibi bir durumun var mı yeni bir başlangıç yapmak için eskisini hayatından tamamen çıkaracaksın senin için milat gibi bir başlangıç olacak.bunların sonucunda sen kötü davranışlarından dolayı kendine zarar verebilirsin
bakabilirsem bakarım canım söz vermiyim
Tek tutan şey yalnızlığın beni para harcamaya itmesi, sahte mutluluk yaşamam.. Onun dışında ne yazık ki hiçbiri tutmamış ama yine de teşekkür ederim emeğine sağlık :)
çok sevgiler
tutmadığı iyi olmuş :)
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim
hayatında birçok şeye ulaşmışsın ve doyumsuzluk yaşıyorsun bıkmışsın. çok çalışıp yorulmuşsun ama maddi durumun iyi.ilişkilerinde güvensizlik duyuyorsun geçici bir ilişkiye takılıp kalmışsın.aldığın sorumlulukların altında ezilebilirsin sanırım çok çalışkan ,düzgün karakterli,disiplinli,güzel konuşan birisin.istediğin şeylere kavuşsanda mutsuz olduğun için uyku problemleri çekip huzursuz olabilirsin
valla ben kac gündür resmen yalvariyorum konu bile actim ama kimsenin pek umrunda olmadi banada bakarmisin lütfen
uygun vaktinizde aşkla ilgili de rica edicem sizden :)
Böyle bir imkan sunduğunuz için öncelikle teşekkürler.
Hala şansım varsa benim için de bakabilir misiniz ki acaba? İlişki için misal :)
Şimdiden emeğinize sağlık.
hayatında biri varmı bilmiyorum ama saplantılı bir ilişki yaşıyorsun bu senin için kötü sonuçlar doğurabilir dikkatli olmalısın hastalık derecesinde birisine bağımlı gibisin.aldatma yada aldatılma söz konusu olabilir mi? bu durum sende gerilim uyumsuzluk mutlu olamama gibi davranışlar oluşturabilir.ilişkinde 3. bir şahsın etkisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?