Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

Böyle bir imkan sunduğunuz için öncelikle teşekkürler.

Hala şansım varsa benim için de bakabilir misiniz ki acaba? İlişki için misal :)

Şimdiden emeğinize sağlık.

Tek tutan şey yalnızlığın beni para harcamaya itmesi, sahte mutluluk yaşamam.. Onun dışında ne yazık ki hiçbiri tutmamış ama yine de teşekkür ederim emeğine sağlık :)
çok sevgiler

yanlış anlamadım canım iyi niyetli biri olduğunu görüyorum kötü olmanı gerektirecek birşey yok :2:

sagol görüsün icin tesekkür ederim belki diyeceksin niye bu kadar israrcisin diye benim bir isim var ve bir türlü olmuyor bende acaba bir umut diye bekliyorum cünkü bu mesele maddi manevi cok yipratti beni

Çok teşekkür ederim.

canım çok teşekkür ederim...

merhabalar...
Benim de falıma bakarsan sevinirim.. Özellikle aşk para hayat bakarsan sevinirim...

hayatının mutlu bir dönemindesin alacağın güzel bir haber seni daha da pozitif yapacak.hayalperest birimisin. hayallere dalıp gerçek hayattan uzaklamabilirsin bu seni olumsuz etkiler dikkatli olmalısın.seni kısıtlayan umutsuzluğa düşmene sebep olacak olaylarla karşılaşabilirsin ama bunlar aşılamayacak şeyler değil sana zor gelse de aşabilirsin.kendi iç dünyanda bazı sıkıntıların olacak insanlardan kendini geri çektiğin zamanlar olacak

valla ben kac gündür resmen yalvariyorum konu bile actim ama kimsenin pek umrunda olmadi banada bakarmisin lütfen

Müsayitsen banada bakabilirmisin canim ask icin.. bende sana kahve fali bakabilirim eger resimlerini yollarsan
hickimse yok hayatimda

Son düzenleme:
hayatında biri varmı bilmiyorum ama saplantılı bir ilişki yaşıyorsun bu senin için kötü sonuçlar doğurabilir dikkatli olmalısın hastalık derecesinde birisine bağımlı gibisin.aldatma yada aldatılma söz konusu olabilir mi? bu durum sende gerilim uyumsuzluk mutlu olamama gibi davranışlar oluşturabilir.ilişkinde 3. bir şahsın etkisi olabilir

uygun vaktinizde aşkla ilgili de rica edicem sizden :)

emek verdiğin bir konuda istediğine ulaşamamışsın terfi edememek gibi bu da senin çalışmanı etkiliyor insanlarla çatışıyorsun.içinde bulunduğun kararsılık seni yanlış faaliyetlere itebilir.şuan bir ilişkin varmı bilmiyorum eğer varsa ilişkinin gidişatı pek iyi çıkmamış sanki saplantılı bir ilişki bu yoksa da olacak olan ilişkin öyle olabilir sorunlu bir ilişki çıkmış canım senin için iyi değil.
seni depresyona sokabilir.bu ilişki sende hayal kırıklığı yaşatıp seni insanlardan uzaklaştırabilir yalnız kalmak isteyip uzak yerlere çekilmek isteyebilirsin insanlara güvenini azaltabilir ama belki inançlarına sarılıp manevi anlamda Allah a yakınlaşırsın

Böyle bir imkan sunduğunuz için öncelikle teşekkürler.

Hala şansım varsa benim için de bakabilir misiniz ki acaba? İlişki için misal :)

Şimdiden emeğinize sağlık.

bende hamilelikle ilgili rica edicektim??

kısa not : bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ama 2 defa düşük yaptım...

teşekkürler :) hayır şuan biri yok hayatımda gelecek için merak etmiştim aslında?.. aşık olduğumda bağlanırım ama bi yandan da dikkat etmeye çalışırım çünkü güvensizlik yaşıyorum. 3. kişiler yani dışarıdan gelen etkilerin sıkıntı yarattığı olmuştu evet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…