Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

şanssız bir dönemdesin olaylar istediğin gibi gelişmemiş.maddi anlamda rahatlayacağınız bir döneme girebilirsiniz fakat hırsınız sizi yıpratabilir.eşinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin bu seni bunalıma itebilir eşine olan güvenin azalabilir

canım çocukla ilgili bişeye rastlamadım pek güzel bişe de çıkmadı zaten benimde moralim bozuk belki ondan kötü çıkmıştır

bende hamilelikle ilgili rica edicektim??

kısa not : bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ama 2 defa düşük yaptım...

hımmm anladım canım olsun teşekkür ederim
seninde canın sıkkınsa belki o yansıyordur doğru.. umarım büyük bişey değildir canını sıkan şey...

moralinin iyi enerjinin yüksek olduğu bir dönemdesin.olmasını istediğin şeyler için ilk adımı sen atacaksın.ilişkin varsa canlılık yoğunluk yaşayacaksın yada bir ilişkin olacak.fakat maddi anlamda kayıpların olabilir dikkat etmelisin.ama çok büyük paralar değil.kararsız kalmışsın.duygusal anlamda kendini korunmaya muhtaç görüyorsun ama bir taraftanda gözlerin kapalı sanki etrafını göremiyor gib bir halin var ama sonunda bir yenilenme yaşayacaksın. mutlu bir evliliğin ve yuvan olacak güvenilir bir ilişki yaşayacaksın

20dk falan buralardaysan canım bakarsan kahve falımı yüklerim

Müsayitsen banada bakabilirmisin canim ask icin.. bende sana kahve fali bakabilirim eger resimlerini yollarsan
hickimse yok hayatimda

sevgilimle sorunum var ayrıldık işte yine ne sorunlu bir ilişki

hımmm anladım canım olsun teşekkür ederim
seninde canın sıkkınsa belki o yansıyordur doğru.. umarım büyük bişey değildir canını sıkan şey...

sevgilimle sorunum var ayrıldık işte yine ne sorunlu bir ilişki

hımmmm gönül ilişkileri diyosun yani.. valla zaman zaman herkes yaşıyo, kimi çok ağrılı sancılı kimisi kısa ve çabuk.. Umarım şu mubarek gecede gönlünden geçtiği gibi olur..

sağol canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için

hımmmm gönül ilişkileri diyosun yani.. valla zaman zaman herkes yaşıyo, kimi çok ağrılı sancılı kimisi kısa ve çabuk.. Umarım şu mubarek gecede gönlünden geçtiği gibi olur..

mutlu bir dönemdesin özlediğin bir ilişkiyi kuracaksın hayata daha pozitif bakacaksın. şuandada bunları yaşıyor olabilirsin yeni bir ilişkiye başlamış onun mutluluğunu yaşıyor olabilirsin. keşke bende başlasam mutlusun fakat dikkatli olmalısın bir süre sonra herşeye ulaştığın için sende doyumsuzluk olabilir normalde mutlu olunacak şeyler seni mutlu etmeye yetmez hale gelebilirsin ama bu senin elinde dikkatli olursan böyle olmaz.hayattan yorulduğunu hissedebilirsin fakat bazı şeylerde senin elinde olmuyor.sonunda bazı maddi kayıpların olabilir fakat bunlar çok büyük miktarlar değil canım falın kötü çıkmamış aslındaufak tedek kayıplar var genelinde mutlusun

Bana bakmayacak misin

gercektende umutsuzum

Tesekkürler canim sen ne zaman istersen at resimleri ben bakarim foruma girdigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…