bende hamilelikle ilgili rica edicektim??
kısa not : bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ama 2 defa düşük yaptım...
şanssız bir dönemdesin olaylar istediğin gibi gelişmemiş.maddi anlamda rahatlayacağınız bir döneme girebilirsiniz fakat hırsınız sizi yıpratabilir.eşinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin bu seni bunalıma itebilir eşine olan güvenin azalabilir
canım çocukla ilgili bişeye rastlamadım pek güzel bişe de çıkmadı zaten benimde moralim bozuk belki ondan kötü çıkmıştır
Müsayitsen banada bakabilirmisin canim ask icin.. bende sana kahve fali bakabilirim eger resimlerini yollarsan
hickimse yok hayatimda
hımmm anladım canım olsun teşekkür ederim
seninde canın sıkkınsa belki o yansıyordur doğru.. umarım büyük bişey değildir canını sıkan şey...
sevgilimle sorunum var ayrıldık işte yine ne sorunlu bir ilişki
rapisim canım bugün bakma bari tarot:44:
hımmmm gönül ilişkileri diyosun yani.. valla zaman zaman herkes yaşıyo, kimi çok ağrılı sancılı kimisi kısa ve çabuk.. Umarım şu mubarek gecede gönlünden geçtiği gibi olur..
Bana bakmayacak misin
gercektende umutsuzumhayatının mutlu bir dönemindesin alacağın güzel bir haber seni daha da pozitif yapacak.hayalperest birimisin. hayallere dalıp gerçek hayattan uzaklamabilirsin bu seni olumsuz etkiler dikkatli olmalısın.seni kısıtlayan umutsuzluğa düşmene sebep olacak olaylarla karşılaşabilirsin ama bunlar aşılamayacak şeyler değil sana zor gelse de aşabilirsin.kendi iç dünyanda bazı sıkıntıların olacak insanlardan kendini geri çektiğin zamanlar olacak
moralinin iyi enerjinin yüksek olduğu bir dönemdesin.olmasını istediğin şeyler için ilk adımı sen atacaksın.ilişkin varsa canlılık yoğunluk yaşayacaksın yada bir ilişkin olacak.fakat maddi anlamda kayıpların olabilir dikkat etmelisin.ama çok büyük paralar değil.kararsız kalmışsın.duygusal anlamda kendini korunmaya muhtaç görüyorsun ama bir taraftanda gözlerin kapalı sanki etrafını göremiyor gib bir halin var ama sonunda bir yenilenme yaşayacaksın. mutlu bir evliliğin ve yuvan olacak güvenilir bir ilişki yaşayacaksın
20dk falan buralardaysan canım bakarsan kahve falımı yüklerim
canm banada bakiver lütfen.Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?