Evet canim biz arabamizi sattik borc yuzunden evlenirken olan borclar o adam esimdir dogru.Canim kucuk degil artik olaylar basedemeyedegim bir noktada bunalimdayim resmen ve korkuyorum esimin ailesinden buyu vs oldu mu diye resmen bunalimdayim yani cok korkuyorum dogru cikti
bende istesem olurmu ne zaman evlencem ve sevdiğim istediğim kişimi olucak mutlu olucakmıyım ikiz cocugum olsun cok ıstıyorum olucakmı.diye kartlar ne gösterıyor.
Mücadele lazım biraz evet.
Birlikteyiz canım.
Benim şuan ailevi problemlerim var evet. Anneannemi kaybettim 1 hafta önce.
Beraberiz fakat görüşmemiz zor oluyor.
Şuana kadar mutlu etti ama daha çok yeni tabi.
Hayırlısı olsun canım.
Teşekkür ederim. Eline sağlık.
Sen de istediğin zaman, sana melek destesi bakabilirim.
canım bu sorularına cevap vermeyi çok isterdim ama bu tarot falı o kadar geniş kapsamlı oluyor mu ben bilmiyorum bakabildiğim kadar bakmaya çalışıcam :) inşallah hayırlsıysa olur ikiz çocuğun canım
depresyonda olabilirmisin? bazı sorunların var enerjin tükenmiş.bir mücadele içine girebilirsin ama sonunda başaracaksın.canım falında evlilik yada aşk hayatınla ilgili birşeye rastlamadım. daha çok işle ilgili şeyler var çalışıyormusun bilmiyorum ama sonunda başarısızlık tehlikesi gibi bişey çıktı bende çok yoruldum zorlanıyorum yorumlarken iyi geceler
canım neyi merak ediyorsun soru olarak yazarmısın
Gelecekteki is hayatim ve erkek arkadasimla ilgili :)
Merhaba bana da bakarmısın çok kötüyüm şu sıralar erkek arkadaşımdan abisi yüzünden ayrıldım lütfen bakarsan sevinirim
boşanma yaşadın mı canım?hayatında yakın zamanda yeni bir başlangıç mı yaptın? bu dönemde çevrenden gelen fikirleri önemsemeyebilirsin ama dikkat etmende fayda var.sinirli kolay kalp kırabildiğin zamanların olabilir bunlar sana zarar verir.başkalarının düşüncelerini dikkate almalısın kendi bildiğinde diretiyorsun.huzursuz bir dönem geçireceksin bu sende gerginlik endişe oluşturacak.fakat tüm bunların sonunda senin istediğin gibi olacak yeni bir başlangıç yapacaksın ancak bu yolda bencillik yapmaman gerek.yeni bir ilişkiye başlayacaksın
falda çıkanlar varmı canım yazarmısın
rapisa merhaba,
banda hoşlandığım kişi ile ilgili bakabilir misin?
tşk ler
kısıtlanmışsın yapmak istediklerini istediğin gibi yapamıyorsun elin kolun bağlı sankii.bu kişiyle ilgili sana bir haber gelebilir fakat bu kişi senin için doğru kişi olmayabilir dikkat etmek lazım.içinde bir karışıklık yaşıyorsun duygularınla mantığının çakıştığı bir zaman gelecek kibirli davranacaksın bencillik yapacaksın.bu kişiyle ilgili sen tarafsın fakat bu kişi senin için doğru kişi değil kaba bencil biri bu kişi
canım belki bu falında çıkan kibirli kişi de sen değil hoşlandığın çocuktur onu tam anlayamadım ama sonradan çıkan karta göre sanki oymuş gibi geldi bana
İşsiim bana iş için bakarmisin çok canim sıkılıyo hiç işe giremiycekmoyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?