Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

bende istesem olurmu ne zaman evlencem ve sevdiğim istediğim kişimi olucak mutlu olucakmıyım ikiz cocugum olsun cok ıstıyorum olucakmı.diye kartlar ne gösterıyor.

canım bazen bazı şeyler senin elinde olmuyor bu da sanırım onlardan biri yapacak birşey olmayınca da üzülmek sana hastalıktan başka birşey getirmiyor belki sen hasta olmuyorsun ama uzun vade de hasta da olunuyor bu yüzden mümkün olduğunca kafana takmamaya çalış hayat zor tabiyki benimde bu tür maddi sorunlarım var herkesin kendine göre yaşamı zor mücadele etmek zor ama sabret inşallah hayırlısıyla üstesinden gelirsiniz büyü gibi şeylerden neden şüpheleniyorsunuz birşeye mi rastladınız

canım bu sorularına cevap vermeyi çok isterdim ama bu tarot falı o kadar geniş kapsamlı oluyor mu ben bilmiyorum bakabildiğim kadar bakmaya çalışıcam :) inşallah hayırlsıysa olur ikiz çocuğun canım

depresyonda olabilirmisin? bazı sorunların var enerjin tükenmiş.bir mücadele içine girebilirsin ama sonunda başaracaksın.canım falında evlilik yada aşk hayatınla ilgili birşeye rastlamadım. daha çok işle ilgili şeyler var çalışıyormusun bilmiyorum ama sonunda başarısızlık tehlikesi gibi bişey çıktı bende çok yoruldum zorlanıyorum yorumlarken iyi geceler

bende istesem olurmu ne zaman evlencem ve sevdiğim istediğim kişimi olucak mutlu olucakmıyım ikiz cocugum olsun cok ıstıyorum olucakmı.diye kartlar ne gösterıyor.

çok yoruldum artık gerisine bakabilirsem yarın bakmaya çalışıcam iyi geceler herkese

şimdi bakarmısın canım

cok saol baktıgın için.evet azcık depresyona gırdım dıyebılırım ama olumlu dusunerek cıkmaya calısıyorum.hayırlısı dıyıp duruyorum.calısmıyorumda.iyi geceler :)

Merhaba bana da bakarmısın çok kötüyüm şu sıralar erkek arkadaşımdan abisi yüzünden ayrıldım lütfen bakarsan sevinirim

beklemenin olumsuz sonuçlanacağı bir döneme giriyorsun bu dönemde kararsız tutumunu bir kenara bırakıp harekete geçmen gerekiyor yoksa bazı fırsatları kaçırabilirsin.güçlü biri var uyanık konuşma yeneyi olan bir erkek bu kişi sana zarar veriyor onun yolundan gitmemelisin kimse bu kişi kararlarında net olan biri.bu arada sen gurura kapılıp yakıcı olabilirsin etrafında senin kötülüğünü isteyen bir kişiyi farkedebilirsin kendini boş işlere verebilirsin.fakat sonunda siz barışmasanızda sen mutlu olacaksın kendinle barışık huzuru bulmuş gedeflerine ulaşmada başarılı mutlu olacaksın.fakat mutluluğunun bozulmaması için ne istediğini iyi bilmelisin. maddi anlamdada bir kazancın olabilir yani her bakımdan iyi bir döneme gireceksin sonunda sıkıntılı dönemi atlatacaksın ama o kişiyle beraber değil canım

Merhaba bana da bakarmısın çok kötüyüm şu sıralar erkek arkadaşımdan abisi yüzünden ayrıldım lütfen bakarsan sevinirim

Kusura bakma canim atlamisim gormemisim. Hic evlenmedim birde etrafimda bana fikir bildiren birileride yok malesef yani sade bi hayatim var. Erkek arkadasimla 6 ay oldu eski bi arkadasimdi ve guzel giden bi iliskimiz var her acidan :) yeni bi iliskiden cok gelecek hayallerimiz var :)

rapisa merhaba,

banda hoşlandığım kişi ile ilgili bakabilir misin?

tşk ler

kısıtlanmışsın yapmak istediklerini istediğin gibi yapamıyorsun elin kolun bağlı sankii.bu kişiyle ilgili sana bir haber gelebilir fakat bu kişi senin için doğru kişi olmayabilir dikkat etmek lazım.içinde bir karışıklık yaşıyorsun duygularınla mantığının çakıştığı bir zaman gelecek kibirli davranacaksın bencillik yapacaksın.bu kişiyle ilgili sen tarafsın fakat bu kişi senin için doğru kişi değil kaba bencil biri bu kişi

canım belki bu falında çıkan kibirli kişi de sen değil hoşlandığın çocuktur onu tam anlayamadım ama sonradan çıkan karta göre sanki oymuş gibi geldi bana

rapisa merhaba,

banda hoşlandığım kişi ile ilgili bakabilir misin?

tşk ler

tşk ederim çok saol.
evet mantığımla kalbim çakışıyor bu kişi ile ilgili.
bende neden bilmem ama kabalığını görmedim de esirikli olduğu kanaatindeyim.
bakalım herşeyin hayırlısı..

kısıtlanmak psikolojisi gibi bir durum içindeyim. ama bu onla alakalı bir durum değil. geçmişle alakalı bir durum.

İşsiim bana iş için bakarmisin çok canim sıkılıyo hiç işe giremiycekmoyim ben
bide evlilik görünüyomu bana bakarsan sevinirim

Son düzenleme:
kaderinde şanslı bir döneme girmişsin.kendi iç dünyanda yaşıyorsun ama mutlusun.hayatta istediklerini hep başarmışsın.biraz isteksizsin.fakat seni çok etkileyen bir olay yaşamışsın öyle bir olayki senin tüm düşüncelerini hayata bakışını çok değiştirmiş bu olay belki bir ölüm yada hayatında köklü bir değişim hayatından birinin çıkması gibi ölmesede hayatında artık olmaması gibi bir bitiş ve bu seni çok değiştirmiş.biir dönem maddi hırsların yüzünden hata yapmışsın ama bunlar geride kalmış artık hayatını etkilemiyor.fakat senin biraz kafan karışmış içdünyan çok karışık.birşeyvar seni çok etkiliyor onu tam çözemedim.ilişkilerini bu sevgili anlamında değil sadece genel olarak insanlarla ilişkilerini tekrar gözden geçirmelisin senin yaklaşımında bir yanlışlık var sanki kendini iyi hissetmiyorsun.daha önceki işinde bir haksızlık mı oldu iftiraya maruz kalma gibi birşey mi yaşadınız yeniden başarısız olmaktan mı korkuyorsunuz.mücadeleci, girişken birisin aslında.başarılı olman için eski bir alışkanlığından vazgeçmen gerekiyor acaba bu unutulamayan bir sevgili olabilir mi? yada hayatından çıkarman gereken sevgili. sonundada bu kişiyle ilgili üzüntü yaşıyorsunuz.

canım işle ilgili pek birşeye rastlayamadım bunlar çıktı

İşsiim bana iş için bakarmisin çok canim sıkılıyo hiç işe giremiycekmoyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…