Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

teşekkür ederim şuan çok yoruldum başka birgün rastlaşırsak konuşuruz iyi geceler umarım tez zamanda iyileşirsin

seni kırmak istemem ama bakamam tarotu evimden bir süre uzaklaştırdım, ruh halim iyi olmadığı için. istersen başka arkadaşa yönlendir. onun dışında başka soruların olursa tabi seve seve

teşekkürler.işsizim uzun zamandır ve bekarım herhangi bir ilişkim yok

çok teşekkür ederim canım, gerçekten de mirasla ilgili bir davamız var, inşallah dediğin gibi olur.

Canım çok rica etsem bana da bakar mısın ? Aşk hayatım ile ilgili olarak :)

evet sezgilerim kuvvetlidir. teşekkür ederim :)

çok doğru şeyler yazmışsın.. peki sonumuz ne olacak nereye gidiyor bu ilişki..bi kere daha bakabilir misin teşkkürler..

Son düzenleme:
canım şuan işteyim akşamda bakabilirmiyim bilmiyorum ama senin eşinle sorunların mı var boşanmayı mı düşünüyorsun yada başka biri mi var

şanslı bir döneme girmişsin duygusal anlamda bir başlangıç yapmışsın iç dünyandaki güzellikleri farkediyorsun sanırım hayatına yeni giren bir sevgilin olmalı.pozitif bakıyorsun hayata. Yakın zamanda ufak bir tartışma yaşayabilirsin ama bu önemli birşey değil senin çözebileceğin birşey olacak diplomasiyle,devlet işleriyle ilgili olabilir.yada sevgilin varsa belki onun öyle bir görevi vardır yada eşin.eski bir ilişkinle ilgili bir beklentin yada kafandan onu atamama gibi bir durumun var mı yeni bir başlangıç yapmak için eskisini hayatından tamamen çıkaracaksın senin için milat gibi bir başlangıç olacak.bunların sonucunda sen kötü davranışlarından dolayı kendine zarar verebilirsin

Rica etsem bana da bakar mısın aşk ve iş için

marlyy
hayatının mutlu bir dönemini yaşıyorsun dostlarınla sevdiklerinle beraber.istediğin şeyle, hedeflerine bu dönemde kolaylıkla ulaşacaksın.ufak tefek sorunlar olsada üstesinden gelebileceksin.fakat mutluluğa dalıp ölçüyü kaçırmamaya dikkat etmelisin :) şımarmamakta denebilir.aşk hayatınla ilgili pek birşey göremedim fakat şimdi mutlu olsanda ilerleyen zamanda mutsuz olacağın şeyler olabilir ve bu sorunlar senden kaynaklanabilir

bana da bakar mısın aşk için=)şu an hayatım da kimse yok eskilerden olur mu ya da yenı bırılerı

uygun vaktinizde aşkla ilgili de rica edicem sizden :)

valla ben kac gündür resmen yalvariyorum konu bile actim ama kimsenin pek umrunda olmadi banada bakarmisin lütfen

beyzaa
enerjik görünüyorsun fakat başarmak için gereken çabayı sarfetmiyorsun dik kafalı sabırsız biri olmuşsun , yalan söyleme eğilimin var.bu dönemde bir problemle karşılaşabilirsin fakat sorun senin kendi içinde sorunu çözmen için kendi içindeki problemi çözmen gerekiyor.fakat sen çok çalışıp başaracaksın maddi anlamda kazancın iyi yada iyi olacak bir doyumsuzluk söz konusu ilişkilerinde güvensizlik yaşayıp yalnız kalma durumun olabilir.sanırım çok çalışıp diğer mutlulukları 2. plana atıp hastalanabilirsin hastalıktan kastım mutsuz olmak zihnen yorulmak gibi.bu sendeki yalnızlık para harcamaya itecek seni maddi kazançla sahte mutluluklar yaşayabilirsin.duygularını kontrol edemeyip aşırıya kaçabilirsin alkolü aşırı tüketebilirsin mesela . bu durum da maddi durumunu bozabilir

tutan bişey varmı canım merak ettim bende

Bana da bakabilirsen çok sevinirim.. Evliliğimle ilgili..

arkadaşım seni anlıyorum bende böyle çok önemli birşeymiş gibi insanları bekletiyormuş gibi olmaktan memnun değilim ama bende 1 kişiyim konu açtım elimde olsa herkese cevap vermek isterdim ama benimde zamanım yetmiyor ve bir yerden sonra yoruluyorum kafam almıyor bakabilirsem bakarım

valla ben kac gündür resmen yalvariyorum konu bile actim ama kimsenin pek umrunda olmadi banada bakarmisin lütfen

yok canim yanlis anladin beni ben senin icin demedim ben konunu görünce yazdim eger bakarsan diye yoksa ay kötü oldum simdi lütfen yanlis anlama ben önceden baska yerde de yazmistim ben bilmiyorum bakmayi bana öylesine bakan olumu diye senin konunu görüncede yazdim eger bakarsan diye tekrar kusura bakma ben dogru ifade edemedim kendimi galiba

yanlış anlamadım canım iyi niyetli biri olduğunu görüyorum kötü olmanı gerektirecek birşey yok :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…