seni kırmak istemem ama bakamam tarotu evimden bir süre uzaklaştırdım, ruh halim iyi olmadığı için. istersen başka arkadaşa yönlendir. onun dışında başka soruların olursa tabi seve seve
evle ilgili birşey yapmayı mı planlıyorsun taşınmak gibi? aktif hareketli kendine güvenen kendini koruyabilen birisin yaşama hevesin var güçlü göründün bana.evlimisin mutlu bir evlilik çıkmış.insanları etkileyen gizemli birisin fakat sen çalışıyormusun bilmiyorumda iş hayatında bazı sorunlar olabilir başarını kıskanan kişiler sana iftira atabilir yada dedikodunu yapabilirler dikkat edersen bunları bulursun.sonuç olarak sen var olan problemini yenmek için yeni bir başlangıç yapabilirsin bu başlangıç hayatını olumlu etkileyecek ve sen doğru karar vereceksin
tek kart çektim senin için iyi bişe çıktı :) karşına çıkacak olan fırsatlara dikkat etmelisin bu fırsatı değerlendirmek için elinden geleni yapmalısın.sabredip emek verirsen başardığını göreceksin.maddi kazanç sağlayacaksın şanslı bir dönemdesin iyi bir işin olabilir
karşına yeni bir fırsat çıkmış fakat sen bunu değerlendirememişsin yada başarısız olmuşsun bunda.bu durum sende olumsuz sonuçlar doğurabilir yanlış kararlar alabilir hileye başvurabilirsin buna dikkat etmelisin.kendine güvenen ve bazı şeyleri önceden tahmin edebilen birisin.verdiğin kararlarda doğruyu seçiyorsun.güçlü bir kişiliğin var.gizemli bir kişiliğin var.bunların sonucunda sen yeni bir başlangıç yapacaksın fakat bu yeni dönemde bazı sıkıntıların olabilir hastalık gibi.maddi kazanç konularını 2.plana atıyorsun fakat kartlarında hep sezgilerinden bahsetmiş öylemisin gerçekten
?
kırılgan bir yapın var ince anlayışlı fedakar birisin.insanların seni anlamadığını düşünüp kırılıyorsun kendini anlatmaktan vazgeçiyorsun sanki kendi kabuğuna çekilmişsin. acı içindesin ve eşinle uyum sorununuz olabilir ve sen kendini geri çekmişsin sanki artık o yokmuş gibi senin için
kırılgan bir yapın var ince anlayışlı fedakar birisin.insanların seni anlamadığını düşünüp kırılıyorsun kendini anlatmaktan vazgeçiyorsun sanki kendi kabuğuna çekilmişsin. acı içindesin ve eşinle uyum sorununuz olabilir ve sen kendini geri çekmişsin sanki artık o yokmuş gibi senin için
canım şuan işteyim akşamda bakabilirmiyim bilmiyorum ama senin eşinle sorunların mı var boşanmayı mı düşünüyorsun yada başka biri mi var
problemlerim var boşanma ihtimalimiz var...lütfen akşama bak..rica ediyorum..
Rica etsem bana da bakar mısın aşk ve iş için
bana da bakar mısın aşk için=)şu an hayatım da kimse yok eskilerden olur mu ya da yenı bırılerı
Bana da bakabilirsen çok sevinirim.. Evliliğimle ilgili..
valla ben kac gündür resmen yalvariyorum konu bile actim ama kimsenin pek umrunda olmadi banada bakarmisin lütfen
arkadaşım seni anlıyorum bende böyle çok önemli birşeymiş gibi insanları bekletiyormuş gibi olmaktan memnun değilim ama bende 1 kişiyim konu açtım elimde olsa herkese cevap vermek isterdim ama benimde zamanım yetmiyor ve bir yerden sonra yoruluyorum kafam almıyor bakabilirsem bakarım
yok canim yanlis anladin beni ben senin icin demedim ben konunu görünce yazdim eger bakarsan diye yoksa ay kötü oldum simdi lütfen yanlis anlama ben önceden baska yerde de yazmistim ben bilmiyorum bakmayi bana öylesine bakan olumu diye senin konunu görüncede yazdim eger bakarsan diye tekrar kusura bakma ben dogru ifade edemedim kendimi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?