- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bebek de sevmesinler canim Allah allah
Millete haftada birkac gun aktivite olsun diye mi doguruluyor bu cocuk.
Doğru .. ama bunu eşim anlasa keskeBebek de sevmesinler canim Allah allah Millete haftada birkac gun aktivite olsun diye mi doguruluyor bu cocuk. Kimse sen torun seveceksin diye birkac gunde bir sana aktlanmak zorunda degil . Valla surat as, soguk davran, sogukluk girsin gelmesinler Ne hadsizlik Biz diyet yapiyoruz son öğünü 5 te yiyoruz de Ac gelip ac kalsinlar bi daha gelmezler yemek beklentisiyle Kolay mi misafire sofra kurmak
Ay valla espri olsun diye yazmadim Cok doluyum Benimkiler 5 saat mesafede oturuyor senede birkac kez gider kurtulurduk Hamile kaldigimdan beri ödüm kopuyor bebegi görme istegi, bahanesiyle gelirler ya da bizim daha sık gitmemiz icin ısrarcı olurlar diye. Boyle konulari gordukce de iyice sinirlerim geriliyorÇok güldüm yaa
E siz ne yiyeceksiniz? Onun yerine gidip hazır yaptırayım deseydi sizin de hoşunuza gider. Çok kızdım eşinizeEvet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
merak etme cocuk buyuyunce bu sefer de cocuk israr edecek gormek icin :))Ay valla espri olsun diye yazmadim Cok doluyum Benimkiler 5 saat mesafede oturuyor senede birkac kez gider kurtulurduk Hamile kaldigimdan beri ödüm kopuyor bebegi görme istegi, bahanesiyle gelirler ya da bizim daha sık gitmemiz icin ısrarcı olurlar diye. Boyle konulari gordukce de iyice sinirlerim geriliyor
iyide suc sende gelirlerse gelmeden ye sen yemeyini miss gibi demle cayını ayy vallla nasıl yorgunum de otur kocanda sana acımıyoda soylesin lahmacun yeyin onlar kendince bi essek bulduk ohh yapsn yemek yiyelim bedava bakıcı kafasında kı gucunude kocandan alıyor o yuzden bana böyle davranan kocanın ailesine bakmam bakmadım da cocuk agladı bu gun de ayy biraz hasta gibiyim de gece hic uyuyamadım basım cok agrıyo de dede de yanii mazeret bulEvet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
Tamam son dakika söylemeleri hata ama ne pişiricem diye kendinizi paralarsanız onlarda zırt pırt gelir.Evet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Yoo cocuklar annesi seviyorsa babanneyi sever Bu degismez bir gercek. Alınmadığı kırk yilda bir gordugu babanneyi cocugun isteyeceğini hic sanmammerak etme cocuk buyuyunce bu sefer de cocuk israr edecek gormek icin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?