- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kadının desteğe ihtiyacı yok . Haftada 2 kere eve kimse gelmesin çocuk uyuyunca kadında erken yatsın biraz uykusunu alsın filan yani nefret ediyorum böyle düşüncesiz tiplerdenÇok haklısınız ama haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Eşinizle açık açık konuşun çok yorulduğunuzu destek istediğinizi güzel bir dille anlatın bir dahakine.
Birbirlerine söyledikleri yeterince karın doyurucu olmuşBu da doğru
Hangi gün söyleşin kadın ya sürekli geliyorlarmış . Evde kendimiz olsak mesela makarnayı suya at ye . Ama kv vs vs olunca oluyor mu makarna yok . 2 tabağı bulaşık makinası at hemen uzan pijama giy . Eee misafir olunca pijama giyiliyor mu yok . Erken uyunuyor mu ? Misafir gitsin diye bekle . Yemek üzerine çay koy kahve yap meyve koydişardan iki balık söylemek zor olmasa gerek yada başka bir yemek...haklısınız ona kimsenin lafı yok ama "başlarım anana da sana da" demek çok çok yanlış
İlla yemeğe çağıracaksa en azından destek olsun demek istemiştim. Haklısınız düşüncesiz ve bencil bir eş.Kadının desteğe ihtiyacı yok . Haftada 2 kere eve kimse gelmesin çocuk uyuyunca kadında erken yatsın biraz uykusunu alsın filan yani nefret ediyorum böyle düşüncesiz tiplerden
Ya ben konu sahibini öyle iyi anlıyorum kiİlla yemeğe çağıracaksa en azından destek olsun demek istemiştim. Haklısınız düşüncesiz ve bencil bir eş.
Haklısınız bende sevmem böyle son dk yapılan şeyleri ve bu sürekli olması çok rahatsız edici saygısızlık hatta ama yanlış yaptıgınızı bi yer var öfkenizi eşinize kusup kullandıgınız kelimeler ben olsam kv ye söylerim vakitlice yemek yapıyorum ve kişi sayısına göre oluyor geleceğiniz zaman önceden haber verirseniz iyi olur derim ki kendi hayatımda da bu böyledir günlük yaparım yemegi ve artmayacak şekilde ayarlarım miktarı bize gelenler gündüz haber vermezse aç kalacaklarını bilirler boşu boşuna kocanla aranı açmışsın burada muhatabın kv olmalıEvet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
Bu nasıl bir üslup ya eşe karşı, terbiyesiz. Sen ona çocuk doğur anasına danasına katlan bide bulsun bulansın. Sinir oldum.aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı ..
Eşiniz kapris yapacağına bir kap yemekte size alıp gelseydi keske.Evet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?