Akşam saat 7 de haber verilen akşam yemeği emrivakisi ..

Siz hep misafir yüzünden sorun yaşayan üye değil misiniz? Eşinizin kuzeni gelmişti kalmaya ailesiyle, yine sorun olmuştu hani?
Konularınız hep birbirinin tekrarı farkında mısınız? Eşiniz çok anlayışsız, evet. Bunu defalarca kez yazdık. Ama biz bunu yazınca ne oluyor? Hayatınızda hiçbir şey değişmiyor, aradan zaman geçiyor benzer bir konu daha açıyorsunuz.
Ne olacak böyle peki? Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

+1

Her geldiklerinde dışarıdan söylerim ben olsam.
Balık da yarına kalsın.
Bir noktada anlarlar. Eşin de söylenir hatta.
Yöntemin yanlış konu sahibi. Bu kadar haklıyken keşke böyle yapmasaydın.

Yoo cocuklar annesi seviyorsa babanneyi sever Bu degismez bir gercek. Alınmadığı kırk yilda bir gordugu babanneyi cocugun isteyeceğini hic sanmam

anne cocuga babanneye kotulemedigi surece iliskileri babannenin tavrina bagli bence. kucuk cocuga kotulemek de cok yanlis bence.

zaten bir sure sonra cocukla insanin kafasi sistigi icin insanin cani gitmek de istiyor :) walla gelseler de azicik bebeler pacamdan gitse diyordum ben :)

Eşinde de iş yok ki. Düşüncesiz. Ver bebeği bakalım gün içerisinde yapsın temizliğini, baksın bebeğe, yemeğide pişirip anasını babasını ağırlasın.

Hayir hayir O kadar tuhaf insanlar ki hicbir kosul bana orayi istetemez allahin izniyle

+1

Her geldiklerinde dışarıdan söylerim ben olsam.
Balık da yarına kalsın.
Bir noktada anlarlar. Eşin de söylenir hatta.
Yöntemin yanlış konu sahibi. Bu kadar haklıyken keşke böyle yapmasaydın.
ben olsam acikca konusur yardim isterim, ya da esimle konusurum mesela erken gelir temizlige ya da cocuga yardim eder.
ya da kayinvalideme soylerim, seni bekledim beraber yapariz diye. beraber bir seyler pisiririz. yani karsidaki insan dusuncesiz olabilir, o zaman da acik acik konusup yonlendirmek gerekir bence

Evet bu da çok mantıklı.
Ama başlarım anana tarzı haklıyken haksız konuma düşürür.

esını bellıkı boyle bırı ,,,boyle bırıne ananı ıstemıyorum dersen bıktım dersen boyle tepkı verır cunku terbıyesız ve cahıl esınle bu yuzden tartısmanızın hıc faydası yok zaten sinirini bozmuslar daha da bozacak

bırdahakıne en ıyısı hıc yemek yapmayın ne ugrasacaksınız ya herturlu gelecekler ya gelırken yemek alın cocuk durmadı dersın onlar geldıgınde esının kucagına ver bebegı sofrayı hazırlarsın yersın kaynına bebegı uyutmam gerek amcası sofra ellerınden oper mutfaga tasırsın cayıda demledım doldurursun bı zahmet dersın gecersın ıcerı
ne sinirini daha da bozuyorsun ya ne gerek var bak mis gıbı sakin sakin boyle ılerlersın

Eşiniz keşke "dışardan söylerim" deyip sizi de düşünerek hareket etseymiş.
Ne kadar ayıp yaptığı,siz aramasanız haberiniz bile olmayacak yemek yediklerinden.
Öte yandan eşinizin ailesi yüzsüz.
Yerinizde olsam asla kendimi paralamam valla ne varsa onu yerler. Hatta erken gelin diye çağırıp yemeği yaptırın bir kaç kez,bebek durmadı dersiniz.
Eşinize söyleme tarzınız hoş olmamış ama sinirle söylediğinizi varsayıyorum.

Insanlar torunlarini da mi sevemicek. Yarabbim benjm de oglum var allah boyle konusan gelinlerden korusun. Tamam yemek k9nusu hakli olabilirsin ama uslubun cok kaba . Torun sevmeye demi gelmesin insanlar.. el insaf dlyorum size.
Ne alakası var şimdi ya gelsin sevsin de yemek saati mi yani

Yok canım çocuk dogurmusken o kargaşa da nereye gidiyosun sık sık
Bebeğin bir uyku rutini uyku ortamı düzeni var bozulamaz

Ama gelmemeleri için bir sebep yok tabii

Yok canım çocuk dogurmusken o kargaşa da nereye gidiyosun sık sık
Bebeğin bir uyku rutini uyku ortamı düzeni var bozulamaz

Ama gelmemeleri için bir sebep yok tabii
Var Valla sabrimi zorlamasinlar acik acik derim gelmeyin diye. Normalde zaten sened ebir anca geliyorlar diyip baş üstüne diyodum, ne kadar bunalsam da. Bu yaz belimden rahatsiz olmama ragmen deniz kenarina tasindik diye bir hafta kizi geldi coluk cocuk, o gitti kendi ana babasini da alip kaynanamgil geldi. Basbaya acik acik tatil yapmaya size geldik dediler. Bildigin tedavim ertelendi bunlar yüzünden. Kinim sonsuz. Gelemezler bi daha yaz mevsimjnde benim evime

Tabiki haklısınız sürekli gelen giden yoruyordur ama başlarım anana da ….. vs gibi bir cümle inanılmaz yanlış. Allah aşkına şu an gelen sizin aileniz olsa eşiniz böyle dese muhtemelen linç yemişti. Onun yerine eşinize yorgunluğunuzu anlatıp arada dışardan yaptır vs deseniz ya da direk kayınvalidenize anne bu aralar evde çok yoğunum yemek vs çok zorluyor gelince beraber yapalım vs diye konuşsanız daha iyi olabilirdi.

madem dışarı yemeğe götürebiliyor eve söyleseydi yemeği sizin sabrınızı zorlamadan. böyle emrivakilerin eşini yoracağını anlaması niye bu kadar zor oluyor bu kocaların bilemiyorum. kalkıp 2 bardak üst üste çay dolduramayan adamların eşlerine misafir yüzünden trip atmaları sinir bozucu. ben kocamı postalardım birkaç gün annesinin evine, ayağını burmuş ya baksın anacığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…