- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
+1Haklısınız ama haklıyken nasıl haksız olunurun canlı örneğisiniz aynı zamanda. Balık yetmiyor mu, yetmesin. Anne iki yumurta kırın koyun doymadıysanız diyip geçersiniz. Makarna haşlayın koyun, yani pasif direniş daha mantıklı. Kocama anana başlarım demem, herhangi bir konuda o böyle konuşursa da muhtemelen boşarım.
Yoo cocuklar annesi seviyorsa babanneyi sever Bu degismez bir gercek. Alınmadığı kırk yilda bir gordugu babanneyi cocugun isteyeceğini hic sanmam
Eşinde de iş yok ki. Düşüncesiz. Ver bebeği bakalım gün içerisinde yapsın temizliğini, baksın bebeğe, yemeğide pişirip anasını babasını ağırlasın.Evet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
Hayir hayir O kadar tuhaf insanlar ki hicbir kosul bana orayi istetemez allahin izniyleanne cocuga babanneye kotulemedigi surece iliskileri babannenin tavrina bagli bence. kucuk cocuga kotulemek de cok yanlis bence.
zaten bir sure sonra cocukla insanin kafasi sistigi icin insanin cani gitmek de istiyor :) walla gelseler de azicik bebeler pacamdan gitse diyordum ben :)
ben olsam acikca konusur yardim isterim, ya da esimle konusurum mesela erken gelir temizlige ya da cocuga yardim eder.+1
Her geldiklerinde dışarıdan söylerim ben olsam.
Balık da yarına kalsın.
Bir noktada anlarlar. Eşin de söylenir hatta.
Yöntemin yanlış konu sahibi. Bu kadar haklıyken keşke böyle yapmasaydın.
ben olsam acikca konusur yardim isterim, ya da esimle konusurum mesela erken gelir temizlige ya da cocuga yardim eder.
ya da kayinvalideme soylerim, seni bekledim beraber yapariz diye. beraber bir seyler pisiririz. yani karsidaki insan dusuncesiz olabilir, o zaman da acik acik konusup yonlendirmek gerekir bence
Ne alakası var şimdi ya gelsin sevsin de yemek saati mi yaniInsanlar torunlarini da mi sevemicek. Yarabbim benjm de oglum var allah boyle konusan gelinlerden korusun. Tamam yemek k9nusu hakli olabilirsin ama uslubun cok kaba . Torun sevmeye demi gelmesin insanlar.. el insaf dlyorum size.
Yok canım çocuk dogurmusken o kargaşa da nereye gidiyosun sık sıkAy valla espri olsun diye yazmadim Cok doluyum Benimkiler 5 saat mesafede oturuyor senede birkac kez gider kurtulurduk Hamile kaldigimdan beri ödüm kopuyor bebegi görme istegi, bahanesiyle gelirler ya da bizim daha sık gitmemiz icin ısrarcı olurlar diye. Boyle konulari gordukce de iyice sinirlerim geriliyor
Var Valla sabrimi zorlamasinlar acik acik derim gelmeyin diye. Normalde zaten sened ebir anca geliyorlar diyip baş üstüne diyodum, ne kadar bunalsam da. Bu yaz belimden rahatsiz olmama ragmen deniz kenarina tasindik diye bir hafta kizi geldi coluk cocuk, o gitti kendi ana babasini da alip kaynanamgil geldi. Basbaya acik acik tatil yapmaya size geldik dediler. Bildigin tedavim ertelendi bunlar yüzünden. Kinim sonsuz. Gelemezler bi daha yaz mevsimjnde benim evimeYok canım çocuk dogurmusken o kargaşa da nereye gidiyosun sık sık
Bebeğin bir uyku rutini uyku ortamı düzeni var bozulamaz
Ama gelmemeleri için bir sebep yok tabii
Kadında yiyecek hal mi kalmış kiE siz ne yiyeceksiniz? Onun yerine gidip hazır yaptırayım deseydi sizin de hoşunuza gider. Çok kızdım eşinize
Bu da doğruKadında yiyecek hal mi kalmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?