• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam saat 7 de haber verilen akşam yemeği emrivakisi ..

Yeni nesil çocukta yapmaz torun görme vs mevzusu da biter missss
Aynen valla , yemin ederim kv korkusundan hamile kalamıyorum, yakamı bırakmıyor kadın 😅 hele torun olsa bahanesi olur, bu kv delerin ne alıp veremedikleri var gelinlerle anlamıyorum 😖

Aynen valla , yemin ederim kv korkusundan hamile kalamıyorum, yakamı bırakmıyor kadın 😅 hele torun olsa bahanesi olur, bu kv delerin ne alıp veremedikleri var gelinlerle anlamıyorum 😖
Bende öyle olmuştum ne yazık ki . Bir akşam görümceme oturmaya gittik Kv ile ikisi Kv nin yiğeni hakkında atıp tutuyorlardı . Kızın çocuğunun reflüsü varmış sürekli kusuyormuş kg alımı yavaşmış bunlar da kafa kafaya vermişler çocuğa bakamıyor diye dedikodu yapıyorlardı o an geleceği gördüm sanki 😏 bu ikili aynı dedikoduyu benim içinde yaptılar ve kulaklarımla duydum bastım suç üstü 😃 allahın hikmeti işte eğer duyup basmasam tartışma çıkmayacaktı ve her ay bize geleceklerdi çok şükür yüzlerine söyledim ailem de olaya karıştı ayakları kesildi şimdi 3 gün gelebiliyorlar senede 1 kere . Ki benim çocuğumu kendi çocukları zannediyorlardı . Kavga ettikten hemen sonra görümcemi aradım sanane benim çocuğumdan git kendi cici bebe ile büyüttüğün çocuğa bak dedim kurtuldum

Bende öyle olmuştum ne yazık ki . Bir akşam görümceme oturmaya gittik Kv ile ikisi Kv nin yiğeni hakkında atıp tutuyorlardı . Kızın çocuğunun reflüsü varmış sürekli kusuyormuş kg alımı yavaşmış bunlar da kafa kafaya vermişler çocuğa bakamıyor diye dedikodu yapıyorlardı o an geleceği gördüm sanki 😏 bu ikili aynı dedikoduyu benim içinde yaptılar ve kulaklarımla duydum bastım suç üstü 😃 allahın hikmeti işte eğer duyup basmasam tartışma çıkmayacaktı ve her ay bize geleceklerdi çok şükür yüzlerine söyledim ailem de olaya karıştı ayakları kesildi şimdi 3 gün gelebiliyorlar senede 1 kere . Ki benim çocuğumu kendi çocukları zannediyorlardı . Kavga ettikten hemen sonra görümcemi aradım sanane benim çocuğumdan git kendi cici bebe ile büyüttüğün çocuğa bak dedim kurtuldum
Işte bu sebepten çocuk yapmadım 2 yıl, artık eşim istiyor e haliyle bende istiyorum ama psikolojik mi ne bir türlü hamile kalamıyorum, bence kendimi o kadar bu konuda baskılamışım ki bedenim anne olmama izin vermiyor adeta 😕 benim kv çok yapışkan o kadar yapıştı ki bana gece gündüz aradı sürekli çıkageldi bize , eşimle ne yapsak herşeyden haberdar olmaya çalıştı en son büyük kavga çıkardım eşime de rest çektim valizi toplayıp gittim , eşim hiçbişey eskisi gibi olmayacak diye yalvar yakar vazgeçirdi beni boşanmaktan, çok şükür şimdi beni rahat bırakmış ama bu sefer de eşimin başı dertte 😅 yani demem o ki ben bir kayınvalidezedeyim 😅 kv kelimesini duyunca bile ürperiyorum kadın bizde özel namına hicbir kavram bırakmadı 2 yılımı sinir krizleri ile atlattım 😓

Işte bu sebepten çocuk yapmadım 2 yıl, artık eşim istiyor e haliyle bende istiyorum ama psikolojik mi ne bir türlü hamile kalamıyorum, bence kendimi o kadar bu konuda baskılamışım ki bedenim anne olmama izin vermiyor adeta 😕 benim kv çok yapışkan o kadar yapıştı ki bana gece gündüz aradı sürekli çıkageldi bize , eşimle ne yapsak herşeyden haberdar olmaya çalıştı en son büyük kavga çıkardım eşime de rest çektim valizi toplayıp gittim , eşim hiçbişey eskisi gibi olmayacak diye yalvar yakar vazgeçirdi beni boşanmaktan, çok şükür şimdi beni rahat bırakmış ama bu sefer de eşimin başı dertte 😅 yani demem o ki ben bir kayınvalidezedeyim 😅 kv kelimesini duyunca bile ürperiyorum kadın bizde özel namına hicbir kavram bırakmadı 2 yılımı sinir krizleri ile atlattım 😓
Bizde de eşim bebek istedi ben istememiştim zaten çok anaç bir kadında değildim de işte . Korkuyordum çünkü neler olacağını biliyordum aynen de düşündüğüm şeyler oldu hatta daha fazlası .sebebi de eşim tek erkek çocuk diğerleri kız . Kv kızlarına hiç değer vermez varsa yoksa oğlu . Kızların çocukları var kv hiç takmaz onları mesela . Oğlunun çocuğu veliaht ona göre anladın mı sorun buydu . Bir sürü şeye sustum sustum en sonunda bu dedikodu meselesi yüzünden patladım eşimle birbirimize girdik annemleri aradım gelin oğlumla beni alın diye geldiler Kv yooo biz dedikodu yapmadık konuşmadık diyordu bir anda evet konuştuk konuşurum dedi babamla annem çok bozuldular. Bende çantamı aldım annemlere gitmeye karar verdim kafamı dinlemek için . Kv boşanacağım zannetti korktu netice de eşimle eve geri döndüm ama çok zor affettim eşimi hala durup dururken aklıma geliyor o akşam olan olaylar . Kv nin üzerini tamamen çizdim bitti benim için .

Sana dokunan ne ya? Sen bi kendine gelir misin artık? Ben seninle muhattap olmak istemediğimi söyledikçe, benim mesajlarımdan imalar çıkartıp saçma sapan yorumlar yapma lütfen. Seninle aynı seviyede değiliz ok. Benimle burada bile muhattap olamazsın sen :)
Gavga etme guzum, konu sahibine önerdiğin gibi güzel güzel konuşarak hallet , kendin dedin ya üslûp çok önemli,senin ponçik gelin imajına hiç yakışmıyor bu yorum...

Son düzenleme:
Bizde de eşim bebek istedi ben istememiştim zaten çok anaç bir kadında değildim de işte . Korkuyordum çünkü neler olacağını biliyordum aynen de düşündüğüm şeyler oldu hatta daha fazlası .sebebi de eşim tek erkek çocuk diğerleri kız . Kv kızlarına hiç değer vermez varsa yoksa oğlu . Kızların çocukları var kv hiç takmaz onları mesela . Oğlunun çocuğu veliaht ona göre anladın mı sorun buydu . Bir sürü şeye sustum sustum en sonunda bu dedikodu meselesi yüzünden patladım eşimle birbirimize girdik annemleri aradım gelin oğlumla beni alın diye geldiler Kv yooo biz dedikodu yapmadık konuşmadık diyordu bir anda evet konuştuk konuşurum dedi babamla annem çok bozuldular. Bende çantamı aldım annemlere gitmeye karar verdim kafamı dinlemek için . Kv boşanacağım zannetti korktu netice de eşimle eve geri döndüm ama çok zor affettim eşimi hala durup dururken aklıma geliyor o akşam olan olaylar . Kv nin üzerini tamamen çizdim bitti benim için .
Umarım tekrar başa dönmezsiniz , insallah Gençler bu gelin kv saçmalığını bitirirler de toplum olarak bir ohhh çekeriz , gına geldi vallahi bu erkek ailelerinden...

Umarım tekrar başa dönmezsiniz , insallah Gençler bu gelin kv saçmalığını bitirirler de toplum olarak bir ohhh çekeriz , gına geldi vallahi bu erkek ailelerinden...
Sende lütfen rahatla bak sağlığına zarar 😥 olacakla öleceğe çare yok bunu hiç unutma

Evet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
Eşiniz çok ayıp etmiş hem de ailesinin yanında asıl öyle bir adama yemek vermemek lazım. Eşinin yapması gereken madem dışarda yemek aklına geliyor eve sipariş verecekti sen de hiç yemek yapmayacaktin.

Konu hakkında 2. Yorumum ilkinde konu sahibini hatalı bulduğumü belirtmiştim ama sizin durumunuz çok farklı.
Burda siz sonuna kadar haklısınız
temizlik + oruç tutmak + küçük bebek ve kvnin emrivakisi. Bende delirirdim.
Ama normalde de çok fazla abartmamak lazım. Gönlümüzü geniş tutmalıyız. Yazdıklarımı okuyanlar şimdi benim ağız attığımı düşünüyor olabilirler ama asla. En büyüğü 7 yaşında 3 çocuğum var 25 yaşındayım. Eşimin 2 Kardeşi var biri 30 yaşında diğeri 20. Kayınvalidemle devamlı bendeler. Ben severim misafir. Ve çok içimden gelerek yaparım. Ha eğer ki o an yoksa bişey bu problem dahi olmaz. Bi yumurta da kırsam yerler. Böyle biriyken ben iftarda size yapılan emrivaki yapılsa çileden çıkardım tabi.
Tatlım sen 16- 17 yaşında evlenip ardı ardına 3 çocuk yapmışsın, daha kendin çocukluktan çıkmadan evlenip, doğurup ev işi yapmak ve eşinin ailesine hizmet etmek dışında bir yaşamın , varlığın ve şansın olmamış ki... kıyamam yaa :110:

Son düzenleme:
Burada insanlarla konuşmak bana iyi geldi 🥲 bdv ye son açtığım konuyu bi oku bence 🤭
Burası bana da çok iyi geldi , burada tecrübeli birçok insan var , danismak açısından mükemmel bir mecra aynı zamanda sıkıntılarımızı anlatarak rahatliyoruz ıyiki varsın KK 😍

Elleri mi kırılmışta makineyi boşaltmamışlar acaba? Sinir ederler adamı yemin ederim eşini aşkım canım şuraları yerleştirelim diye çağır yardım etsin bari:KK43:
Gerekirse kadın yönlendirecek. Bende eşimde çalışıyoruz. Çamaşır toplanacaksa, bulaşık makinesi yerleşecekse falan hep çagırıyorum.

Gerekirse kadın yönlendirecek. Bende eşimde çalışıyoruz. Çamaşır toplanacaksa, bulaşık makinesi yerleşecekse falan hep çagırıyorum.
Adamına göre ve duruma göre davranıyorum hep siyaset yani babaanneme çekmişim 😃 onlara dedim ki oğlumla ilgilenin ben yemeği vs hallederim 😃 tamam dediler ama oğlum o kadar kötüydü ki ilaç vs hiç işe yaramadı ambulans gibi bir ses sürekli mızırtı 🥺 bana yapışıyordu . Eşim normalde evde yemek filan yapar . O 2 gün bilerek istememiştim çünkü kvlerin ağzına laf vermemek için

Emrivaki değil de, akşam beş’te haberim oldu dün, eşimin babası gelecekti hemen işten çıkıp bir çorba pişirdim, önceki günden yemeğim vardı biraz onu ısıttım, çıtır tavuk yaptım, bir de fındık lahmacunum vardı dondurulmuş onları fırınladım, salata yaptım turşu çıkardım hepsini hazırlamak 45 dakika bile sürmedi :) Karın her şeyle doyuyor gerçekten, mükellef sofralar kurmak yerine olanı çıkarsanız iki güler yüz gösterseniz herkes mutlu olur bence 😍 arkasından çay içtik, meyve yedik her şey güzeldi. Her şeyden önce pozitiflik 🥰

Madem karin herşey ile doyar, niye eşin herşey hazirlamiyor? Yada o dişardan sipariş versin?

Sorun yemek bile değil, evim darmadağan olabilir, o gün moreli bozuk, yada adetli olabilirim, canim sadece bir pizza isteyebilir,..

Ha normalinde böyle huyu olmayan biri varsa karşinda bir sefer için tabiki sesini çikarmazsin. Ancak yinede kim davet ettiyse, o bakmali ağirlamaya. Ancak mesela ben haldir haldir 3-4 cesit yemeğin peşinden gitmezdim, çünkü kendimede yapmiyorum.

Emrivakilar genel olarak saygisizliktir. Hele sık sık olursa. Konu bu aslinda. Konu 'en iyi ben misafir ağirlarim yarişmasi' değil

Sizi şikayet ettim . Ben kimseye minnet etmiyorum kendinize gelin ! Bir sürü şey yazdım sildim kötü konuşturacaksınız insana . Böylesi insanlardan nefret ettim artık . Allah kahretsin sizi . Kendi pis düşüncelerinizde boğulun . Ceza alacağımı bilerek yazıyorum içimde kalmasın pisliksiniz zorla sataşıyorsunuz . Konu bu muydu ? Alıntı yapıp kelime cımbızlayıp saçma sapan konuşuyorsunuz . Şimdi ev hanımları kocalarına minnet eder oldu dimi sizin gözünüzde . Allah’a şükür evlenirken maaş kartım vardı ve eşim kendi maaş kartından bir tane de bana verdi . Canım ne isterse tak diye alırım sormam bile anladınız mı? Bir kere daha yazıyorum PİSLİKSİNİZ . Sizi insan yerine koyup ilk başta açıklama yapanda suç zaten
en başta söylediğim gibi uslubunuz sizi tanıtıyor. sizin tarzda insanların ne dediği benim umrumda değil. beddualarınızda, kıskançlığınızda ve komplekslerinizde boğulun. ALLAH ağzınızın pisliğini hayatınıza versin.saygı kelimesinden bi haber korkunçsunuz ıyyyy tiksindim

Sizi şikayet ettim . Ben kimseye minnet etmiyorum kendinize gelin ! Bir sürü şey yazdım sildim kötü konuşturacaksınız insana . Böylesi insanlardan nefret ettim artık . Allah kahretsin sizi . Kendi pis düşüncelerinizde boğulun . Ceza alacağımı bilerek yazıyorum içimde kalmasın pisliksiniz zorla sataşıyorsunuz . Konu bu muydu ? Alıntı yapıp kelime cımbızlayıp saçma sapan konuşuyorsunuz . Şimdi ev hanımları kocalarına minnet eder oldu dimi sizin gözünüzde . Allah’a şükür evlenirken maaş kartım vardı ve eşim kendi maaş kartından bir tane de bana verdi . Canım ne isterse tak diye alırım sormam bile anladınız mı? Bir kere daha yazıyorum PİSLİKSİNİZ . Sizi insan yerine koyup ilk başta açıklama yapanda suç zaten
bu arada hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. öyle herkese hakaret edemezsiniz bu ne cürret. hadi bakalım. mahkeme kağıt gelince bakalım ne tarafa ağlayacaksınız

Back
X