• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam saat 7 de haber verilen akşam yemeği emrivakisi ..

Gündüz gelmek istememelerinin nedeni eşiniz olmadığı için. Onlar istiyorlar ki hep beraber akşam oturması yapalım falan diye düşünüyorlar. Aslında haftada 2 kere geliyorlarmış onun için masayı donatmanıza gerek yok ki balığın yanına en basit bir çorba ve salata olabilir. Ekstra birşeylere gerek yok. Sizi bunun için eleştirilerse kendileri yapsınlar getirsinler hep beraber yiyin... Ben kayınvalide ve kayınbabamı çok sorun etmezdim ikisi de çok yaşlı önlerine ne koysan yiyorlar bu niye tuzsuz, bu niye ekşi demezler Allah razı olsun... Bana bi zararları yoksa bi sorun teşkil etmiyor demektir... Ki benimde 2 yaşında bir çocuğum var... Ayrica onlar gelecek diye ekstra bir temizliğe de gerek yok zaten sürekli geliyorlar ailesiniz artık..

Yapma yemek sende.. neden yapuosun bi kaç defa yapmasaydın anlarlardı.. o deilde kocanın sölediği kafama takıldı.. defol git demek ne demek yaa eşisin sen çocugunun annesisin.. 😡🤔

Hiç ama hiç hoşlanmam çat kapı gelen misafirlerden 😠 bir de bunu sürekli yapıyorlarmış. Kabul etmeyin diyeceğim ama eşiniz de sanırım onlarla bir hareket ediyor. O da kabul edilemeyecek ayrı bir durum 🤷🏼‍♀️

Konu sahibi sürekli girip çıkıyorsunuz bir açıklama yapma gereğinde bulunmuyorsunuz.. sizin bu yaptığınız gerçekten bizlere saygısızlık...
B Baharyagmuru35
böyle yapmak lazım bakalım cevap verecek mi :)
bu sitede özellikle umursamaz insanlara sinir oluyorum

Keşke eşinize o kadar laf söyleyeceğinize her akşam yediginiz yemeğinize ekstra 3 tabak koysaydiniz. Eşiniz sizin ailenize böyle şeyler dese sizinde zorunuza gitmezmi ? Hem eve gelmelerini istemiyorsunuz hem yemeğe oturmaları mi istemiyorsunuz eşiniz yemeğe götürünce de neden bu durum zorunuza gidiyor anlamıyorum. Kendi aileniz gelince de aynı seyleri mi soyluyorsunuz. Gelmeyin mi diyorsunuz. Yaptığınız hareket çok KABA.

Bu konu yüzünden de bizde birbirimize girdik neyse sakin olmam gerektiğini öğrendim konu sahibi cevap vermeye bile tenezzül etmemiş yükseldiğim arkadaşlar kusura bakmasın..

kız kadına da hak verdim
konuları hep yatılı misafir akşam yemekli misafir aniden gelen misafir...
kadına sıradaki parça senin olsun desek ben tanrı misafiriyim çalacak nerdeyse :D
kadın misafirden kafasını kaldırabilse yazacak da arada mesajları okuyup çıkıyordur.
kesin akşama yemek hazırlıyordur şimdi :D

kız kadına da hak verdim
kadına sıradaki parça senin olsun desek ben tanrı misafiriyim çalacak nerdeyse :KK70:
kadın misafirden kafasını kaldırabilse yazacak da arada mesajları okuyup çıkıyordur.
kesin akşama yemek hazırlıyordur şimdi :KK70:
Ama o kadar koruduk falan bi açıklama yapsaydı bari o da yok :KK70:
gerçekten kabus gibi ama ya iki güne bir gelen giden

Evet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
Erkenden yiyin yemeğinizi biz yedik dersiniz yemek beklerlerse de

kız kadına da hak verdim
kadına sıradaki parça senin olsun desek ben tanrı misafiriyim çalacak nerdeyse :D
kesin akşama yemek hazırlıyordur şimdi :D
Ben dedim zaten kadının kocası ile kavgası tamamen misafir yüzünden dk başı misafir geliyor 😃😃

B Baharyagmuru35
böyle yapmak lazım bakalım cevap verecek mi :)
bu sitede özellikle umursamaz insanlara sinir oluyorum
Ya bak bugün de girmiş hiç okumuyor galiba yorumları... Sadece konu açıp yazıp rahatlayıp basıp gidiyor... Kadının ismini aklıma iyice yazdım konu açarsa yazmicam herkes öyle yapsın 😂 millet onun yüzünden birbirine giriyor 😂😂

Tamamını okuyamadım.

Konu sahibi için her şey stabil mi şu anda?

13 gün önce kv , kaynı ve eşi evdeki balık yetmez diye dışarda yemişti eee sonra ne oldu?

Ya bak bugün de girmiş hiç okumuyor galiba yorumları... Sadece konu açıp yazıp rahatlayıp basıp gidiyor... Kadının ismini aklıma iyice yazdım konu açarsa yazmicam herkes öyle yapsın 😂 millet onun yüzünden birbirine giriyor 😂😂
Ben bu kadına istemsizce yazıyorum yaaa dayanamıyorum 🤯

Ben bu kadına istemsizce yazıyorum yaaa dayanamıyorum 🤯
Ben ilk defa yazdım bundan önceki konusunu da hatırlıyorum ama yazmamıştım... Ama illa ki yine gelecek bi konu açacak yazmicam küstüm 🤪 tabii şimdi çok heyecanlı bişey yazarsa dayanamayabilirim yinede söz vermim 🤞🏻

Son düzenleme:
Back
X