- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Alti ustu bir aksam yemegi , her aksam yenen sey , bunun nesi umursanir ki?Kadının derdini anlamamissiniz. Oysa cok açık söylemiş.
Kadin annesine gitmesin demiyor sen ne istersen ye ben annemde yicem demesine bozuluyor.
Kendine umursamaz davranıldığını düşünüyor.
Valla ben esimi kabul ediyorum bana hatırlatınca. O da beni kabul ediyor ben hatirlatinca.Hayir hatirlatma da yapamazsin. Bir insan oruc tutmak istemiyorsa kafasinda bik bik yapamazsin bu dogru degil.
Ornegin, ben oruc tutmuyorsam sana oruc tutma diye baski yapmamam gerektigi gibi. Ikisi de baskidir kabul edilemez.
Valla ben esimi kabul ediyorum bana hatırlatınca. O da beni kabul ediyor ben hatirlatinca.
Iyi ki hatirlattin diyor mesela.
Bik bik yapmak tabirine hic girmiyorum her neyse.
Dogrularimiz farkli demek ki.
Yorum yapmazsanız sevinirim konuşmak için konuşmamak lazım sizin yorumlarinizda derdime çare değil de sinir bozmakdan başka birşey göremedim de ben bu birincisi ikincisine gelirsek bu yaptığım sirk değil dini bilginizi bu gözden geçirin orada mübalağa yapmış olabilirim ama demek istediğimi anlamadiginiz ortada bir daha anlatayım belki anlarsınız, insan hayat arkadaşının dini hükümlerini yerine getirmesini istiyor hepsi buDini içerikten kibledim
Aslında kib açıklamasına şirk yazsam da olurdu, sen kimin ateşe atılacağını bilemezsin
Yorum yapmazsanız sevinirim konuşmak için konuşmamak lazım sizin yorumlarinizda derdime çare değil de sinir bozmakdan başka birşey göremedim de ben bu birincisi ikincisine gelirsek bu yaptığım sirk değil dini bilginizi bu gözden geçirin orada mübalağa yapmış olabilirim ama demek istediğimi anlamadiginiz ortada bir daha anlatayım belki anlarsınız, insan hayat arkadaşının dini hükümlerini yerine getirmesini istiyor hepsi bu
Bakin bilmiyorum size normal gelebilir adamin cumlesi ama bana gelmedi.Alti ustu bir aksam yemegi , her aksam yenen sey , bunun nesi umursanir ki?
Annesine hergun uğradığı için ben ailevi birşey olduğunu düşünmüyorum dışarı çıkarız beraber bilmiyorum neyse afiyet olsun ne diyelimHaber vermiş boşa gitmesin diye de yemeği kendine göre yap demiş. Sürekli gitmiyorsa ara sıra gidebilir ailesinin yanına bunu sorun etmeyin.
Sanırım siz sen de gel istersen demesini beklediniz. Şimdi eşinizin huyunu bilmiyorum. Hep böyle midir sizi bir yerlere götürmez mi? Yoksa bu seferlik size teklifte bulunmadı mı? Eğer öyleyse ailesiyle alakalı bir mesele hakkında konuşması gerekiyordur. Bu yüzden sizi çağırmamıştır diye düşünüyorum.
Neden zorluyorum acaba insanın eşinin sevaba girmesini istemesi suç mu sizin gözünüzde anlayamıyorum evladımda olsa zorlarim namaza da zorlarim kusura bakmayın esiminde evladininda gözünün önünde ateşe atılmasını istemeyen herkes bunu yapar ....
E ben ne dedim hatirlatmak dedim. Baski yapmaya ben de yanlis dedim zaten. Onceki mesakimi okuyunIyi de senin kocanin tavri farkli . Oruc tutmak istiyorsa hatirlatmak ayri , baski yapmak ayri.
Sapla saman karismasin simdi.
Evet ağzını kokluyorum sen annemde birşey yemişin az yedin dediğimde eşim söylüyor olabilir mı acabaKaldı ki ortada dert yok çare olunacak, ne yediğini nasıl anlıyorsun ona da takıldım aslında ağzını mı kokluyosun ne yapıyorsun, bişeyler yediğini tamam anla da ne yediğini anlamak...bilemedim
Farkli dusunce yapilarindan kaynaklaniyor sanirim , benim umurumda bile olmaz sadece haber vermese bozulurdum , haberli bir sekilde istedigi yerde istedigi kisiyle yiyebilir , ben de yiyebilirimBakin bilmiyorum size normal gelebilir adamin cumlesi ama bana gelmedi.
Benim esim ben bugun falancada yicem sen basinin caresine bak dese ben de bozulurum. Olay yemek degil yani.
Ha ayri bir isleri vardir onu bilemem.oyleyse de belirtseymis iyi olurmus
Evet ağzını kokluyorum sen annemde birşey yemişin az yedin dediğimde eşim söylüyor olabilir mı acaba
E ben ne dedim hatirlatmak dedim. Baski yapmaya ben de yanlis dedim zaten.
aklin sira laf mi soktun sen simdi? mubarek gun, uymiicam.Ben kaynanama birşey demiyorum farkındaysan her neyse bekarken kolay geliyor evlende gel canım sen hadi
Eş benim eşim evlat benim evladım siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz sadece bir kaç kez tut demek zorlamaksa zorladim diyelim o zamanAy daha neler artik ya, acidim cocugunuza da esinize de. Tepelerinde bir diyanet gorevlisi ne zor
belki sizin gibi inanmıyordur?Yorum yapmazsanız sevinirim konuşmak için konuşmamak lazım sizin yorumlarinizda derdime çare değil de sinir bozmakdan başka birşey göremedim de ben bu birincisi ikincisine gelirsek bu yaptığım sirk değil dini bilginizi bu gözden geçirin orada mübalağa yapmış olabilirim ama demek istediğimi anlamadiginiz ortada bir daha anlatayım belki anlarsınız, insan hayat arkadaşının dini hükümlerini yerine getirmesini istiyor hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?