- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
65 kiloya inmiştim ama koruyamadım. 69 kiloymuşum suan. Nayırrrrrrrrr n'olamazzz:))
Neyse başladım bugün. Kahvaltı: Bir kalıp beyaz peynir iki dilim diyet ekmeği. Öğle yemeği: iki tabak karışık çorba. Arada bir muz, bir litre su. Suan da bir latte içmekteyim. Akşama bir lahmacun ve domatesle , bir küçük kek , çay ve bir muzla kapaticam günü. Arada raporu mu vericem efem :)
kız senin akşam menün niye böyleee,,gündüzden iyice doyurdunmu karnını bariiakşam yemeğim;
1 yeşil elma
1 greyfurt
ve yanında beyaz çay (çubuk tarçın koydum)
Canım şöyle diyeyim aç kalarak zayıflanmaz ancak su kaybedersin. Vücut kıtlığa alıştırdığı için kendini metabolizman düşer. Su içsen yarayacak duruma gelirsin. Ben bir ara yağı, ekmeği tamamen kestim verdim kiloyu 80 den 65 kiloya indim ama sonra metabolizmam yavaşladığı için biraz fazla yediğimde aldım, iki haftada 69 a çıkmışım. Şimdi daha dengeli bir şekilde vermek istiyorum ve haftaya spora başlıyorum.
porsiyonlar küçükse bide erkenden yiyorsan sorun olmaz bencede,,ben çoğu akşamları kendimi tanıyamıyorum allah ne verdiyse silip süpürdüğüm oluyo,ama işe bak sabah ekside uyanıyorum
kız senin akşam menün niye böyleee,,gündüzden iyice doyurdunmu karnını barii
bende zora gelemiyorum,ben 2010 kasımda başladım sadece dikkatli ve sağlıklı beslenerek 11 ayda 20 kilo vermiştim 2011 ekimde tam 59.8i gördüm,,daha sonra 1 ay süredede 56ya kadarda inerek,kilo vermeyi bıraktım bırakınca geri gelmeye başladılar,bende şimdi geri döndüm tekrar 56ları görmek istiyorum..
ilk başladığım zaman her hafta 1 kilo ve üzeri veriyodum, hızlı başladı kilom çok olduğu için,,hatta 2.400gr bile vermiştim bi hafta çok şaşırmıştım,,sonra çok sıkmadığım için zamanla gitti,ve kalıcı oldu önemli olanda buydu benim için,,hızlı verilen kilolar çok çabuk geri geliyo,ben sporda yapmadım hiç,ama sarkma hiç olmadı ,,artı hiç dikkat etmediğim zamanlarda bile çok fazla kilo almadım bu benim için avantaj..63 ten yukarısını görmedim ne zamandır
porsiyonlar küçükse bide erkenden yiyorsan sorun olmaz bencede,,ben çoğu akşamları kendimi tanıyamıyorum allah ne verdiyse silip süpürdüğüm oluyo,ama işe bak sabah ekside uyanıyorum
kız senin akşam menün niye böyleee,,gündüzden iyice doyurdunmu karnını barii
bende zora gelemiyorum,ben 2010 kasımda başladım sadece dikkatli ve sağlıklı beslenerek 11 ayda 20 kilo vermiştim 2011 ekimde tam 59.8i gördüm,,daha sonra 1 ay süredede 56ya kadarda inerek,kilo vermeyi bıraktım bırakınca geri gelmeye başladılar,bende şimdi geri döndüm tekrar 56ları görmek istiyorum..
ilk başladığım zaman her hafta 1 kilo ve üzeri veriyodum, hızlı başladı kilom çok olduğu için,,hatta 2.400gr bile vermiştim bi hafta çok şaşırmıştım,,sonra çok sıkmadığım için zamanla gitti,ve kalıcı oldu önemli olanda buydu benim için,,hızlı verilen kilolar çok çabuk geri geliyo,ben sporda yapmadım hiç,ama sarkma hiç olmadı ,,artı hiç dikkat etmediğim zamanlarda bile çok fazla kilo almadım bu benim için avantaj..63 ten yukarısını görmedim ne zamandır
sürekli kilo alıp vermen güzel değil ki :26:
sen dengeli besleniyormusun? bir yerde abur cubur da yediğini yazmışsın?
63 çok iyi. O kadar da kötü değil. 56 ya bir şey kalmamış. Esmer de 60 kilo, aranızda en kilolu benim :)
Beş tane çay içtim. Esmer fazla dediği için muzu ve keki yemedim. Bugün böyle kapandı. :)
süpersinnnnn
akşam 1 avuç leblebi yedim bende 1 çay bardağı şekersiz nescafe içtim bol su ha birde yarım bardak yoğurt pul biber ve naneli
Cnm erken yediğim zaman ne yediğimin önemi olmuyo valla ne canm isterse o yemeği yiyorum.aklına gelebilicek tüm türler yemekler yani.ama sana tavsiyem çorba ve bikaç kaşık sebze yemeği veya et yiyebilirsin.ben ilk zamanlar kilo verirken böyle yapıyodum.birde nesfit yerdim sabah ve akşam ciddi güzel kilo veriyosunMerhaba. Akşam ne tür şeyler yiyorsunuz mesela ornek veriri misiniz.
ben de suan kilo veriyorum. Koruma aşamasında gerekli olacak bana da :)
Cnm çorba diyeti diye bi konuya bakarken senin konunuda gördüm tesadüfen ;-)Merhaba. Akşam ne tür şeyler yiyorsunuz mesela ornek veriri misiniz.
ben de suan kilo veriyorum. Koruma aşamasında gerekli olacak bana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?