akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

porsiyonlar küçükse bide erkenden yiyorsan sorun olmaz bencede,,ben çoğu akşamları kendimi tanıyamıyorum allah ne verdiyse silip süpürdüğüm oluyo,ama işe bak sabah ekside uyanıyorum

akşam yemeğim;

1 yeşil elma

1 greyfurt

ve yanında beyaz çay (çubuk tarçın koydum)

kız senin akşam menün niye böyleee,,gündüzden iyice doyurdunmu karnını barii

bende zora gelemiyorum,ben 2010 kasımda başladım sadece dikkatli ve sağlıklı beslenerek 11 ayda 20 kilo vermiştim 2011 ekimde tam 59.8i gördüm,,daha sonra 1 ay süredede 56ya kadarda inerek,kilo vermeyi bıraktım bırakınca geri gelmeye başladılar,bende şimdi geri döndüm tekrar 56ları görmek istiyorum..

ilk başladığım zaman her hafta 1 kilo ve üzeri veriyodum, hızlı başladı kilom çok olduğu için,,hatta 2.400gr bile vermiştim bi hafta çok şaşırmıştım,,sonra çok sıkmadığım için zamanla gitti,ve kalıcı oldu önemli olanda buydu benim için,,hızlı verilen kilolar çok çabuk geri geliyo,ben sporda yapmadım hiç,ama sarkma hiç olmadı ,,artı hiç dikkat etmediğim zamanlarda bile çok fazla kilo almadım bu benim için avantaj..63 ten yukarısını görmedim ne zamandır

akşam 17.15 te yemeğe oturdum allah ne verdiyse yedim vallaa

bakalım bu sefer nolucak,dün akşam yemeği yememiştim,kurabiye çekirdek meyve yedim salak gibi,sabah 300gr artıdaydım,bigün önce 60.1dim çünkü,,bakalım yarın kaç çıkıcam

sürekli kilo alıp vermen güzel değil ki :26:

sen dengeli besleniyormusun? bir yerde abur cubur da yediğini yazmışsın?

63 çok iyi. O kadar da kötü değil. 56 ya bir şey kalmamış. Esmer de 60 kilo, aranızda en kilolu benim :)

sürekli kilo alıp vermen güzel değil ki :26:

sen dengeli besleniyormusun? bir yerde abur cubur da yediğini yazmışsın?

canım ben sürekli kilo alıp vermiyorumki nasıl anladın bunu yanlış bişeymi yazdım yoksa,,
ben 2011 de 56 kiloya kadar indim 80 kilodan düşün,ben hamilelikler yüzünden bu kiloya çıkmıştım,öncesinde 62ydim ne alırdım ne verirdim beslenmeyle ilgili bi bilgimde yoktu,,
doğumları atlatınca kiloları verdim 1 senede sonra bıraktım kilo vermeyi,yalnız yaptığım yanlış bişey vardı kilo koruması yapmadım düzenim kalmamıştı taşınma işi falan çıkınca,baktım 60lara çıkmışım yine 6-7 ayda bence okadar düzensizliğe bu kilo çok iyi bile,sonra düzenimi oturttum ve kilo vermeye tekrar karar verdim,
evet abur cuburda yediğim çok oldu bu dönemlerde ama yinede kilo verdim canım,ben hiçbişeyi hayatımdan çıkarmadım ne şekeri ne unu nede aburcuburu,,yemezsem sonradan acısı fena çıkıcak çünkü,,sadece yaptığım gündüzleri ne yersem yiyip akşamları erken yemek yemek okadar...bu şekilde kilo vermek daha kalıcı bence,,denendi tecrübeyle sabit

63 çok iyi. O kadar da kötü değil. 56 ya bir şey kalmamış. Esmer de 60 kilo, aranızda en kilolu benim :)

bugün tartı günümdü canım 63 değilim 60.4 kiloyum,,

orda yazdığım 63,,kaç aydır 63ten yukarı bi kiloya çıkmadım anlamında,yani nasıl beslenirsem besleneyim çabuk kilo almıyorum,,

3 hafta önce 61.9la başladım burda,, geçen hafta 60 kiloydum tam,2 haftada 1.900 gitmişti,,bu hafta nolduysa 400gr artıdayım,60.4 çıktım bugün neyse vericem bakalım

Son düzenleme:
Beş tane çay içtim. Esmer fazla dediği için muzu ve keki yemedim. Bugün böyle kapandı. :)

Beş tane çay içtim. Esmer fazla dediği için muzu ve keki yemedim. Bugün böyle kapandı. :)

süpersinnnnn

akşam 1 avuç leblebi yedim bende 1 çay bardağı şekersiz nescafe içtim bol su ha birde yarım bardak yoğurt pul biber ve naneli

süpersinnnnn

akşam 1 avuç leblebi yedim bende 1 çay bardağı şekersiz nescafe içtim bol su ha birde yarım bardak yoğurt pul biber ve naneli

Açlıktan kalkamazsın sen bugün şeker. :))

Kahvaltı: Bir kalıp beyaz ve kaşar peyniri iki dilim ekmek , dört çay. Şimdi milletvekiline gidicem ama akşama raporumu veririm. :))

bugün tartıda 500gr eksideydim dün akşam epey yememe rağmen çok mutlu etti bu beni,,akşam 17.15 te yemek yemiştim,
bugün pazar alışverişi yaptık,market alışverişide yaptık anca gelebildik,eşim eniştesigili arabaları olmadığı için bizim arabayla başka şehre götürmeye gidiceği için yemeği orda yicem ben,sen kafana göre takıl dedi,bende şimdi çocuklara makarna yapmıştım ondan bi tabak yoğurtlayıp yiycem okadar,,geç oldu farkındayım ama yapcak bişey yok çok açım,2 tabak bile yiyebilirim

:124::124::124::124:

Son düzenleme:
dün akşam free gün ilan ettim pazar olduğu için,akşam 18de yemek yedik,

4 kelebek fırında yaptım
5 bütün biber kızartması bunuda fırında
2kaşık yoğurt
yeşil salata bolca,,

sonrasında 1 tabak cips yedim
1 tabak patlamış mısır(hazır paket)
4-5 avuç çekirdek
mandalina 1 tane ve bitane muz
fanta mandalina gazoz içtim 2 bardak

bukadar sanırım

Hadi devaaaaammm
Selam kızlar ben geldim yineee.nickimi değiştirdim sıkılmıştım diğerinden )
Neyse 1.5yılı geçmiş konuma girmeyeli.ama şükürki kilo sıkıntısını çözdüm.56 kiloyum şimdi ama 53e inmeyi istemekle kalmayıp kalıcı yapmaya çalışıcam çok çabuk kilo alıyorum.düzen elden gidince

Merhaba. Akşam ne tür şeyler yiyorsunuz mesela ornek veriri misiniz.
ben de suan kilo veriyorum. Koruma aşamasında gerekli olacak bana da :)

Cnm erken yediğim zaman ne yediğimin önemi olmuyo valla ne canm isterse o yemeği yiyorum.aklına gelebilicek tüm türler yemekler yani.ama sana tavsiyem çorba ve bikaç kaşık sebze yemeği veya et yiyebilirsin.ben ilk zamanlar kilo verirken böyle yapıyodum.birde nesfit yerdim sabah ve akşam ciddi güzel kilo veriyosun

Cnm çorba diyeti diye bi konuya bakarken senin konunuda gördüm tesadüfen ;-)
Bende düşünüyodum çorbayla günü bitirmeyi.valla 2gündür tartılmıyorum ama sanırım 56dan yukarı çıktım kesin çünkü 2gündür iştahıma engel olamıyorum geceleri bile tıkınıyorum..Motivasyonum düştü yaa
Yarın tartılıp çorbamı yapıp başlıycam 5gün yapmaya çalışıcam.gelişmeleri senin topiğindede paylaşırım unutmazsam

Evet bugün korktuğum başıma geldi ve 58.1çıktım tartıda.bugünü iyi geçirdim sayılır yarın 57i görürüm yine eminim.bundan sonra vermeye son gaz devam edip burda paylaşıcam.bekle 53 bu sefer gelicem yine sana ve bidahada kopmıycam senden söz

Günaydın...
Evet dediğim gibi güne umutlu başladım 6buçukta uyandım azcık yatakta debelendim kalkıyım diye 7buçuğa kadar yatak keyfi yaptım :)
Kalktım tartıldım dediğim gibi 57i gördüm300 500 bu böyle devam etse sonuca çabuk ulaşırım...
Neyse 8buçukta adam akıllı kahvaltımı yaptım baya doydum
Bugün suyumu 2lt içmeye çalışıcam.aylardır günde 3 4bardak anca içiyorum aklıma gelmiyo bile.ama su kilo vermede en önemli etken

Son düzenleme:
Bugün 7de yemek zorunda kaldım.kuru fasulye azcık pilav ve bikaç domates bi kasede yoğurt tabi bitanede kuu soğan.ben oldum olası soğansız yemek yememişimdir :-D
Neyse sözümü tutamayıp suyu yine az içtim bugün pöfff....
Saat 21de türk kahvesi içip yürüyüşe çıktım eve geldim.
Şimdide yoğurt kürü vardı dün yine başladım yemeğe inanılmaz işe yaramıştı bende.tekrar başladım.pulbiberle limon katıp azcıkta zerdaçal katıp yiyorum şuanda yiyip yatıcam geç olmadan :))

İyi akşamlar..
Bu akşam saat 6da yedim.spagetti 2tabak yoğurtlu ve ketçaplı..
Kırmızı biber kızartması 5 6 çatal..
Sabah 57.5çıktım 300gr daha gitmiş..
Ama sabaha hiç ümidim yok çok yedim akşam farkındayım bide az önce yarım paket lays cips yedim.çekirdek yedim.elma suyu içtim.şiştimde şiştim )
2saat sonra yeşil çay içicem.yatmadan öncede yoğurt kürümü yapıcam yine.bakalım sabaha durum ne olucak
Şimdiden herkezin kurban bayramı mübarek olsun iyi bayramlar...
saat:19.30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…