akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

Dün artı çıktım...
O kadar yememe rağmen iyiydi bile dedim ama daha fazla çıkmadığıma şaşırdım doğrusu.çünkü geceden ne yeşilçay içebildim nede yoğurt kürünü yiyebildim.kötüydüm bi kırıklık çökmüştü üstüme.sabah tartıldım 58.1çıktım.sevindim.ama öğleye bi baktım regl olmuşum.bu dönemde epey şişkinlik olurdu bende ama kiloma okadar yansımamış sevindim fena.asıl kiloma düşmem için haftayı reglimin bitmesini bekleyip görücez.
Ve bu dönemde dikkat edildiğinde çok daha hızlı kilo veriliyo metabolizmamız tavan yapıyomuş bu dönemde. haliyle dikkat etmesek kilo almıyoruz ama aksine edersek hızlı kilo veriyoruz.iyi bayramlar tekrar herkezeee..

Bu arada dün bitek sabah adamakıllı kahvaltı yaptım sonra halsizlik uyuşukluk başlayınca kahve içe içe bi hal oldum.devamlı yattım akşama kadar bişey yiyemedim.akşamda bişey istemedi cnm.bende küçük bi kekle elma suyu içtim.yatana kadarda çay içtim bikaç bardak.hiçböyle olmazdım regl başlangıcında çok fenaydım dün yaa

Merhaba.regl dönemini atlattım şükür
Cuma regl olduğum için 58.1 çıkmıştım moral bozmadım çünkü regl döneminde şişmemiz normal^_^
Ama reglim bitti kilomda harika şuanda 56.7 i gördüm iyi bi gidişat.
dikkat ettiğimde söylenemez ama akşamları erken yemeğe çalışıyorum fazla yediğim halde durum güzel gidiyo bende mutluyum...

Merhaba bende aranıza katılabilir miyim? Birkaç gündür dukan yaptım ben ama bırakırsam almaktan korkuyorum ve çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Dün mesela erken yedim ve kilo vermişim. Şu an 80.7 kiloyum. 65 kiloya kadar inmek istiyorum

Bugün 56.6ydım 1.5 haftadır yerimde sayıyorum desem yeridir..
Akşam 7den önce yemek yiyemiyorum mecburen.bazen 8i 9u bile buluyo.ona rağmen yerimde saymam mucize benim için :)
Neyse bugün yine 7de yedim.yarın nolucak bakalım...

Ben geçen sene almıştım bunu.az önce dolapta gözüme çarptı ne için aldığımı bile unutmuşum :)
araştırayım dedim karşıma bu yazı geldi.demledim şuan içiyorum☺tavsiye ederim

NAR ÇİÇEĞİ ÇAYI
Zayıflamak isteyen okuyucularımız için nar çiçeği çayı faydalarından bahsetmek istiyoruz. Tatlı krizlerinden kabızlığa, sık acıkmaktan mide şişkinliğine kadar birçok soruna çare olan nar çiçeği çayı mutlaka tüketmeniz gereken bitkilerin başında geliyor!

Yağları yakıyor

İçeriğinde yüksek oranda C vitamini bulunduran nar çiçeği, vücudun güçlenmesini ve yağ hücrelerinin yakılarak yok edilmesini sağlıyor. Özellikle basen, göbek, bel çevresinde birikmiş yağlar için nar çiçeği çayı faydalı etki gösteriyor.

Kan şekerini düzenliyor

Bilimsel araştırma sonuçlarına göre nar çiçeği çayı, kan şekerini düzenliyor. Bu sayede sık sık acıkma, geç doyma sorunlarını da ortadan kaldırıyor. Kan şekeri düzenli olduğunda açlığa bağlı halsizlik, sinir, mide bulantısı gibi olumsuz etkiler de ortadna kalkıyor.

Mide şişkinliğini alıyor

Nar çiçeği çayı faydalarından biri de sindirim sistemini güçlendirmesi ve hazmetme sorunu yaşayan kişilerde tedaviye yardımcı olmasıdır. Bağırsaklardaki kurt ve parazitleri temizleyen bitki, aynı zamanda kabızlık problemi için de harika bir çözüm sunuyor!

Tatlı krizlerini kesiyor

Tatlı krizlerini kesmek istiyorsanız, nar çiçeceği çayı size bu konuda destek sağlıyor. Günde bir iki fincan içilen çay sayesinde kan şekeri ve tokluk hissi düzenleniyor; tatlı yeme isteği yok oluyor. Bu sayede kilo veriyor ve fazla yağlardan kurtuluyorsunuz.

Nar çiçeği çayı nasıl hazırlanır?

Aktardan alabileceğiniz bir tutam kuru nar çiçeğini 1-2 fincan kaynamış suya atarak 4-5 dakika demleyebilir ve içerisine tarçın, limon, karanfil ekleyerek tüketebilirsiniz. Sıcak çay tüketmekten hoşlanmayanlar, nar çiçeği çayı demlendikten sonra oda sıcaklığında soğutup buz ekleyip içebilirler.

19 aralıkta tekrar bu yönteme başladım,,56.7 başlangıç kilom,bugün 54.7 çıktımm,,bi aşağı bi yukarı gidiyo haftalarım,bitürlü yine 53ü göremedim.bakalım sıkı sıkı sarılıcam durum nolucak

Çok sevindim cnm hoşgeldinn :))
Ya ben sabah listeyi hazırlarken pcyi kullandım buraya attım ama şimdi telden girince tablo bi tuhaf olmuş yarım görünüyo sağa doğru sürükleyince tam görünüyo.bide koyduğum smileler hiç görünmemiş.oysaki çok güzeldi pcde.telde neden böyle görünüyoki

Dün akşam yemeğini 8de yemenin ve öküz gibi nerde karbonhidratlı yiycek varsa(hamurişi ve kızartma ağırlıklı ) yemenin acısı bugün yüzüme lank diye çarptı..56.1le güne başladım.sabah yoğurt kürümü yedim 7de.ardından 12ye kadar yarım lt su ve 3bardak tek şekerli çay içtim.ve kahvaltı yaptım dünden kalan
peynirLi pişi 2tane
2d.tost
Sahanda yumurta
1 domates
2kk peynir
2zeytin ve yoğurt

Bugün akşam yemeği düşünmesemmi acaba.eşime çocuklara koyarım yine başka işlerle uğraşırım.geçen hafta 3gün böyle yapmıştım sabah dümdüz karınla hafif uyanmıştım...düşünücem...

Telefonun ekrani kicuk ya ondan..

Hosbulduk canim ..

Evet akşam oldu ve ben yemek yemiycem bugün.yersem sadece elma ve yoğurt yiyip kapatıcam..yoksa dün telafi olmıycak bende.geçende 2hafta kadar önce 56çıkmıştım ve ertesi gün telafi için akşam yememiştim ve sabaha 54.5çıkmıştım.yine öyle olur umarım :))

Bende geldimmmmmm )))
Hoşgeldin cnm inşallah.yarın güzel bi başlangıç olur.ben çok kötüyüm yaa.akşam yemek yemiycem demiştim..

Akşam yemeğini hazırladım koydum eşime dedimki ben yemiycem dün çok yedim.iyide sen böyle yemem dersen brn hiç yemem dedi.zaten aylardır okul vardı hiç akşam yemek yiyemedik.şimdi okul bitti yinemi senle yemek yiyemiycem dedi.bunun üstüne oturup yedim napiyim.6.bucuktu saat.

Neyse az yerim diyodum ama hiçte öyle olmadı.neyse bi hafta boyunca eşim serseriye gidicek işe Yani saat(24.00--08.00)arası..

Sınavları var bihafta boyunca onlara girmek için gündüz işe gitmemesi lazım.oyüzden bu bi hafta saat 5te akşam yemeğini yerim eşimle beraber.oda evde olduğu için erken yememize bişey demez zaten.

Bu haftayı iyi geçirmem lazım kilo artışı gördükçe motivem düşüyo.hergün eksilmem lazımki istek gelsin....

İYİ HAFTALAR HERKEZE;;;
bugün 6.10 ayaktaydım,kahvaltı hazırladım 7de eşimi uyandırdım,yedik ve az önce gitti mülakatı var 1aydır ders çalışıyo,umarım hayırlısı neyse olur,devlet işine girmeye çalışıyodu ya,başvurmuştu ismi çıktı ve bugün artık herşey belli olucak mülakatı iyi geçer umarım,eğer bu işe alınmassa,sakaryaya gidicek toyota fabrikasına başvurusu kabul edilmişti mülakatıda geçmişti,gel başla demişlerdi geçen aralık ayında işi hazır yani,, sırf bu devlet işi diye toyotayı beklemeye aldı,burası olmazsa oraya gidicek ve ayrı kalıcaz 1sene,o beni üzüyo işte,çünkü bizi hemen götüremiycek ve birikim yapıcak devam ederde kadroya geçerse bizde yerleşicez oraya,nasibimiz neyse o olsun,nerde ekmek yiycemiz yazıldıysa o olucak.sabır ve beklemek düşüyo bize...

isiniz icin hayirlisi neyse o olsun cnm biliyosunuz ben artik diyetle ilgili bisi yazamiycam ama kabul ederseniz arada girip sizle konusmak isterim sizleri sevdim cunku

merhaba kızlar ,

şöyle bir diyet listesi uygulamaya başlayacağım uzun süre bu şekilde uygulamayı düşünüyorum çünkü her yemekten az az yedikçe kilo veremiyorum motivasyonum bozuluyor başa sarıyorum ... listem şu şekilde olacak fikirleirnizi bekliyorum..

sabah

4 yeşil zeytin
2 yk beyaz peynir
yumurtanın beyazı
maydanoz ve kırmızı biber 1 adet
2 adet kızarmış light form ekmek
şekersiz çayyyyy )

öğle
bir kase yoğurt
1 dilim tam buğdaylı ekmek
bolll suuuu

akşam
bir tabak dolusu salata
3 adet et köftesi veya 3 adet tavuk köfte veya 3 adet baget veya bir dilim tam buğdaylı peynirli tost .....
tostun dışındaki günler 1 dilim tam buğdaylı ekmek yiyeceğim...

bir bardak yeşil çay ve boll suuu ....çoook acıkırsam akşam saatlerinde bir küçük bardak tarçınlı süt...
günlük 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş ....

hergün belli bir süre böyle yapmak istiyorum nasıl ????

ciddi anlamda asılmak istiyorum...bugun şuanda öğleye kadar uyguladım akşam bugun salata ve tost var...

Merhaba kızlar.Benimde tek sorunum akşam yemekleri.Akşam çok acıkmış oluyorum akşam kalabalıkla kaçırıyorum.Sonra çay faslı vs olmuyor.Bende denedim akşam hafif yersem çayın yanında bir tane kurabiye bile yesem eksi çıkıyorum.İkindiyi güzel yeme fıırsatum iş yerinde pek olmuyor.Eve 7:30 giidyorum. tek besin tüketmem lazım akşam bakalım.Bugün başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…