- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
Ben geldimm ..
19 aralıkta tekrar bu yönteme başladım,,56.7 başlangıç kilom,bugün 54.7 çıktımm,,bi aşağı bi yukarı gidiyo haftalarım,bitürlü yine 53ü göremedim.bakalım sıkı sıkı sarılıcam durum nolucak
Çok sevindim cnm hoşgeldinn :))Ben geldimm ..
Telefonun ekrani kicuk ya ondan..Çok sevindim cnm hoşgeldinn :))
Ya ben sabah listeyi hazırlarken pcyi kullandım buraya attım ama şimdi telden girince tablo bi tuhaf olmuş yarım görünüyo sağa doğru sürükleyince tam görünüyo.bide koyduğum smileler hiç görünmemiş.oysaki çok güzeldi pcde.telde neden böyle görünüyoki
Hosbulduk canim ..Çok sevindim cnm hoşgeldinn :))
Ya ben sabah listeyi hazırlarken pcyi kullandım buraya attım ama şimdi telden girince tablo bi tuhaf olmuş yarım görünüyo sağa doğru sürükleyince tam görünüyo.bide koyduğum smileler hiç görünmemiş.oysaki çok güzeldi pcde.telde neden böyle görünüyoki
Hoşgeldin cnm inşallah.yarın güzel bi başlangıç olur.ben çok kötüyüm yaa.akşam yemek yemiycem demiştim..Bende geldimmmmmm)))
isiniz icin hayirlisi neyse o olsun cnm biliyosunuz ben artik diyetle ilgili bisi yazamiycam ama kabul ederseniz arada girip sizle konusmak isterim sizleri sevdim cunkuİYİ HAFTALAR HERKEZE;;;
bugün 6.10 ayaktaydım,kahvaltı hazırladım 7de eşimi uyandırdım,yedik ve az önce gitti mülakatı var 1aydır ders çalışıyo,umarım hayırlısı neyse olur,devlet işine girmeye çalışıyodu ya,başvurmuştu ismi çıktı ve bugün artık herşey belli olucak mülakatı iyi geçer umarım,eğer bu işe alınmassa,sakaryaya gidicek toyota fabrikasına başvurusu kabul edilmişti mülakatıda geçmişti,gel başla demişlerdi geçen aralık ayında işi hazır yani,, sırf bu devlet işi diye toyotayı beklemeye aldı,burası olmazsa oraya gidicek ve ayrı kalıcaz 1sene,o beni üzüyo işte,çünkü bizi hemen götüremiycek ve birikim yapıcak devam ederde kadroya geçerse bizde yerleşicez oraya,nasibimiz neyse o olsun,nerde ekmek yiycemiz yazıldıysa o olucak.sabır ve beklemek düşüyo bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?