akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

ben burdayım cnm,,gün içinde bakıp çıkmak zorunda kaldım yazamadım,,çocuklardan sıra gelmiyoki bana,biri pcyi kapıyo biri telefonumu kapıyo olan bana oluyo,,tabletleri bozuldu hepten teli ve pcyi ele geçirdiler

isiniz icin hayirlisi neyse o olsun cnm biliyosunuz ben artik diyetle ilgili bisi yazamiycam ama kabul ederseniz arada girip sizle konusmak isterim sizleri sevdim cunku
tabi cnm ne demek,çok seviniriz,unutturma kendini,herzaman bekleriz :))
selam kızlar hayırlı olsun yeni yeriniz
sağol cnm,hoşgeldin,,
dün diğer konuda mjını gördüm hayırdır kötü bişey yoktur umarım..umarım çabuk atlatırsın her ne zorluğun varsa ALLAH yardımcın olsun ,,,,
valla süper bi liste,,başarılar sana,,bende kendimce dikkat etmeye çalışıyorum sadece,gündüz süper gidiyo ama akşam eşim zoruyla erken yiyemiyorummm
bugünde mülakat 1de bitmiş saat 3te geldi,hemen gidiyorum okulda sınavım var ya dedi gitti kimbilir kaçta gelir
neyse bakalım 6yı geçirmemeye çalışıcam,bugün düne göre ekside uyandım..devaaaammmm.....
hoşgeldin cnm,kendine göre bi plan yap ozaman akşam 7.bucuk gibi hafif ve tek besin yemeğe gayret et ,,bol iradeler hadi bakalım

Merhabalar diğer sayfadan buraya geçtim bende konu sahibesi sayesinde
Bugun basladim aksam yememe olayina. Umarim sonuc alirim. Simdilik iyiym acikmadim aksam meyve yedim ve bitti yeme fasli.
Liste yapilacakmi acaba?

Merhabalar diğer sayfadan buraya geçtim bende konu sahibesi sayesinde
Bugun basladim aksam yememe olayina. Umarim sonuc alirim. Simdilik iyiym acikmadim aksam meyve yedim ve bitti yeme fasli.
Liste yapilacakmi acaba?
umarım böyle acıkmadan devam edersin cnm,,
evet liste yapıyoduk,ve bundan sonrada devam aynı şekilde,cumartesi günü tartı günü,yani bildirim günü,tartı günü demeyelim çünkü ben hergün çıkıyorum tartıya feci bağımlılık oldu

eveeeett çocuklar uyudu eşim işe gitti ve bende rahat bi nefes alıp girdim nete,

bugün akşam 6da geldi eşim 6.15 yemeğe oturduk,orta derece yedim ne fazla ne az
doyana kadar yedim diyebilirim ama abartmadım tabi,sonrasında 7buçuk gibi kek yapmıştım ondan bi dilim yedim çayın yanında,dayanamadım,onun dışında bi kabahatim yok bugün gayet iyiydi,ama hala iyi hissetmiyorum kendimi,,,

Bi plan hazırladım ve eşimede anlattım oda kabul etti,sabah 9gibi işten gelicek servisle geldiği için 9u buluyo inmesi,sonra 10da sınavı var okula gidicek,ama hoca erken gelirse erkende girebilirmiş belkide 9buçukta evde olurum dedi,neyse gelince kahvaltı,,sonrasında uyuycak ve ben ara öğün yaparım,akşamüstü 3te uyanıcak ve yemek yiycez erkenden çünkü 4te tekrar sınavı var ve ben geç yemek yemek istemediğimi söyledim yine ve oda tmm böyle yapalım ozaman dedi,bu birhafta

15--15.30gibi akşam yemeği yersek eğer beni bu hafta kimse tutamaz...

Selam kizlar, duydumki topicimiz degismis.. Hayirli ugurlu olsun.. Ben dazla giremiyorum girsemde telsen pek rahat yazamiyorum.. Birde gece kalkiyorum is yapmak icin.. Is bastan askin yani.. Herneyse ise gittim bugun 2 lt su ictim.. Arada bi kac capucino vd iki bardak yesil cay.. Kalhvalti ve ogle yemegi bolca sebze.. Salatalik domates havuc.. Evde ne varsa onlardan yani..aksamda salata ve corba.. Deminde pul biberli limonlu yogurt. Ben tam diyet listelerine uyamiyorum maalesef bu yuzden canimin istedigini yiyorum.. Neyseki sebze seven biriyim..Ekmek cok yememeye bakiyorum o kadar yoksa normal yemek yiyorum.. Mesela pazar gunu kurufasulye pilav bile yedim...hamur isi pek yapmiyorum bu sira o yuzden rahatim.. Arada seytan durtuyor kalk borek corek yap diye oyle iste..saat gece 2 de kalktim.. Ortaligi toparladim yarin icin corba kizartma yaptim simdiden hazir olsun diye.. Mutfagi toparladim, cocuklarin utulerini yaptim.. Yarin icin kiyafet hazirladim cocuklarin cantalarini.. Bi dus aldim sonunda yataktayim sukur bi kac saat uyurum ins.

Buarada kizlar biraz metabolizmayi hizlandirmak icin napmali sizce?

Millet o saatte ogle yemegi yiyor kiz soyle bakalim nasil 54 oldu. Sen

İlk günüm çok güzel gecti. Şaşırdım hatta benim gibi bir obur nasıl başardı diye. Sanırım zayiflamayi gerçekten istiyorum.

Metabolizma hizlanmasi icin ne gerekli bilmiyorum uzgunum.. Ama spor yapmak hiZlandirir sanki. Soyleatlamali Ziplamali birseyler

canım metabolizmayı hızlandırmak için
***bir tatlı kaşığı elma sirkesini bir bardak suya karıştır iç günde iki defa yapın diyorlar ...
***zencefil ve zerdaçalda metabolizmayı çalıştırıyormuş..
*** yeşil çay ( ben inanıyorum yeşil çay gerçekten faydalı ama midesinde rahatsızlığı olmamak şartıyla ben içince yanma başlıyor ... ülseri olanda böyle etki gösteriyormuş... ülsermiyim değilmiyim bilmiyorum dr hiç gitmedim ama limon suyu içsem , yeşil çay içsem , pişmemiş soğan yesem direkt midem yanmaya başlıyor ilaçsız duramıyorum...

canım , eşin ne sınavına giriyor ki böyle mülakatlar sınavlar ???

bayağı erken yiyeceksiniz düzen güzel bende dün akşam istediğim gibi listeme uydum sadece tek kaçamağım bir küçük parça çilekli çikolata oldu))) yaaa çilekli çikolata çok seviyorum eşimde almış dün yedim bir parça ...

merhaba herkese

sabah

4 yeşil zeytin
2 yk beyaz peynir
yumurtanın beyazı
maydanoz ve kırmızı biber 1 adet
2 adet kızarmış light form ekmek
şekersiz çayyyyy )

öğle
bir kase yoğurt
1 dilim tam buğdaylı ekmek
5 adet kavrulmamış badem

akşam
bir tabak dolusu salata
3 adet et köftesi ...
1 dilim tam buğdaylı ekmek

boooll suuu

spor yapamıyorum çook soğuk.....

Kizlar buralar coook sessiz kimse gelmiyor ben diyet gruplarindan 5.takima gectim daha aktif orasi...sizedr ugrarim gelmek isteyen 5.takima gelsin ..

meto hızlanması için sabah kalkar kalkmaz ılık bibardak suya yarım limon sıkıp içmen yeterli olur canım,erkenden metoyu çalıştırmış oluyosun ha bide yeşilçayı tavsiye ederim akşam yemeğinden 1saat sonra
Millet o saatte ogle yemegi yiyor kiz soyle bakalim nasil 54 oldu. Sen

sayfalarda yazdığım bikaç şeyi buraya kopyaladım,,tekrar yaza yaza helak oluyorum da

ben hayatımdan tuzu şekeri hamurişini abur cuburu çıkarmadım oyüzden sanırım öyle 3ayda 4 ayda vermedim kiloları,dikkat etseydim onlara belki hızlı verirdim ama zamana yaydım ve geride almadım şükür,,

yediklerime dikkat ettim sadece,neyi ne zaman nekadar yiycemi öğrendim,hep cıssları gündüzleri yedim,akşam erken ve hafif şeyler yiyip bitki çayı içtim,3 litre aksatmadan suyumu hergün içtim,,haftada 1 veya 2 gün hamur işi yedim öyle hergün zararlı şeyler yemedim,ilk aylarda çok verdim ama sonra kilo azaldıkça benim kilo vermem yavaşladı az vermeye başladım,hatta durdu bile,ama şok bişeyler yapıp tekrar başlattım kilo vermemi,

bazen detox yaptım bazen nesfitle devam ettim, cidden kilo durunca böyle şeylere ihtiyaç oluyo,bi ara lahanaya başladım ondada güzel sonuç aldım,ama insan naparsa yapsın hayatından hiçbirşeyi ebediyen çıkartmaması lazım ben öyle düşünüyorum,sonradan acısı fena çıkıyo,ozaman kilolar geri geliyo,size tavsiyem hergün değil haftanın bikaç günü kaçamak yapın hamurişi olsun tatlı olsun abur cubur olsun,,ben oşekilde verdim ve kalıcı oldu,ne kadar abatsamda şimdi hemen toparlıyorum çabucak gidiyo bikaç kilom

herkez şaştı zaten sarkma olmadı hiç vücudumda,ama spor namına hiçbişey yapmadım,tek hedefim kilo vermekti,eğer idealime gelirde sarkma olursa spor yaparım diye düşünüyodum ama gerek kalmadı kilo vermem yeterli oldu,,göbeğimde hamilelik çatlaklarım elbette oldu,ama öyle ahım şahım bi çatlak değildi normal çatlaklar,hani bazılarında çok çok fazla çatlamalar olurya göbek deliği üstüne kadar bende sadece göbek deliğinin altında sağdan sola kadar çatlaklar var,,selülitlerim acayip çoktu zayıflayınca hiçbişey kalmadı

yok canım 3 4 ay demedim,toplamda 23 kilo verdim buda 12 13 ay sürdü oyüzden zamana yayarak dedim kalıcı oldu dedim,,ilk aylarda hızlı vermeye başladım ama 60lı kilolara gelince yavaşladı yavaş yavaş gitti oyüzden aylar sürdü,,şu şekilde yazmıştım yazımdada zaten;

yukardada yazdım,spor yapmadım,,ama son bikaç kilom kalıpta duraksama olduğunda sopa hareketi mekik sağa sola eğilme hareketleri yapmıştım birkaç hafta aksatmadan,kilo vermem yine başlamıştı bıraktım,zaten bel fıtığım olduğu için pek zorlu hareketler yapmam imkansız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...egisti-zayifladiktan-sonra-fotografli.685150/
burda yazmıştım bunları,resimli öncesi sonrası yapmıştım,yıllar önce tabi,ama arada girip denk gelince anılarım depreşiyo,hatta son sayfalarda 55olmak istiyorum kaç aydır 59-60ım gitmiyo demişim,şimdiyse 54üm ama hala mutlu olamıyorum,ne doyumsuzum ben yaa
çok sevindim adına cnm tam gaz devam et böylee
cnm mülakat dündü oda devlet işine girmesi için olan şey,,başarılı geçmiş ama bekleyip görücez artık,,
sınavlarsa bikaç bölüm okuyodu bitirdi diplomaları aldı ama bikaç bölümden sınavlar varmış bi haftada onlara gidip giricek sertifika falan almak için sanırsam ..

süperr

bu sabah 10da kahvaltı yaptım,biraz geçuyandım çünkü,,ama akşamki dediğimi yaptık,saat 3.bucukta eşimi uyandırdım ve 45geçe yemeğimizi yedik sonra gitti,,
ama dünkü konuştuklarımızı unutmuş gibi,uyanınca ne bu bu saatte akşam yemeğimi olur dedi,,hatta akşama ne yemek yapcan diye sordu,
iyide dün plan yaptıkya böyle yiycektik ya dedim,ama sanırım haklı fazla erken oldu oyüzden yeni karar aldık ve 4te okula gidicek bu,saat 5 gibi gelirim dedi ve saat 5te akşam yemeği yiycez yarından itibaren,bu benim işime gelir valla hem 3bucukta hem bide akşam işe gitmeden önce tekrar yemek koymaktansa,bi sefer 5te yeriz yeterli olur :))

bakalım bugün baya erken kapattım günü,bu saatten sonrada çay ve sudan başka bişey girmiycek mideme,

bugün 54ü yine gördüm ama ucundan,yarın dahada aşağıda uyanıcama eminim,sonrasındada kararlıyım bidaha çozutmak yok

Kizlar buralar coook sessiz kimse gelmiyor ben diyet gruplarindan 5.takima gectim daha aktif orasi...sizedr ugrarim gelmek isteyen 5.takima gelsin ..
Evet kızlar bekleriz. Takımımızda 45 kilo veren bile var artık siz düşünün gerisini

Evet kızlar bekleriz. Takımımızda 45 kilo veren bile var artık siz düşünün gerisini
Yıllar önce katılmıştım ama çok fazla aktifti.ve kuralları vardı ama ozaman rahattım çocuklar küçüktü.devamlı paylaşım yapabiliyodum.ama şimdi herkez okadar aktif olamıyo..oyüzden ben normal yerlerde rahatım.giremediğim zamanlarda oluyo hayat telaşesi tabi.ozaman kural bozuyosun diyende olmuyo..:))

cevabin icin cok tesekkur ederim canim..dogru olanda bu zaten..yani azar azar herseyden yemek ve saat olayi cok farkediyor bencede...aksam yemeklerini erken yemek umarim ise yarar bendede..50 olmayi sabirsizlikla bekliyorum...tabii saglik sihhatle ins.

limonlu su ictim sabah cikmadan...

zencefil zerdecal filan denemistim daha once..afedersin kabizlik yapmisti bende..tekrar denemek istemiyorum o yuzden.

yesil cayida her daim tuketirim zaten canim..calistigim gunler ozellikle gunde bir kac bardak..

masaAllah canim yaa...esinde sana uyuyor cok guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…