Maske Tarifleri Aktarlar tehlike saçıyor!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

pembeflora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
107
27
28
Son zamanlarda bir akım başladı gidiyor... Hepimizin bildiği üzere bu akım doğallık akımı. Peki aslında doğal yoldan güzelleşmek için aldıklarımız gerçekten de doğal değilse? Hepimiz duymuşuzdur aynı yağ bazılarında etkili olurken bazılarında olmuyor. Bunun sebebi her köşebaşında biten düzenbaz aktarlarımız. Bununla ilgili o kadar çok yorum okudum ki. Parabenden tutun da en zararlı şeylere kadar içeriklerinde bir sürü şey var. Üstelik bazıları içeriği bile yazmıyor! Kozmetiklerin en azından içeriğini biliyoruz... İşte bu yüzden hem kazıklanmamak için hem de kendimize zarar vermemek için bildiğimiz iyi aktarları veya yağ markalarını yazalım.Sağlığımızdan olmayalım. Örn; ben Ankaradayım. Ankara ' da özellikle de ulaşılabilir olması açısından Kızılayda iyi aktarların isimlerini yazabilirsek güzel olur:) Ayrıca benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var.

aktarlar tehlike saçıyorlar bu bir kesin. en büyül tehlikeleri otu çeri çöpü insanlara şifa deva diye satıp sağlıklarını bozmaları. insanımız da bunlara hala inanıyor, bitkiden mucize bekliyorlar. kozmetiklere gelecek olursak gene bütün mucize vaatli kozmetikler aktarlarda satılır çoğu yalan dolan. ha bir de aktarların sattıkları bitkisel yağların hemen hemen hepsi sahte ve seyreltiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…