- 1 Aralık 2010
- 350
- 278
- 133
yok canım sulu değil toz torbasız hayır tatlım henüz kullanmadımHepsi hayırlı olsun :)
Bir şey soracaktım aldığınız ürünlerden philips süpürge kullandınız mı nasıl merak ediyorum :) Sulu değil sanırım o ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım sulu değil toz torbasız hayır tatlım henüz kullanmadımHepsi hayırlı olsun :)
Bir şey soracaktım aldığınız ürünlerden philips süpürge kullandınız mı nasıl merak ediyorum :) Sulu değil sanırım o ?
canım hepsini inceledim tek tek çok güzel çeyizlerin güle güle kullan tatlımBunlarda diğerleri
ayyy canım inanmıyorum sana nasıl yetiştirceksin onca şeyi ben 2 yıldır al al bitiremedim wallaBen de sürekli çeyiz bakmaktan helak oldum. Ve yine ben de inşallah eylül gibi evleneceğim. Aldığım tek şey blendır seti, Tefal'in aldım, alana kadar 3 mağaza 5 internet sitesi dolaştım :)))
Canım elektrik süpürgeni ne kadara aldın? toz haznesi kaç litre?
Merhaba Kızlar,
Eylülde nişanlandım 3 yıldır Allah nazarlardan saklasıngüzel giden ilişkim var.
Lakin şu çeyiz işi tam anlamıyla bitirdi beni.
Her şeye heves ediyorum. Bikere evlencem diyorum. Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz. Sürekli kendimi internet te , dışar da çeyiz bakarken buluyorum. Nişanlım ve evdekiler artık kızmaya başladılar.
Ben aldıklarımı paylaşmak istiyorum sizlerle herşey'imi özene özene yapıyorum belki evlenecek olanlara fikir olur
Dip Not: Evlenmemee 1 yıl var Allahın izniyle...
Aynı şeyi düşünüyorum, 2 senedir uğraşıyorum bir çok kişi '' ona o para verilir mi '' düşüncesiyle gereksiz sayıp almayacak ya da uyguna alabilecek şeylerden bile ödün vermiyorum bir kere evleniyorum beğendiğim olsun diye mesela; aksesurarlar, rendemi 40 lira' ya aldığımda ucuzcular da şu kadar diye tepki almıştım mesela..
Ama duymuyorum tabii, ben elimden geleni yapayım da..![]()
yani ben öyle yaptım tabi borç bittikçe aldım bi çok şeyi,, para varsa nakit yetişir ama genede başla şimdiden almaya anca yetişrirsin bide o kadar zevkli şeylerki alıyosun daha çok almak istiyosun , dekarosyonla ilgili henüz bi fikrim yok ama engilish home favorimm dekarasyonu en sona bıraktım ki bence en önemli kısmıda o evi şipşirin gösterenValla inan benim de kafam karıştı :) yetişir ya o kadar zaman almaz, sen her ay bi şey aldın dimi öyle anlıyorum, çoğunu birden almayı planlıyorum.
Süpürge de biraz pahalı geldi bakıcam, fiyat araştırmasındayım :))
Dekorasyonla ilgili fikirlerin varsa da paylaş bizimle :)
Anladım canım yok para biriktiriyoruz biz, bi de nerde yaşıyosun bilmiyorum da ben istanbulda yaşıyorum, eminönüne gitmeden o ıvır zıvır mutfak eşyalarını almak istemiyorum. Yemek takımıve tencereyi bernardo ve esseden alıcam o kadar. Ama onun dışında the company bayıldığım bi mağaza ordan küçük bi tepsi ve kapı süsü aldım :) onun dışında 3 parça cam saklama kabı, 4 parça vakumlu saklama kabı (ki bim'den aldım :) ) 2 battaniye, 1 diz battaniyesi, 2 nevresim, pirinç-bulgur süzgeci ve yer sofra bezi :))) , İran'dan gelme yine vintage tarz 5 tane çay tabağı, 5. El bana gelecek iki adet sapasağlam 100 yıllık tekli koltuk, yine en az 60 yıllık az yer kaplayan ve mavi renge boyanacak olan şifonyer, annemin alıp hiç kullanmadığı iki yolluk ve son aldığım korniş ve blendır :) ayyy çeyizime bak deli kızın çeyizi :)) vintage dedim evdeki bütün eskileri alıyorum :)yani ben öyle yaptım tabi borç bittikçe aldım bi çok şeyi,, para varsa nakit yetişir ama genede başla şimdiden almaya anca yetişrirsin bide o kadar zevkli şeylerki alıyosun daha çok almak istiyosun , dekarosyonla ilgili henüz bi fikrim yok ama engilish home favorimm dekarasyonu en sona bıraktım ki bence en önemli kısmıda o evi şipşirin gösteren![]()
bende istanbulda yaşıyorum ve eminönüe bende gidicem mutlaka banyo takımları görmüştüm orda fiyatıda uygundu, dekerasyonlarda harika orda, ooo sende bişeyim yok dedin ama maşalllah baya cicilerin varmışşAnladım canım yok para biriktiriyoruz biz, bi de nerde yaşıyosun bilmiyorum da ben istanbulda yaşıyorum, eminönüne gitmeden o ıvır zıvır mutfak eşyalarını almak istemiyorum. Yemek takımıve tencereyi bernardo ve esseden alıcam o kadar. Ama onun dışında the company bayıldığım bi mağaza ordan küçük bi tepsi ve kapı süsü aldım :) onun dışında 3 parça cam saklama kabı, 4 parça vakumlu saklama kabı (ki bim'den aldım :) ) 2 battaniye, 1 diz battaniyesi, 2 nevresim, pirinç-bulgur süzgeci ve yer sofra bezi :))) , İran'dan gelme yine vintage tarz 5 tane çay tabağı, 5. El bana gelecek iki adet sapasağlam 100 yıllık tekli koltuk, yine en az 60 yıllık az yer kaplayan ve mavi renge boyanacak olan şifonyer, annemin alıp hiç kullanmadığı iki yolluk ve son aldığım korniş ve blendır :) ayyy çeyizime bak deli kızın çeyizi :)) vintage dedim evdeki bütün eskileri alıyorum :)
Alcam da işte çarşıya bi gitmeden olmayacak galiba. Sen yine de iyi yapmışsın canım
Ne yazdım yaa :)
bak bak deştikçe seni neler neler çıkıyo senin evin süper bişey olcak benceee, aldıkça paylaşırım canım herşeyimiiiHem de nası seviniyo al al götür diyo her şeyi :)) dedemin radyosu var 50lerden kalma onu uygun fiyata tamir ettirebilirsem bi de o var :) evimi çok merak ediyorum neye benziycek acaba :))
Eminönü her şeyde daha uygun o yüzden oraya gidicem kap kacak almaya, çelik tencere almaya. Muhtemelen benden önce alırsın, fikir ver bize aldıkça paylaş :))
Güzel şeyler bunlar ya
bencede çok rahatmışın canım yaaa ben o kadar aldım ama bana sorarsan daha alıncak öyle çok şeyler varkiiibenim evlenmeme 8-9 ay var hicbirsey yapmadım daha detaylı cok rahattım bende yahu![]()
ayyy sormma ben ikizler burcuyum sanırım ondan detaycıyım telaşlıyımMaşallah kızlar ne kadar stres yapmışsınız :) Bende bu yaz Eylül'de evleneceğim ama hiç bir telaşım yok acaba çok mu soğuk kanlıyım diye düşünmeden edemedim :)
Çeyizime aldığım ilk şey Karacanın tekstil ürünleri oldu. Kampanya vardı her şeyi içinde 1.250 Tl ye nevresimi, yatak örtüsü, pikesi, bornoz takımı, battaniyesi
Araştırmalarım doğrultusunda Vatan'dan Elektrik süpürgesi aldım :) Electrolux Ultrasilencer USORIGINDB süpürge almamış olan varsa kesinlikle öneririm. Pişman olmazsınız
Şuanda ütü araştırması yapıyorum bir aya kadar ütüyü de almış olurum. Onu da tefal düşünüyorum buhar kazanlı.
Yemek takımını da İstanbul'a gidince mi alsam şimdi mi alsam kararsızım. Taşınma sırasında kırılır vs diyorlar. Siz ne önerirsiniz kızlar. Şuan fiyatlar uygun gibi. Karaca'nın vintage serisine bayıldımÇeyiz kampanyasına girerse onu almayı düşünüyorum. İstanbul'da outlet mağazalarında uygun fiyatta oluyor mu?
ayyy canım saol teşekkür ederimayyy sevsinler :)) şekerlik yapsan yeri var :) çok güzelmiş canım güzel günlerde kullan. Tam buğday ekmeği ye :)))