Al Al

Yeri gelmişken soruvereyim, kindle kullanıyorsunuz sanırım. Memnun musunuz? Eksileri artıları nelerdir? Bu aralar araştırma içindeyim bu konuda. E kitap okumaya alışamadım bir türlü malesef. Alıp da kenara atmak istemiyorum.

kitap okumak çokkk guzel ama sizinki sanki abska bi boyutda
ben her çarsiya çikiste alip bitirip bi dahaki çaarsaya kitapsiz kaliyoprsunuz sandim ama bekleyen k;itap çokmus yani bu iste bi terslik var

kizim çok sever kitap okumayi , baazen yemek yemez uyumaz kitap illa bietcek diye sonunu emrak ediyormus, daha8 yasinda :)
ama tabiki ona okudug butun kitaplari alamam hatta hiç kiuatp alamyi dusunmuyorum
kutuphan ene gune duruyor :)
bi okudgunu bi daha okumaz sizdede oyledir buyuk ihtimlle, e bi kere okunacaksa neden illa benim olsun diyorsunki

psikologa gitmeyi denedinmi , bari çalismiyorken almasaydin :)

Ben de sizin gibiydim. Ikinci ele elim gitmezdi, takas yapmaya yanasmazdim, kutuphaneden aldigim benim degil diye ayni keyfi vermezdi, kindle im var ama gerçek kitabin yerini tutmazdi, vs...
Sonra baska konularda sade yasam felsefesine gectim. Ne kadar az mülkiyet o kadar özgürlük felsefesindeyim. Olanlari bile dagitiyorum artik. Isin ozunde inmeye basladim her anlamda. Buna ihtiyacim var mi diyorum satin alacağım hersey icin? Uzerine düşünüyorum. Evet bende kitap okumayi seviyorum diye onlari bebeklerim gibi seviyordum. Ama esasinda bu maddeye baglanmak. Bizim ihtiyacimiz olan o kitabin icindekiler. Alip kutuphaneden okusak ne degisecek? Kitabin temel amaci kisiye verdigi entellektüel deneyim, e bunu ikinci el ya da kutuphaneden alinca da tamamliyoruz. Geri kalan sahip olma arzusu kitap da olsa kapitalist sistem durtusu bana kalırsa. Meselenin özüne inmek, sade yasamak mumkun azizim.

Ya kitap okumayı sevmek ayrı bir şey koleksiyon yapmak ayrı bir şey, alışveriş bağımlılığı olmasın sizinki.

okumayı sevdiğim kadar kütüphane yapmasını da seviyorum

bende pdften okuyordum bir ara :) ama çok göz yoruyor oda

Benimde var 50 tane romanim. Cok severim okumayi.Cok okuyup. Az harcayabilirsiniz yani kutuphaneden kitap alin okuyun geri goturun surekli. Daha iyi olur ama sizinki sadece okumak degil anladigim kadariyla bi hobi ya da koleksiyon gibi olmus :)

habire okuyayım okumazsam geri kalacağım gibi bir düşünce oluşmaya başladı

her tür okuyorum tarih gerilim aşk kişisel gelişim fark etmiyor. bir gün sabahattin ali okurken ertesi gün aşk romanı okuyorum. evet bende görüyorum bazen öyle kokulu yazılmak için yazılan kitapları

o bende de var. okumuş olsam da bazen o kitabı alıyorum :) bestseller pek ilgimi çekmiyor aslında yaşanmış tarihi romanları daha çok seviyorum ben :)

Çok güzel bir alışkanlık tebrik ederim, kitap okumak kadar güzel bir hobi olamaz bende çok severim ancak okumak için fırsat bulmak mesele o nedenle ayda bir yada iki ayda bir kitap okumaya çalışıyorum.

yemek yerken bile kitap okuyorum ben

bazen 1 günde 1 kitap bitirdiğim oluyor yemek yerken bile okuyorum. aklımdaki kitabı elimde kitap varsam dahi alıp kenara koymalıyım işte takıntı oldu sanırım

kütüphane yapma amacındayım birazcıkta biriktirmem o yüzden annem sağolsun kitap sponsorum resmen ama okumadığım zaman eksiklik hissediyorum. hani tv ye baksam o an kitap okumasam gereksiz birşey yapmış olduğumu düşünüyorum.

Takintini seveyim:))

:)

sanırım benimkisi birazda mesleki deformasyon. zaman zaman editörlük yapıyorum. o yüzden illa ki elimin altında kitap olacak. olan kitaplarımı da çocuklarm gibi seviyorum

hayır ne yazık ki kullanmıyorum amazondan kitap almak gerekiyormuş çünkü bildiğim kadarıyla.

ama bana da çok iyi geldi inceleyince.

özelliği üstüne ışık düşünce okunması kitap gibi yani, tabletlerdeki gibi arkadan ışık yansımıyor, o yüzden gözler için çok faydalı ve şarjı çok uzun gidiyormuş, net üzerinden gazete okumak da mümkünmüş.

Özellikleri beni de cezbetti ama kullanan birini bulamadım malesef. Sizi görünce sevinmiştim.
Gerçi yurtdışı alışverişini 30 euroya düşürmüşler, şu saatten sonra alıp ülkeye sokmak da zor görünüyor.

Ben de cok severdim kitap okumayi ta ki oglusum gelene kadar
Hic zamanin olmuyor bazen baslayayim diyorum aliyorum elime 30 40 sayfa ancak okuyabiliyorum.sonra araya zaman girdi mi zevk alamiyorum..
Cok guzel bir aliskanlik sizinkisi.. Esim de cok okur kitap.. ve inanin kimse ile paylasmak istemez ki kolilerce annesinin evinde kitaplar duruyir acmiyor bile dusunun,eve getir kotapliga dizelim diyorum yok ya biri gelir alorsa diyor.. bazen okudugu kitaplari alirim elime lutfen sayfasini kivirma,sayfasi acikkan ters cevirip koltuga koyma diye diye elimi surmuyorum artik kitaplarina..
Nasil bir asksa artik sizinkide boyle bisey sanirimm..

Ben de çok severim kitap okumayı, sizin gibi günde bir kitap bitirdiğim çok olmuştur yeter ki kitap beni çeksin :) bence devam, güzel alışkanlık

tamda böyle bir aşk ama ben sergileyp ellettirmemeyi seviyorum :)

Ben de çok severim kitap okumayı, sizin gibi günde bir kitap bitirdiğim çok olmuştur yeter ki kitap beni çeksin :) bence devam, güzel alışkanlık

korkuyorum yakında gözlerim bozulacak

Ben de kitablarımı kimseye vermezdim çok değer verirdim , paraya ihtiyacım olduğu zaman tüm kitaplarımı sattım.

O zamandan beri kitap benim için fazla değerli değil.

Siz kitap bağımlısı olmuşsunuz... Tüm gün kitap mı okuyorsunuz?

Bu sevdadan vazgecme ama benim gibi koleksiyon yapma merakin yoksa okuduklarini sahaflara satarak yenilerini alacak para kazanabilirsin

pcde takılmıyorsam evet günümün çoğunda okuyorum

Bu sevdadan vazgecme ama benim gibi koleksiyon yapma merakin yoksa okuduklarini sahaflara satarak yenilerini alacak para kazanabilirsin

maalesef satamıyorum işte. kütüphane yapma merakım var

pcde takılmıyorsam evet günümün çoğunda okuyorum

maalesef satamıyorum işte. kütüphane yapma merakım var
Di mi yaa :) onlar cocuklarimiz gibi, benim bir de basım yılı takintim var, ben sorununu cozecek degil daha da icine atacak bir tavsiye vermek istiyorum, bir arastir istersen, bloglardan para kazaniyorlar, okudugun kitaplari yorumlayip tanittigin bir blog acabilirsin, daha cok kitap alabilmen icin finansman saglar

ne güzel dertmiş:) ah bide ben okuyabilsem !

günde 3-4 sayfa okudukça devamı geliyor :)

çok fazla blogger var canım yer edinebilmem zor. benimde çocuklarım gibi arada indirip hepsini yerine yeniden yerleştiririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…