Al arkadaşlarını çal başına, yeter !

asmec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
82
2
0
İstanbul
Arkadaşlar..

Sözlüm tam bir arkadaş delisi.
Gidelim mi gidelim.
Yapalım mı yapalım..
Ya dün gece gelinlik beğendim, msni aç da resmini atayım dedim.
Modem arkadaşımda alamam şimdi ayıp olur dedi. (yurtta kendisi) Tamam yazıp, lavaboya girdim. Çıkınca aradım, napıyosun ne ediyosun dedim, napim yaa filanca maç edelim dedi de bende modemi aldım, onu takıyorum dedi.
Bir lavabo süresi ne olabilir ya ?? Hadi olsun olsun da 5-10 dk olsun..
Ben diyorum ayıp oluyor, biri deyince koş al.
Sakin tutum sergiledim. Aaa ayıp olmadı mı dedim sadece, konuyu bile açmadım..

Bugün plan yaptık, semte gelince çıkalım biraz eğlenelim diye..
10 dk önce mesaj attı, geldim sayılır hazırlan dedi.Tamam dedim. Her şey normal...
5 dk önce mesaj attım, napıyosun daha yaklaşamadın mı diye.. Cevap şu : " Ya canım gelmesine geldim de, arkadaşlar kahveye çağırdı, oraya gidiyormuşuz." Gidiyormuşuz ne ya, tasmalı köpek misin sen milletin peşinden sürükleniyorsun..

Tek kelime dahi etmedim..

Nasıl bir tutum sergileyeyim ?
Kavga mı çıkarayım? Kendi haline mi bırakayım?
Ben artık bulamıyorum çözüm..

Kusura bakmayin olumsuz olacak ama durum vakim. Arkadas delisi! Cana yakin olmak cok güzel bir sey de, arkadas delisi sözlü cekilir olmasa gerek. Bence kesinlikle tavir koyun. Gerekiyorsa ciddi kavga edin, siz derdinizi anlatmaz alttan alirsaniz, yarin öbür gün dogum yaparsiniz esiniz arkadasinin esinin dogumuna gider. Güleceksiniz ama ben böyle bir hikaye biliyorum. Arkadas delisi adamlardan ceken kadinlarin yazdigi gecmis yazilari okumanizi öneririm.

O modem olayinda ben cok kötü kavga ederdim. Ne demek ya, ben diyince alamam, arkadas diyince iki dk da modem geliyor.
Sonra bulusacaksiniz, kahveye gidiyormusuz oluyor...

Arkadaslarinin etkisinde bu kadar kalmasi sadece sizin zarariniza degil onun da zararina insanlarin her yöne cekebilecegi biri haline gelebilir.

Bence alin sevgilinizi karsiniza anlatin derdinizi kavga ediyorsaniz edin, ama anlasin hatasini. Bu arada degismesi de kolay olmayacak gibi o yüzden sakin esneklik göstermeyin.
Bastan arkadaslarini koruma politikasina girebilir yilmayin.

Bir hikaye daha vardi, böyle bir cocukla nisanli bir kiz vardi, en son dayanamiyor cocuk degismeyince, ben mi arkadaslarin mi noktasina geliyor, cocuk nisani atiyor arkadaslari icin. Benim arkadaslarima tahammülü olmayanla isim olmaz diyor. Tahammül istedigi durum da sizin ki gibi biraz asiri bir durumdu.

Bastan tavrinizi koyun

Var tabi öyle adamlar, gider vallahi benimkide elalemin doğumuna gider...
Yurda gidince böyle oluyor, gitmezse sorun yok..
Bugüne değin arkadaşlarına laf söylettirmedi. Çok da ağır konuştum zamanın da. Erkek adam nereye çekersen oraya gitmez, sen suya gidenin susağı, köye gidenin köpeği oluyorsun dedim.
Ben arkadaşlarını kıskanıyor oldum. Onların ne zararı var ki abartıyorsun dedi..

Anlayamayacak..
Vereceğim eline yüzüğü, haydi al kankalarını koynuna diyeceğim o olacak..

Hiç normal değil vallahi, seninle buluşacakken '' Arkadaşlar kahveye çağırdı, oraya gidiyor (muşuz)! '' ne demek ya?
Yaa öylemi, peki ben ne olacağım demedin mi?
Tamam arkadaşta önemli ama aradaki dengeyi de kurmalı, onları kıramazken seni nasıl bu kadar rahat gözden çıkarabiliyor aklım almadı?

Ya yemin ediyorum, kahveye gidiyorum 10 dk bekleyiver dese sesimi çıkartmam..
Ama gidiyormuşuz ne demek onu bende anlamadım ve delirdiğim nokta..

İşte cepteyiz herhalde. Ne olursa olsun bekler bu salak diyor zahar..

Bence tepkinizi ortaya koyun. Dengeyi bulsun, gidiyormuşuz neymiş?

Dengeyi bulamazsan, ben sana yardımcı olucam bulmanda, giderim rahat rahat arkadaşlarınla görüşürsün deyin.

Bu bence bir şeyleri anlamasına yardımcı olur fazlasıyla...

Ya yemin ediyorum, kahveye gidiyorum 10 dk bekleyiver dese sesimi çıkartmam..
Ama gidiyormuşuz ne demek onu bende anlamadım ve delirdiğim nokta..

İşte cepteyiz herhalde. Ne olursa olsun bekler bu salak diyor zahar..

Peki düşüncen ne?
Bu şekilde olmaz, olamaz!
Bende kızıyorum benimkine inan tek bir arkadaşı yok, samimi söylüyorum bana sarıp duruyor oda.

Evet bu yardımcı olabilir de, tabii anlarsa..

Hah yıkmıştım ortalığı Ne demek bana söz verip arkadaşlarıyla gitmesi ne cürret !
Gittiğine gitmeyeceğine pişman olurdu
Ve arkadaşlarına benden daha öncelik vermesi fitil fitil getiririm burnundan.

Fakat sen benim gibi fevri olmadan tepkini koy sen tepki vermedikçe azıtmış.
Nasıl olsa sözlümün çıtı çıkmıyor alan memnun satan memnun.Bende takılayım arkadaşlarla diyor.
Artık önceliğin kimde olduğunu anlamalı

Cok agir da konusmussun cidden bunu da anlamayip seni kiskanan yerine koymus cok kötü. Özellikle yurda gidince böyle oluyor demisin, ben de kaldim biliyorum, yurtta arkadaslar cok israrci da olabiliyorlar, ama ilerde baska bir yerde de bu tarz arkadasliklar kurabilir, ilerde mesela is yerinde. Insanlara hayir demeyi bilmeli, sizin degerinizin farkina varsin biraz, arkadaslarla kahveye gitmek sizi görmekten nasil önemli olabilir?

Cok sinirlisin anladigim kadariyla yazdiklarindan, bir kere daha ciddi konusmalisin. Hatta sözü atma noktasina getirme beni seklinde.

Dilerim basarirsiniz onu degistirmeyi..

Peki düşüncen ne?
Bu şekilde olmaz, olamaz!
Bende kızıyorum benimkine inan tek bir arkadaşı yok, samimi söylüyorum bana sarıp duruyor oda.

Çok sağlam rest çekmem lazım.
Dediğimi yapar mı yapar ama düşüncesiz gibi görünmek istemiyorum.
Etrafımda kimse bırakmadın, tek kaldım diyemesin..

Ya da ben arkadaşlarıma döneceğim, o zaman delirecek kıskançlıktan ve anlayacak..

aynı şeyi, şeyleri sen ona yap, doğal bi şekilde ama rol olduğunu çakmasın, tam buluşcakken, ya tüh falanca arkadaşım çok ısrar etti, onla alışverişe çıkıyomuşuzzz de

bakalım hoşuna gitçekmi, sen o kadar süslen püslen, sonra tam buluşcakken o kahveye gitsin olcak işmi, sanki beyin ameliyatına çağırmışlar aciliyeti var

ona yapılmasını istemediğini sana yapmaz böylece, hatasını anlamış olur

Son düzenleme:

Fevri de oldum yavrum zamanında, o zaman kankaları daha kıymetli oldu. Ne yapıyor çocuklar yaaaa falan dedi.
Çok çok sağlam kavga çıkarmam lazım..
Çıtımız çıkmıyor diye kafamıza çıkmayı bırak, işedi bile..

Yaa yurtta böyle ama dediğin gibi gel diyene gider bu..
Çok sert bir adam ama arkadaşları hariç herkese sert.
Onlara pamuk helva.
Sert konuşucam diye, yüzüğü kafasına atmaktan korkuyorum.
Bi daha dönüşü de olmaz ama akıllanır belki.

Anlaması lazım... :)

Ay inşallah..

Ay anacım buluşmamıza gerek yok, dışarı çıkıyorum desem delirir zaten.
Ama bu dediğini yapacağım hemde her gün, en basit aradığında bile açmayacağım arkadaşım geldi, ya da biz çıkıyoruz falan diyeceğim. Çoktan hakettiii..

O zaman kankalarıyla sözlensin
Kimse ya kankan ya sözlün demedi fakat önceliğini bi hatırlat sen ona
Kral kimmiş bilsin

çok komik...

kahveye gidiyormuşuz..ne demek yaa

sözlünün seni gerçekten sevdiğine emin misin? diycem ağır olmazsa..

benim sözlüm bana böyle birşey dese..bu adam beni gerçekten seviyor mu acaba? diye aklıma düşer açıkcası..

Bence biraz tırnaklarını göster kibar kibar..

evlenince ne olacak? hiç düşündün mü?:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…