Al arkadaşlarını çal başına, yeter !

Keşke kankalarını koynuna alabilsen dedim. Tık yok adamda.

Ne kıymetliymiş arkadaş bu kankalar
Yokmu bacım senin kankan panpan felan git takıl aradığında geliyorum de gitme.Telde konuştuğunda kankişim arıyor kapamam lazım aşkım de pat kapa
Dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna

Son düzenleme:

Ya sevmeye seviyordur da. Da'sını bende bilmiyorum gerçi.
Evlenince değil, yurttan çıkınca toparlanıyor da yurt ortamına lanet olsun değişiyor adam büyülü müdür nedir.. Düşünüyorum düşünüyorum çıldırıyorum.
Normalde ağzıma bakan adam yurtta varlığımı unutuyor..

arkadaslar gel banka soyalim dese kosacak mi yine yani
kusura bakma nisanlinin kendi hayati kendi fikirleri yok gibi
ve sizide ikinci ücüncü plandasiniz
bu evlenince nasil olacak
siz hep evde onumu bekleyeceksiniz
ne saygi ne sevgi kalir söyleyim

Şu an tamda onu düşüyorum..
Bana 1 yapıyorsa ben ona 2 yapacağım.
Çoktan haketti Saf saf gülüyorum resmen sinirlerim bozulmuş.

Çok sert yapıda biri aslında ama tek arkadaşlarına böyle. Ana-baba-ben-iş her konuda çok kararlı.
Aynı soruyu bende sordum, gel atlayalım dese atlarsın dimi dedim..
Yok yaa vakit geçiriyoruz burda tek sıkılıyorum napim diye, hak veriyorum da.
Bu kahve olayıyla iyice abarttı işi.

Şu an tamda onu düşüyorum..
Bana 1 yapıyorsa ben ona 2 yapacağım.
Çoktan haketti Saf saf gülüyorum resmen sinirlerim bozulmuş.

Bazen sirkeleyip kendine getirmek gerekiyor.Ara sıra şaşırıyorlar yönlerini

tabii seviyordur , yurt ortamını bilemem de ne bileyim..yani :
--canım arkadaşlar çağırdı 5 dk kahveye uğrucam yanlarına, sonra senin yanındayım ok? tarzında konuşmak var, bir de .
--.yaa kahveye gidiyor muşuz-yani kusurakalma inşallah başka sefere-- der gibi söyledi mi orda komik ve saygısız ve kızdırıcı ve boşvermişcesine vs vs vs vs bir tavır var ki ben hiç gelemem kendi adıma..

bir de şu var..ben evliyim mesela artık seneler olmuş evleneli ama eşim bu şekilde söylemez söyleyemez:))

yani söz dönemi ne bileyim daha farklı olmalı...

kusurabakma bana tuhaf geldi..inşallah yurttan kaynaklanıyordur, gerçi yurttan murttan değişmemesi lazım ama neyse..

Son düzenleme:

O zaman öyle yap, ben yapardım.
Ben arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seven bir insanım, erkek arkadaşımın arkadaşı olmadığından anlayamıyor, garip geliyor ona.
Bazen kuzenler hadi şuraya gidelim diyor benim ki suratını asıyor, ben ne olacağım? diyor. Bende geleyim diyor bide, gelmiştir de zaten.
Arkadaşımın sözünde bile aynı şeyi yapıyordu onu aldım söze de sorun çözüldü.
İnan bende bunalıyorum bazen, çünkü insana arkadaşta lazım, ama tabii en önemlisi aradaki dengeyi sağlamak, sevgilimle buluşacakken aa kızlarla cafe' ye gidiyormuşuz demedim, diyemem de zaten saygısızlık resmen.

Ya bende yurda hiç gitmedim.
Yani ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum ama ne olursa olsun, insan hayır diyebilmeli diyorum..
Ya bana 10 dk bekle, bile dese kızmazdım. Anlayış gösterirdim..
Gitmesinden çok gidiyormuşuz demesine kızdım, millet dediği için yani..
Beraberken, asla evden çıkmaz ya da yanımdan gitmez ya da evine yani aynı semte geldiğinde kimseyle çıkmaz gerekirse evinde durur.
Bu hallerini de bildiğimden yurttaki bu olay çok saçma geliyor ve sinirlerime hakim olamıyorum.
Hakaret de etmek istemiyorum. Konuşursam kalbini kıracağım diye konuşmamayı tercih ediyorum..
Ama mesaj attım az önce, arkadaşlarından vakit kalırsa biz hakkında çok önemli bir şey konuşacağım diye..
Korkmuş.. Hemen geliyorum dedi..
Vereceğim odunu artık, başka çare kalmadı.

kusura bakma ben hazırlanıcam o bana kahveye gidiyorum dicek 7 yıldır birlikteyiz sevgülümle böle bişey gelmedi başıma iş sende bitiyo bacım boşanma sebebi

Ya bende yurda hiç gitmedim.
Yani ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum ama ne olursa olsun, insan hayır diyebilmeli diyorum..
Ya bana 10 dk bekle, bile dese kızmazdım. Anlayış gösterirdim..
Gitmesinden çok gidiyormuşuz demesine kızdım, millet dediği için yani..
Beraberken, asla evden çıkmaz ya da yanımdan gitmez ya da evine yani aynı semte geldiğinde kimseyle çıkmaz gerekirse evinde durur.
Bu hallerini de bildiğimden yurttaki bu olay çok saçma geliyor ve sinirlerime hakim olamıyorum.
Hakaret de etmek istemiyorum. Konuşursam kalbini kıracağım diye konuşmamayı tercih ediyorum..
Ama mesaj attım az önce, arkadaşlarından vakit kalırsa biz hakkında çok önemli bir şey konuşacağım diye..
Korkmuş.. Hemen geliyorum dedi..
Vereceğim odunu artık, başka çare kalmadı.

Ben normalde bişey demem çıksın etsin, kalsın, laf etmem de..
Yurda gidince ayarı kaçıyor adamın.. Çözemedim..

Patlamaz çünkü 1-0 olan bir durumu 1-1 yapacaksın karşılıklı gol hesapı

Konuşuyoruz şu an. Miyav miyav modunda..

kusura bakma ben hazırlanıcam o bana kahveye gidiyorum dicek 7 yıldır birlikteyiz sevgülümle böle bişey gelmedi başıma iş sende bitiyo bacım boşanma sebebi

Dur bakalım, ipleri alacağım.

:))) korkmuş geliyormuş bak..

hemen gevşeme kızz...

biraz üzgün numarası yap, hafif kızgın kaşlar çatık, biraz da kırılmış gibi..

sonra da buraya yaz neler olduğunu...

erkeklerde bu kahve merakı ne anlamıyorum

benımkıde yarım saat önce tutturdu eve gel artık msne gır senı göreyım dıye, eve geldım dıye msj attım aşkım maç var kahvedeyım dedı yaa

bende onun ıçın salak gıbı erkenden eve geldım

ee demek ki artık onun dediğini fazla yapmayacaksın, kafanereyesenoraya gideceksin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…