Keşke kankalarını koynuna alabilsen dedim.Tık yok adamda.
çok komik...
kahveye gidiyormuşuz..ne demek yaa
sözlünün seni gerçekten sevdiğine emin misin? diycem ağır olmazsa..
benim sözlüm bana böyle birşey dese..bu adam beni gerçekten seviyor mu acaba? diye aklıma düşer açıkcası..
Bende biraz tırnaklarını göster kibar kibar..
evlenince ne olacak? hiç düşündün mü?:26:
Ne kıymetliymiş arkadaş bu kankalar
Yokmu bacım senin kankan panpan felan git takıl aradığında geliyorum de gitme.Telde konuştuğunda kankişim arıyor kapamam lazım aşkım de pat kapa
Dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna
arkadaslar gel banka soyalim dese kosacak mi yine yani
kusura bakma nisanlinin kendi hayati kendi fikirleri yok gibi
ve sizide ikinci ücüncü plandasiniz
bu evlenince nasil olacak
siz hep evde onumu bekleyeceksiniz
ne saygi ne sevgi kalir söyleyim
Şu an tamda onu düşüyorum..
Bana 1 yapıyorsa ben ona 2 yapacağım.
Çoktan hakettiSaf saf gülüyorum resmen sinirlerim bozulmuş.
Bazen sirkeleyip kendine getirmek gerekiyor.Ara sıra şaşırıyorlar yönlerini
Ya sevmeye seviyordur da.Da'sını bende bilmiyorum gerçi.
Evlenince değil, yurttan çıkınca toparlanıyor da yurt ortamına lanet olsun değişiyor adam büyülü müdür nedir.. Düşünüyorum düşünüyorum çıldırıyorum.
Normalde ağzıma bakan adam yurtta varlığımı unutuyor..
Çok sağlam rest çekmem lazım.
Dediğimi yapar mı yapar ama düşüncesiz gibi görünmek istemiyorum.
Etrafımda kimse bırakmadın, tek kaldım diyemesin..
Ya da ben arkadaşlarıma döneceğim, o zaman delirecek kıskançlıktan ve anlayacak..
tabii seviyordur , yurt ortamını bilemem de ne bileyim..yani :
--canım arkadaşlar çağırdı 5 dk kahveye uğrucam yanlarına, sonra senin yanındayım ok? tarzında konuşmak var, bir de .
--.yaa kahveye gidiyor muşuz-yani kusurakalma inşallah başka sefere-- der gibi söyledi mi orda komik ve saygısız ve kızdırıcı ve boşvermişcesine vs vs vs vs bir tavır var ki ben hiç gelemem kendi adıma..
bir de şu var..ben evliyim mesela artık seneler olmuş evleneli ama eşim bu şekilde söylemez söyleyemez:))
yani söz dönemi ne bileyim daha farklı olmalı...
kusurabakma bana tuhaf geldi..inşallah yurttan kaynaklanıyordur, gerçi yurttan murttan değişmemesi lazım ama neyse..
Şu andan itibaren başlıyorumm..
Görsün bakalım kim önde. Ama ya elimde patlarsa?
tabii seviyordur , yurt ortamını bilemem de ne bileyim..yani :
--canım arkadaşlar çağırdı 5 dk kahveye uğrucam yanlarına, sonra senin yanındayım ok? tarzında konuşmak var, bir de .
--.yaa kahveye gidiyor muşuz-yani kusurakalma inşallah başka sefere-- der gibi söyledi mi orda komik ve saygısız ve kızdırıcı ve boşvermişcesine vs vs vs vs bir tavır var ki ben hiç gelemem kendi adıma..
bir de şu var..ben evliyim mesela artık seneler olmuş evleneli ama eşim bu şekilde söylemez söyleyemez:))
yani söz dönemi ne bileyim daha farklı olmalı...
kusurabakma bana tuhaf geldi..inşallah yurttan kaynaklanıyordur, gerçi yurttan murttan değişmemesi lazım ama neyse..
O zaman öyle yap, ben yapardım.
Ben arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seven bir insanım, erkek arkadaşımın arkadaşı olmadığından anlayamıyor, garip geliyor ona.
Bazen kuzenler hadi şuraya gidelim diyor benim ki suratını asıyor, ben ne olacağım? diyor. Bende geleyim diyor bide, gelmiştir de zaten.
Arkadaşımın sözünde bile aynı şeyi yapıyordu onu aldım söze de sorun çözüldü.
İnan bende bunalıyorum bazen, çünkü insana arkadaşta lazım, ama tabii en önemlisi aradaki dengeyi sağlamak, sevgilimle buluşacakken aa kızlarla cafe' ye gidiyormuşuz demedim, diyemem de zaten saygısızlık resmen.
Ben normalde bişey demem çıksın etsin, kalsın, laf etmem de..
Yurda gidince ayarı kaçıyor adamın.. Çözemedim..
Patlamaz çünkü 1-0 olan bir durumu 1-1 yapacaksın karşılıklı gol hesapı
kusura bakma ben hazırlanıcam o bana kahveye gidiyorum dicek7 yıldır birlikteyiz sevgülümle böle bişey gelmedi başıma iş sende bitiyo bacım boşanma sebebi
Umarım hatasını görür, yoksa çok üzülürsün.
Konuşuyoruz şu an. Miyav miyav modunda..
Dur bakalım, ipleri alacağım.
erkeklerde bu kahve merakı ne anlamıyorum
benımkıde yarım saat önce tutturdu eve gel artık msne gır senı göreyım dıye, eve geldım dıye msj attım aşkım maç var kahvedeyım dedı yaa
bende onun ıçın salak gıbı erkenden eve geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?