Al arkadaşlarını çal başına, yeter !

'Gidiyormuşuz'
Bence sevgilinden arkadaşlarının numarasını almalısın bi arayıp izin alırsın ' X'le bugün buluşabilirmiyiz eğer biyere 'götürmiycekseniz'? diye.
Sanki 15 yaşında kız çocuğu 'teyzemlere gidicekmişiz, ben gelemiyorum' hah komik gerçekten komik boğazlanası adam

Anacım kankilerini de tanıyorum, alayı pısırık, harbiden desem izin alırlar benden.
Bi benimki böyle celalleniyor bana, onu da oturttum bu gece şükür.

Kötü bir şey ve kendimi son derece önemsiz hissetmeme neden olurdu. Katlanamazdım.

acaba sözlünüz sizden ayrılmaya ve uzaklastırmaya calısıyorda sizmi farketmıyorsunuz anamın bi sözü vardır erkek karıyı gorunce anayı bıle unuturmuş ınsan hep en sevdıgıyle zaman gecırmek ister ne delisi olursa olsun en cok hosuna gıttıgı gıbıgecırır zamanlarını sizden cok arkadaslarına baglı o vakıt bence yolun basındayken ıyıce tartın dusunun derım evlenınce yuzugu atmakla bıtmezde..

lisede ayni bu mantikta bi sevgilim vardi bigum artik isyan ettim. bi kere dr beni sec arkadaslarinin yerine dedim. adamin cevabi ne olsa begenirsiniz?
-seni sectim pikachuuuuuu!
al odunu yapistir yuzune!!

o ne demek ya yolda geliyor bulusucaz sonra yok arkadaslar cagırdı kahveye girdim varmı boyle birsey ya tepkini goster bulusmak icin sozlestiginiz zaman sende aynı davranısı sergile ona karsı

Son düzenleme:
Sözlünüzün yaptıkları gerçekten sınırı geçmiş, ben olsam şimdiye kadar çoktan yüzüğü kafasına fırlatırdım herhalde, tebrikler. Neyse ki halletmişsiniz, bundan sonra inşallah her şey çok güzel olur.

Bu ne ya neden ki seninle vakit geçirmek hoşuna gitmiyor demek ki arkadaşları daha cazip geliyor hiç taviz verme şimdiden böyleyse ileri çok zor biraz burnunun sürtülmeye ihtiyacı var galiba

Böyle arkadaş delisi kimselerden korkarım ben

Sorumluluklarının farkına varmazlar evlendikten sonrada devam ederler geneli

Çünkü ' Ooo oğlum artık evlendin de gelmiyosun yanımıza ' derse imajı zedelenir.. ( Kendi çapında düşünceleri bu )

daha şimdiden adam sana önceliğini belirtmiş ne yaparsan bilerek yapacaksın gördüğün manzara ileride herzaman önünde olacak manzara

bence seçim yap demek yada arkadaşlarıyla geçirdiği zamanı ıstediğini hissettirmek
bı taraflarını kaldırmaktan başka bir işe yaramaz.
en güzeli tatlı tatlı,hissettirmeden onun yaptığını yapmak,başına geldiği için anlamak zorunda olması,deneylemesi daha çok etkılı olur diye düşünüyorum.
madem öyle işte böyle,dinsizin hakkından imansız gelir sözlerinde ki gibi:))))))taktik şart anam şart ilişkilerde:)))

bak bu taktik her zaman işe yarar empati kuramıyorsa zorla kurdurtacaksın :)))

neyse sen seçim yap demişsin baktın zamanla eski haline dönüyor bir de bunu denersin:)

daha şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum bile
bu adam o zaman hiç hayır diyemez arkadaşlarına
sen şimdiden restini çek canım arada denegeyi kur arkadaşlarınla görüşebilirsin ama bunu beni ihmal etmeden yap de

Bu konuda kontrolsüz mü? Yoksa kendisi de mi meyilli?
Başka konularda nasıl? Hayır diyebiliyor mu bu konu hariç? Eğer hayır deme yönü zayıfsa sen idare edeceksin.. bir iki zor da olsa kısmen öğretebilirsin.

Sekerim , kac yasindasiniz ? Sozlun yurtta olduguna gore, zannimca universiteye gidiyor. Bu yaslardaki erkekler olgun degildir ve universiteye giden erkekler genelde bahsettigin sekilde yasar zaten. Arkadas grubuyla bolca takilir, sevgilisiyle gezer vs. Mezun olup is guc edindikten sonra ciddi ciddi evlenip barklanmayi dusunur. Sozlun arkadas delisi degil, sadece universiteli diger erkekler gibi davraniyor. Sen ona gore daha olgunsun, mesele bence boyle. Sen ona kizdim dersen de neye kizdigini bile anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…