AL İŞTE YİNE AYNI DAMGA

Belkide iyi bir insandı ama ben nedense bir erkeğin kadından para istemesine karşıyım.
Sence de öyle değil mi?

bir erkeğin kadından üstelik sevgilisinden para istemesi elbette hoş değil
ama işin asıl dramatik tarafı
aldığı borca da sadakatli olmaması

böyle bir tavır
tüm bir kişiliğin seceresini çıkartmakta yeterli olur işte böyle
iyi yapmışsın ayrılmakla

senin ki bahane değil mazeret
ama benim böyle bir mazeretim yok
altına kılıf ta uydurma ihtiyacı hissetmiyorum
bu nedenle
hoşlnamıyorum diyorum
bu sefer de
ONLAR BENDEN HOŞLANMIYOR
:)

benimkide bahane kılıff uydurmak değil

ailemin başına gelen kötü bi tecrübenin dersi diyelim...

yaşatılan kazık büyük oluncaa annemin ögütüde yeminle oluyor işte

Umarım en kısa zamanda verir

benimkide bahane kılıff uydurmak değil

ailemin başına gelen kötü bi tecrübenin dersi diyelim...

yaşatılan kazık büyük oluncaa annemin ögütüde yeminle oluyor işte
kılıf yada bahane değilki
bu bir mazeret
haklı bir sebep yani

geçen hafta bir seminere katıldım ve aklımda kalan nadir kısımlardan biri "İNSANLARA HAYIR DİYEBİLDİĞİN KADAR MUTLUSUN" onlar ne düşünürse düşünsün,siz mutluysanız gerisini boşverin

geçen hafta bir seminere katıldım ve aklımda kalan nadir kısımlardan biri "İNSANLARA HAYIR DİYEBİLDİĞİN KADAR MUTLUSUN" onlar ne düşünürse düşünsün,siz mutluysanız gerisini boşverin

seminerin konusu yada konuşmacıları kimlerdi bilmiyorum
ama kesinlikle
tek cümle ile özetlemişler
:)

Ben olsaydım şöyle düşünürdüm. Dün ne kadar zorlandım, onu anlıyorum. Yardım etmeliyim. Sizse ben zorlandım ama sonuçta bitirdim onlar da bitirsin ne olmuş yani gibi bir tavır içerisindesiniz. İşte bu yüzden ters düşüyoruz sanırım. Belki de canımlı konuşmanıza rağmen sizdeki bu elektriği hissetmişlerdir.

Ama size şöyle bir durumda hak verebilirim, bu kişi sizi kullanmaya başlamıştır orada bir dur dersiniz, dürüstçe sizi artık kullanamayacağını söylersiniz, ama gerçekten yardıma ihtiyacı varsa bana ne, naparsa yapsın benim keyfim şu an böyle istiyor dediğiniz an dürüstten ziyade bencil oluyorsunuz benim gözümde.

İçinizden gelmiyorsa da yine elbette ki zorla değil ama insanların size kırılmasına da şaşırmamanız gerek. Ağzıma etti ama dürüst kadın oh içim ferahladı demez ki kimse

Keşke çevremdeki herkes sizin gibi olsa.
Bende böyleyim , söylerim ve çoğu zaman yanlış anlaşılırım neyseki yakınlarım alıştı bu duruma.
Bende insanların kıvırmasından hiç hoşlanmam ne hissediyorsa söylesin bitsin gitsin yani, bu kadar basit. Kıvranıp yalan söylemeye kasmanın anlamı yok bence.

ilk paragrafındaki gibi düşenen insanları severim
onları yardım meleği yada güzel yürekli insanlar katagorisine koyarım
bolca sevilirler ve bolca dostları vardır
ama her seferindede en son kendilerine zaman ayırabilrler

ben işin tersi olan karakterdede değilim
kötülük te yapmam asla bile isteye

ama benim de mizacım bu
biraz ben ci yim
bu bencillikmi emin değilim

neyse günün sonu ve hayatın özetinde ki tabloya baktığımda
benim bir şekilde daha mutlu
o güzel yürekli insanların ise
omuzlarındakji yüklerden dolayı çökmüş
olduklarını görüyorum

belki yine yadırgancak ama
ben biraz DİRİ KALMAK İSTİYORUM :)
(tabiri caizse)

Ben de fazla açık sözlüyüm canım.
Aynen dediğin gibi düşündüğüm şeyi bahane aramadan pat diye söylerim.
Bu huyumu da çok seviyorum, karşıdaki ne düşünürse düşünsün.

koy g...ne rahvan gitsin :) sen kendini mi değiştiricen allah allah istemiyorsan istemiyorsun

Niye yapsan eline mi yapışır
Komşu konşunun külüne muhtaçtur atalarımız demiş

Borç vermeyebilirsin karşındakine güvenmediğin için ama yardım etmek yardımlaşmam çok güzel

Aynı durumda siz olsanız kimse yardım etmese zamanınız daralsa ne hissedersiniz

Konu açtığına göre sende bu durumdan memnun değilsin demek ki.. O halde ya biraz daha oluruyla yapacaksın işini ya da o etiketlerle yaşayacaksın.. Yine tercih senin.

Bende Sen gibiyim açık açık.söylerim bahane üretmem ama kötü insan muamelesi yaparlar... Namkör Derler ki... Kimseden menfaat beklemem, istemem.. Doğruyu Söyleyeni 9 köyden kovarlar.. Benimki 9 köyü geçti sanırım

Sen daralacagina, uzulecegine millet uzulsun. Bosver cok sahane yapiyorsun.

Dobralıkla/açık sözlülükle kırıcı olmayı karıştırmamak lazım. "Yardım etmiyorum, çünkü yardım etmek istemiyorum" mesajı vermek kırıcıdır. Kırıcı olmaktansa bir yalan uydurmayı tercih ederim. "Hiç vaktım yok, ben de çok meşgulum" gibi. Ben kendim de açık sözlü bir insanım. Ama açık sözlü olacam diye dan dan konuşmam. Dobra olana madalya vermiyorlar. Önemli olan insan olmak, gönül kırmamak bence. "Ben dobrayım, böyleyim, ne düşünüyorsam o, millet kırılacak diye yalan mı söyleyeyim yea" tavırları ancak ego tatmini bana göre. Yetişkin bir insan lafını karşısındakini de kırmadan düşünebilen, ayarlayabilendir. 3 yaşında çocuk da içindekini direk söyler yani. Bu iş değil. Herkes içinden geldiğini pat diye deseydi, nezaket filan kalmazdı dünyada. Herkes birbirine küs olurdu. Dobra geçinip de kırıcı olanlar, ancak sabredilem, idare edilenlerdir.

Biri sizi Amerikalılara benzetmiş, pat pat konuşuyorlarmış. 9 yıldır Amerika'da yaşayan biri olarak diyebilirim ki alakanız yok. Amerikalılar politiklikte çığır açmış insanlardır, pat pat konuşmaları söz konusu değil. Yanlış benzetme.

Insanlar malesef boyle yalakaligi sever.
Durust oldugunda , kendini begenmis havali oluyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…