Alah icin yardim edin

Vallahi sütüm kesilecek bu ne canım benim? Çekilir mi bu dert? 40 kg düşmüşsün el alemi düşünecek halin mı kalmış. Kalk git ailenin yanına daha bi olay falan bekleme. Yazık canına yazık resmen gece keyfini sürsün diye evlendirmisler hayattaki tek görevin bu geri kalan herşeyi zaten annesi yapıyormuş. Bir de tehdit etmiş baksana başka kadına gider falan allahım allahim

Aynen oyle gece keyfi hic bana fikir danismiyo bana destek olmuyo guvenmiyorum ona

niye evlendin hadi evlendin ben ayrı şehirde yaşayamamdan aynı evde oturmaya nasıl geldiniz hadi evlendin mahkeme suc olaylar bitmiyor dıyorsun adam belliki azılı senı aılen nasıl verdı hadi onlar verdi çokmu aşıktın aldın hayır evlenmeyi istemiyorduysan çokta aşık değildin 20 yasında acalen neydi
Kusura bakma ama suç işleyen mahkemelerde ugrasan mahkemelık olan bir adama anası babası benim yavrum diye bakmaz bellıkı huzursuzluk cıkaran bır tıp 27 yasında seni keserim ananı keserim vs diyen adamda da ole dısarda yapamaz edemez havası olmaz pek düzenlide çalışmaz sen istemiyorken ailen zorla verdiyse o aile geri gel kızım demez sen istemeden aldıysan ikna edilerek gelin gittiysen oyle aileme laf gelir diye bosanamamda demezsin kusura bakma tutarlı bır tarafın yok ya durustce yaz mıllet akıl versın yada gıt baska yerde eglen kk nın baslı basına tepkılendıgı konulardan özellikle cinsellik konusunda kv kp katarak abartılı yazımlardan satır arası yaparak bır konu yazmıssın bari paragraf koyaydın birde

Biz tanistiqimizda kendini boyle tanitmadi daha dogrusu hic boyle birisi degildi cok efendi saygili bi dedigimi iki yapmaz bi adamdi cok asikti bana.evet zorla evlenmedim istiyerek evlendim mantik evliliqi yapayim dedim ama bu sorunlarini bana soylemedi mahkemelerini ailesini tmamen iste evlendigimizde evimiz soyle olucak hayatimiz boyle olucak guzel hayaller kuruyorduk 27 yasinda yalan soylicek degilya dedim ailemin gozune girdi anlatamam cok efendiydi.ama evlence oyle olmadigini gordum

Madem oğlu daha çocukmuş, neden büyümeyen oğlunu evlendirmiş senin o çok bilmiş kv!

Ailen doğru söylüyor, böyle karısıyla arasında geçen her b..ku anlatan adamdan, seni öldürürüm diyen adamdan koca olmaz.

Bak işte bu tehditlerle ben dört sene katlandim ve çocuk oldu şimdi baba evine dpnuorum değişmeyecek asla degismiyecek sakin çekme yol yakınken ayrıl boşan bı dakika bile düşünme

Ailen çık gel diyor. Onlar gelecek lafları umursamiyor sen niye umursuyorsun. Sakın çocuk yapma. Ailenin yanına dön.

Sendedemi ayni cocuk oluncadami duzelmedi
Ya tabikide duzelmedi çocuk olunca duzelmesinimi bekliosun bide dahada kötüye gidip bu yaptıklarının bin mislini yapacaklar nasıl olsa çocuk oldu bırakmaz çeker mecbur die düşünüp dahada ezecekler yarın bigun şiddette göreceksin senin yerinde olmaalti çok isterdim şimdi bu sikintilarin çeyreğini bile yasamadan kurtulurdum onlardan ben hata yaptım sen yapma boşan benim yaşadıklarımı yasama

Ailem il disinda olduqu icin kavga ettigimizde beni ailemle tehtit ediyor seni goturmicem gitmicegiz gitsekte sadce iki gun kaliyoruz 3 ayda 4 ayda bir gidiyoruz 2 gun kaliyoruz tl elimden aliyo sana bundan sonra tl yok seni aramak istiyen beni arasin diye aglamama bile izin vermiyor gece yarilari banyoda gizlice agliyorm baska rahatliyiyorm icimi gozyaslarima dokuyorum:'(

Hemen babanın evine dön kalma orda. Kaldıkça çocuk ta olucak zaten sonu ayrılık başta ayrıl kimse bişey diyemez .
Ayrıca çocuk gibi olan eşin zaten anne eteği altinda kimseye bişey yapamaz. Seni sindirmesine izin verme durma orada.
Sana ailen kucak açmış gel diyor sen hala ordasin sinir geldi bana ya.

Tövbe yarabbim hayretler içinde okudum konuyu bu nedir yaa ? Birincisi yaşadığı cinselliğe kadar herşeyi ailesine anlatan bir adam gerçekten mide bulandırıcı !
İkincisi madem çocuğu büyümemiş kv neden evlendirmiş oğlunu ne saçmalık bu ? Sakın bu adama çocuk falan yapıyım deme nerden tutsan elinde kalacak bir konu bu konu sahibi çok üzüldüm senin için Allah yardımcın olsun

Çocuk yapma lütfen aranızda hiç bir bağ kalmasın zararın neresinden dönersen kârdir. Dön ailenin yanına böyle ömür gecmez. Annenler bilmiyor muydu birlikte oturacaginizi nasıl izin verdiler

Konu başlığın "Allah için yardım edin" ama sen anladığım kadarıyla tecrübeyle sabit önerileri dikkate alıp uygulamak yerine sadece içini dökmek istiyorsun. Korkmakta haklı olabilirsin ama bir şeyler yapıp kendi hayatının en azından geri kalanını kurtarmak yine sadece senin elinde. Zaten bugüne kadar yaşadıklarında tek güzel şey çocuğunun olmaması. Allah yardımcın olsun ve sana doğru yolda ilerleyecek cesareti versin inşallah.

Bak canımsın bende başında aynısını yaşadım kv altlı üstlü oturuyordum çocuk dünyası dedim duzelirmi asla duzelmez şiddet başladı sonra hamileyken bile beni dövdü en son Karakalpak gitdim darp raporu aldım benide tehdit ediyordu bişe yapamadı ve birde kızına bakıyordum ben mükâfat olarak dayak atıyordu Allah bildiği gibi yapsın şimdi mahkemeye verdim ise gircgim tekrar cocugumuda aldım sakin çık ordan hemen ondan sana koca gelen olmaz yazık sana şimdi ben geçen 4 deneme yanıyorum ama zararin neresinden dönersen kardir.benim kaynanadan benle kimse baş edemez ben herkesle baş ederim diyordu bana.sonra geldi yalvardı bana çocuğun için geri gel istemiyorsan başka yere taşının bilmem ne ama geçti boru pazarı artık dayak yerken bana sahip çıkan yoktu benimde ailem başka sehirdeydi ama bende çıkamam edemem derken karakolda buldum kendimi geceliğine yazık heba etme kişiliksiz insanlar için onlardan da düzelme felan bekleme sakın.ailene msj yaz gelsin alsınlar yada sen git

Bırak lafı fLan boşan gitsin Allah aşkına .. okurken bile sinir oluyor insan .. bi de çocuk olursa asıl o zaman yanarsın .. hiçbirşey senden önemli değil .. kendimi öldürürüm diyen hiç kimse öldürmez .. senin ki ölmek için bile anasından izin alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…