Alah icin yardim edin

Sizin probleminiz sadece ayrı ev değil o adamla hayat geçmez.
Bir an önce boşanmaya bakın bence.
başkalarının derdi siz değilsiniz hep. herkesin kendi derdi başından aşkın. Belki bir iki gün konuşulur herkes kendi hayatını yaşamaya devam eder.
Başkaları ne der diye ömür boyu bu adam çekilmez. Çok gençsin çok pişmalık duyarsın ilerde.
Bir şey yapamaz orda her gün ölüyorsun baskı ile.

.

Seninle evlenirken , gece koynunda yatarken cinselliği yaşarken çocuk değil de evi ayıracağı zaman mı çocuk oluyor ?
Yahu madem bu adam çocuk neden evleniyor ?
Bu devirde kaldı mı beraber oturmak,madem bir ev açacak gücü Yok evlenmeyecek o zamn

Ve siz evinizi ayırsanız bile mutlu olamazsınız bu adamdan sana koca olmaz , çocuk yapmamakla en doğru kararı vermişsin ikinci kararında boşanmak ve ailenin yanına dönmek olsun.
Madem ki bir aile ile yaşıyorsun bu kendi ailen olsun.

bence babanın evune gıt bunlar senı hasta eder... yatakodasına kadar baskadına anlatan adamdan hayır gelmez

27 yaşında adam ama anlattıklarına göre gerçekten çocuk. Cinselligi anneye anlatmak ne demek ya. İşiniz çok zor allah yardimciniz olsun.

Ben olsaydim aileme laf gelecek diye asla düşünmezdim. Daha çok küçüğüm bunları niye çekeyim, bebek olmadan ayrilayim kendi yoluma bakayım derdim.

Hayat bu kaynana ve eşinle çok zor. Elimden geleni yapayım olmuyorsa ayrılayim dersen de kesinlikle ayrı ev iste kesinlikle. Bence asla ve asla bir çocuk yapmamalisin. Yazık o yavruya. Böyle bir ortamda sağlıklı yetişmez.

Adamın aşkındanda ölmüyormussun ne diye birlik oturmayı kabul ettin.yol yakınken ailende arkandayken ayrıl kurtar kendini.hiç bi halt yapamaz merak etme.

Sakın ama sakın bu adamdan çocuk yapma, bir anlık hevese kapılıp,aman çocuk olunca düzelir diyip de o cana kıymayın. Nolur yani babanin yanına dönünce, ömür boyu bu adamı ve ailesini çekeceğine millet ne isterse konussun daha iyi. Hem daha yaşın da genç ilerde ne olacağı bilinmez. Lütfen boşan bu adam!!dan

Evet 27 yasinda ve evin tek oglu cok igrenc cocuk yapmak istemiyorm zaten ama zorluyo kayinvalidemde gelip cocuk yapma pozizyonlari bana soyluyo sok oldum cok utandim ustelik kayinbabamin yaninda
Hata sende o lafi nasil soyler densiz kadın lafı ağzina öyle bir çaprki... feleğini şaşırsın

Konu ile birlikte yorumlarınızı da okudum ve sizin daha çok sorunlu olduğunuzun kanısına vardım.. çünkü aklıselim bir insan bu olanlara asla ve asla katlanmaz hatta deli bile katlanmaz.. Allah aşkına yardm edin derken bile bu yuva nasıl kurtarılır mantığında yazmışsınız herseyi... Allah aşkına biri de benim beynime reset atsın..

Siz şimdi çocuk da yapar bu evlilik düzelir dersiniz... !!! İğrenç komple iğrenç... Bu olaylar içinde kalıyorsunuz ya sizin de psikolojik sorunlarınız var bence...

Bu kadar acitasyon yapmayın lütfen... Sizi kabul eden bir aile varken siz hala bunlara katlanıyorsunuz... Alırım kocamın cebinden paraları koyarım cebime ilk otobüse biner kaçar giderim ailemin yanına geri kalan ne b*k yerse yesin..

Ay canım ne kadar bunalmissin Allah yardımcın olsun inan hicbisey sizin sağlığınızdan daha önemli değil.cocuk konusunda dikkat etmeniz çok mantıklı birde daha çok gençsin hem.inan ne diyeceğimi bilemedim.hani ayrı eve ciksan düzelir mı kv olmayınca hem eşinde bir aile olduğunun farkına varır ama oda olmuyor.

ne anlatsam odamizda ne yasarsak herseyi cinsellikde dahi nasil hareket edersek herseyi ailesine anlatiyo

bu yeterince iğrenç bir durum bence.
ailenizin sözünü tutmak mantıklıdır.
zira bu adamdan bir halt olmaz gibi duruyor.

ayrıca nasip böyle bir şey demek ki...
istemiyorum dediğiniz ilişki tamamına ermiş, ayrılma aşamasına gelmişsiniz.

Ben gidiyorum desene.
Evlenince nerede istersen otururuz diyordun ama annenin kundagindan cikamadin bu nedir desene.ozel hayatimizi bile yasayamadiktan sonra

Nolur boşan yalvaririm ya.
Bak tatlım şimdi anlıyorum seni sende akılda gitmiş mantıklı düşünemiyosun korkuyorsun şiddet var ben ve de en kötüsü psikolojik şiddet var. Ayrılman lazım önce bunu kafana şok.
Çocuğun yok en önemlisi. Adam zaten sana bile bakmıyor ayrı şehirdeymiş ne güzel basıp gitsen birdaha yüzünü görmezsin. Değer mi en güzel yıllarını harcamaya
Bak sana bi tavsiye aileni ara ben gelicem de sonra da polisi ara eve gelsinler sende şiddet gördüğünü ailenin yanına gitmek istediğini söyle polis eşliğinde çık o evden. Şikayetçi ol uzaklaştırma al beni ölümle tehdit ediyorlar de sığınma evine yerleşirsin ailen gelir alır seni

Böyle bi tanıdığım vardı, sizin anlattığınızın aynını yaşamış, bakmış böyle olmayacak, günler öncesinden plan yapıp arkasına bakmadan kaçtı o evden ve inanın imkansızı başardı sırf o hayattan, o insanlardan kurtulmak için. Şimdi mi, musmutlu bir yeni yuvası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…