- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Yaaa ben iki senelik mezun olmama ragmen gecis yapamıyorumEğer burada bir aof yetkilisi varsa benim gibi okumak isteyenler için de Diyetisyenlik bölümü açar mısınız?
Nolur kimseye "Beslenme Uzmanı" olmayacağım.
Sadece kendime danışmanlık hizmeti vereceğim.
Sevabına acar mısınız?
Çok okumak istiyorum..
Sevabına açın lütfen..
Nerede açık öğretimde mı?Yaaa ben iki senelik mezun olmama ragmen gecis yapamıyorum
Bu arada saglikli beslenme koclugu var onu deneyebilirsin :) gerekli temel saglikli beslenme konularini aliyorsun her halükarda.
Googledan aratin online programlar da varNerede açık öğretimde mı?
Keşke olsa buradaki çoğu kadın okurdu. Güzel olurdu.
Kocluksa özeldir gerçi..
Sizin bölüm ne .. niye geçiş olmuyor?
Teşekkür ederim..Googledan aratin online programlar da var
Ben gida teknikeriyim ama bölüm adi gida teknolojisi değil daha spesifik bir adı var ve bizim geçişimiz yok diyetisyenlige. Gıda mühendisliğine de puanım yetiyor Dgs ile ama ikinci öğretimi birkac yerde var, amirler zaten izin vermez okumaya...
Üniversite sınavına niye girip ter döküyor o zaman bu kadar genç insan?
İyi de hukukçuları da al aşağı ettiler20.000 e girenler alınıyor sınavda derece olarak. Devlette hukukla neredeyse aynı sıralamalar
Valla ben şu kilo konusunu rafa kaldirdim yillarca diyet yap 2 ver 5 al sıkıldım burada diyet bölümü editörlüğü yapmisligim bile varTeşekkür ederim..
Bölümünüz de güzelmiş..
Keşke izin verseler de okusanız..
Benimki tamamen kendime faydası olsun..
Bir de beslenme alanı ilgimi çekiyor.
Malum bir de kilo aldım bu pandemide..
Habire cips çikolata vs..
Bir bakayım netten..
Sınavsız geçenler zaten o sınava girip ter dökmüşler vakti zamanında. 4 yıllık lisans eğitimini bitirmişler 2.üniversite kapsamında kayıt oluyorlar.. Lise den sonra girecek olanların üniversite sınav puanına bakılıyor. Bu arada bende auzef te okuyorum. Sınavsız kayıt oldum. 4 yıllık mezunlara tavsiye ederim. Tekrar üniversite okumak değişik ve güzel bir duyguÜniversite sınavına niye girip ter döküyor o zaman bu kadar genç insan?
Ben de mezun olmama 2 ay kala yasalar değişti, okudugumuz alandaki yetkilerimizin çoğu elimizden alındı. Yakin alan mezunları sırf 4 yillik mezun diye benden üstün. Hatta benim bölüme yakin açıköğretimde bolumler acildi onlar devlette benle ayni hakka sahip ve ayni isi yapiyoruz ama bilgi sıfır! Halbuki ben laboratuarda saatlerce ayakta ders isledim. Yani kizsak da üzülsek de durum degismiyor maalesef.
Ben de mesleğim için okumayı düşünüyorum. Çünkü sosyal olayları değerlendirebilmek için psikoloji ilmi bilgisine de ihtiyaç duyuyorum. Konu sahibi sayesinde haberdar olduk2. Üni kapsamında psikoloji açılırsa ben de okurum.psikolog olacağımdan değil. Psikoloji bilmek bana mesleğime çok şey katacaktır.
Kaldı ki açıktan okuyan çoğunluk böyle olacak.
Bir de psikolojiden mezun olunca iş bitmiyor daha bir sürü kurs sertifika programına katılıyorlar. Yani açıktan psikoloji okuyan pek çok kişi böyle şeylere kalkışmz
Piyasa mimar olmayıp projecilik yapan, bin liraya bir mimar bulup imza attıran insanlarla dolu.
Marka iletişimi mi? La o da bizim isimiz, tek tek bolum aciyorlar bizim alan kapsamindaki her sey icintarihleri bulamadım.Denk gelirse haber veririm yine.
Eki Görüntüle 2663841
E ben de sinava girip ter doktum. Dört sene okudum, hatta Erasmus'a gittim bir donem de yurtdisinda okudum.E o bölümler açıldı diye diğerlerine tepki göstermeyelim mi? Psikoloji ruh sağlığıdır herkes okuyabilecekse neden insanlar üniversite sınavına girdi ter döktü ? Evde yata yata okunacaksa insanlar neden kendini harap etti? Sırf konu komşuya ben de psikoloji okudum demek için o kadar insanın emeği heba ediliyor. Atanamayan kaç öğretmen intihar etti insanlar emeklerinin peşinde herkese kolay geliyor konuşması. Ben zaten devlete atanmak istemiyorum yüzde seksen yurt dışına çıkacağım ama bu ülke gündemine kulak tıkamamı gerektirmiyor bence. Hukuk aöf de açılırsa zaten şaka gibi bir şey olur.
Mesleği bırak yeni bölüm okuMarka iletişimi mi? La o da bizim isimiz, tek tek bolum aciyorlar bizim alan kapsamindaki her sey icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?