alçı çıktıktan sonra burunda görünen kemik

Do
kt
Insallah gecer canim doktorun işin ehli ise çökme gibi bi durum falan olmaz korkma cnm

özelde oldum canim ben
Selen ben senin yerinde olsam bashekime sikayet ederdim valla biraz sert çıkardım elimden geleni yapardim ki ozel hastane yani. Bende ozel hastanede calisiorum hastalar.en ufak biseyde bashekime cikip sikayet ediolar. Ki.senin doktorunsa.estetiginide o yapmissa afedersin ama.esek gibi de ilgilenmek.zorunda

Selen senin ne sorunun var burnunla ilgili.
ben revizyon oldum ama keske olmasaymisim iki kucuk tirtik kalmisti ilk ameliyatimdan bide burun ucum dusmustu baska doktora ameliyat oldum oda turkish delight teknigi uygulamis burnu kirip yeniden sekil vermis cok guzel oldu diye ove ove bitiremiyo ameliyathanedeki kizlar cok begendi diyo eet her acidan guzel bir burun ama onden eni boyu bir kapkalin bise dolma gbi yani odem mi degilmi hic bise bilmiorum konusmadgi icin bnle bunlar sislik mi yoksa hayatimin sonuna kadar avatar gbimi dolascam offff naptim ben kendime ya erk arkimda ayrildi bu pskolojim yuzunden hayatim 2.5 ay da nasil b.ka sardi anlatam

Internette nose up diye bi aparat var ondan denesen nasil.olurki acaba ..burnum.genis dediğin icin aklima.o geldi

Tatlım başka bir doktora göster. Ozaman anlarsın ödem olup olmadığını ama emin ol 2. Ameliyattan sonra ödemlerin geçmesi ve iyileşme süreci daha zor oluyor diye duydum. Bence sabret canım. Bak bende 6 ay sabretmek zorundayım. Umarım herşey istediğimiz gibi olur.

Y
Çok sevindim senin adına sonuç gayet güzel. Yani demek ki orada ki şişlik kemikmiş öyle mi. Morarma ve şişme olmadı mı. Kolay geçti sanırım bu dönem. Ağrı sızı oldu mu
Sadece ilk gun sizlama oldu sonra agrim olmadi canim 4 gün alci kaldi bugun cikti alcim evet kemikmis canim

Eklentiler

• 20141125_165957.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 254
Y

Sadece ilk gun sizlama oldu sonra agrim olmadi canim 4 gün alci kaldi bugun cikti alcim evet kemikmis canim
Çok güzel duruyor maşallah. Yani benim kide kemik ozaman. Ama doktorum 6 aydan önce müdahale edilmez hatta bir yıl bekliyceksin eğer inmezse dedi. Senin doktorun ne güzel daha 15 günde düzeltti. Beklemek çok kötü hemde 1 yıl

Benim çalıştığım hastaneden oldugu icin bu kadar cok ilgilenior aslinda hergun kontrol edior gelismeleri saolsun..

kizlar peki kemik ödemi diye bise var mi kemigi kirdiklari icin olur mu acaba kemik sonucta sert bise ödem yapabilirmi internetten bakiorum bisey bulamadm bu konuda benimde pek bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…