- 14 Ağustos 2014
- 40
- 0
- 11
- 43
Selen senin ne sorunun var burnunla ilgili.vala canm beni kontrole bilr cagrmadi ben gittim 1. ayimda kavga etti benle benim etmem gerekioken 6 ay sonra git beni mahkemeye ver dedi hic iletisimimiz yok yani
ktBen bugün 1. Ay kontrolüme gittim. Hala duruyormu senen o şişlik dedi. Masaj yaptı çok sert gözlerimden yaş geldi. Orası hala ödem 6 aya kadar gececek dedi. Bende ya geçmezse dedim 6 aydan sonra ufak birere kesi ve törpülemeyle hallederiz merak etme sen dedi. Çöküklük olması halinde işimiz zorlaşır şişliklerin çözümü kolay dedi. Ama umarım geçer ikinci bir operasyonu istemem sanırım.
Insallah gecer canim doktorun işin ehli ise çökme gibi bi durum falan olmaz korkma cnmBen bugün 1. Ay kontrolüme gittim. Hala duruyormu senen o şişlik dedi. Masaj yaptı çok sert gözlerimden yaş geldi. Orası hala ödem 6 aya kadar gececek dedi. Bende geçmezse dedim 6 aydan sonra ufak birere kesi ve törpülemeyle hallederiz merak etme sen dedi. Çöküklük olması halinde işimiz zorlaşır şişliklerin çözümü kolay dedi. Ama umarım geçer ikinci bir operasyonu istemem sanırım.
özelde oldum canim benOzel hastanede mi.oldun canim sen devlette mi?
Selen ben senin yerinde olsam bashekime sikayet ederdim valla biraz sert çıkardım elimden geleni yapardim ki ozel hastane yani. Bende ozel hastanede calisiorum hastalar.en ufak biseyde bashekime cikip sikayet ediolar. Ki.senin doktorunsa.estetiginide o yapmissa afedersin ama.esek gibi de ilgilenmek.zorundaözelde oldum canim ben
ben revizyon oldum ama keske olmasaymisim iki kucuk tirtik kalmisti ilk ameliyatimdan bide burun ucum dusmustu baska doktora ameliyat oldum oda turkish delight teknigi uygulamis burnu kirip yeniden sekil vermis cok guzel oldu diye ove ove bitiremiyo ameliyathanedeki kizlar cok begendi diyo eet her acidan guzel bir burun ama onden eni boyu bir kapkalin bise dolma gbi yani odem mi degilmi hic bise bilmiorum konusmadgi icin bnle bunlar sislik mi yoksa hayatimin sonuna kadar avatar gbimi dolascam offff naptim ben kendime ya erk arkimda ayrildi bu pskolojim yuzunden hayatim 2.5 ay da nasil b.ka sardi anlatamSelen senin ne sorunun var burnunla ilgili.
Internette nose up diye bi aparat var ondan denesen nasil.olurki acaba ..burnum.genis dediğin icin aklima.o geldiben revizyon oldum ama keske olmasaymisim iki kucuk tirtik kalmisti ilk ameliyatimdan bide burun ucum dusmustu baska doktora ameliyat oldum oda turkish delight teknigi uygulamis burnu kirip yeniden sekil vermis cok guzel oldu diye ove ove bitiremiyo ameliyathanedeki kizlar cok begendi diyo eet her acidan guzel bir burun ama onden eni boyu bir kapkalin bise dolma gbi yani odem mi degilmi hic bise bilmiorum konusmadgi icin bnle bunlar sislik mi yoksa hayatimin sonuna kadar avatar gbimi dolascam offff naptim ben kendime ya erk arkimda ayrildi bu pskolojim yuzunden hayatim 2.5 ay da nasil b.ka sardi anlatam
Tatlım başka bir doktora göster. Ozaman anlarsın ödem olup olmadığını ama emin ol 2. Ameliyattan sonra ödemlerin geçmesi ve iyileşme süreci daha zor oluyor diye duydum. Bence sabret canım. Bak bende 6 ay sabretmek zorundayım. Umarım herşey istediğimiz gibi olur.ben revizyon oldum ama keske olmasaymisim iki kucuk tirtik kalmisti ilk ameliyatimdan bide burun ucum dusmustu baska doktora ameliyat oldum oda turkish delight teknigi uygulamis burnu kirip yeniden sekil vermis cok guzel oldu diye ove ove bitiremiyo ameliyathanedeki kizlar cok begendi diyo eet her acidan guzel bir burun ama onden eni boyu bir kapkalin bise dolma gbi yani odem mi degilmi hic bise bilmiorum konusmadgi icin bnle bunlar sislik mi yoksa hayatimin sonuna kadar avatar gbimi dolascam offff naptim ben kendime ya erk arkimda ayrildi bu pskolojim yuzunden hayatim 2.5 ay da nasil b.ka sardi anlatam
Arkadaslar bugun alcim cikti gayet guzel okdu sonuc sizin icin foto koyuoruminsallah ya insallah herkez ayni seyi soyluoda kendime soz geciremiorum
Çok sevindim senin adına sonuç gayet güzel. Yani demek ki orada ki şişlik kemikmiş öyle mi. Morarma ve şişme olmadı mı. Kolay geçti sanırım bu dönem. Ağrı sızı oldu muArkadaslar bugun alcim cikti gayet guzel okdu sonuc sizin icin foto koyuorum
Sadece ilk gun sizlama oldu sonra agrim olmadi canim 4 gün alci kaldi bugun cikti alcim evet kemikmis canimÇok sevindim senin adına sonuç gayet güzel. Yani demek ki orada ki şişlik kemikmiş öyle mi. Morarma ve şişme olmadı mı. Kolay geçti sanırım bu dönem. Ağrı sızı oldu mu
Çok güzel duruyor maşallah. Yani benim kide kemik ozaman. Ama doktorum 6 aydan önce müdahale edilmez hatta bir yıl bekliyceksin eğer inmezse dedi. Senin doktorun ne güzel daha 15 günde düzeltti. Beklemek çok kötü hemde 1 yılY
Sadece ilk gun sizlama oldu sonra agrim olmadi canim 4 gün alci kaldi bugun cikti alcim evet kemikmis canim
ooovvv masallah cok begendim canim onden nasil duruo sismi halaY
Sadece ilk gun sizlama oldu sonra agrim olmadi canim 4 gün alci kaldi bugun cikti alcim evet kemikmis canim
Ondende guzel duruo ama kaş aram biraz şiş o yüzden onden cekmedimooovvv masallah cok begendim canim onden nasil duruo sismi hala
coookkkk gecmis olsun canim cok sevindim vala en azindan birimizin mutlu olmasi iyiOndende guzel duruo ama kaş aram biraz şiş o yüzden onden cekmedim
Onla ilgili benimde bi bilgim yok canimkizlar peki kemik ödemi diye bise var mi kemigi kirdiklari icin olur mu acaba kemik sonucta sert bise ödem yapabilirmi internetten bakiorum bisey bulamadm bu konuda benimde pek bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?