- 2 Temmuz 2016
- 151
- 65
- 98
- 28
- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
Burun ucun kendi burnum sanirim benimki ameliyatla duzeltildi ve ucgen kemikle burnumun ucun birlesik duzEki Görüntüle 1855072 bak bu biraz daha düzgün hali şimdi çektim 2 gün önce böyle sanki çizilmiş gibi dümdüz kalıp gibiydi
hmm pek anlamasamda sizinkilerii sağlık amaçlıda olmuş ,benimki direk estetik:yan kemiklerde daraltma,yan profilden kısalma,kanatlardan daraltma (hoş hala daraldıgına inanmıyorumda!) banada baya işlem yapıldı sanırım o yüzdenmi bu kadar şiş heryanı acaba diyorumdaKızlar bana yapılan işlemler şöyle ben sadece estetik amaçlı gittim ameliyatta deviasyon düzeltilmiş yani kıkırdak egriliği daha sonra sağ delikte nazal valv yani nefes yolu darmis sola göre o düzeltilmiş burun ucu estetiği yapılmış ve o burun sırtı kısmı kemikler düzeltilmiş baya şey yapıldı yani
bence dua edin oluşmuş bi burun kökünüz var benim oda yok sanki hiç kemik yok gibi sadece top gibi ucu var o bile kocamanönden zenci burnu gibi yada rihannanın dayak yemiş hali gibiyim
Kac gun sonrasi benim burum sirtim cok daraltilmis burnum ucuyla ayni hizada bence senin benimkine bin basar ayrica yuzune tatli durmus benimkide micheal jakson ve rihannanin karisik hali
Tabiki canım örneğin sadece burun ucu estetiği yaptıranlarda neredeyse hiç komplikasyon görülmüyor morarma şişme vs ben sadece görüntüründen rahatsızdim ama doktor açınca ameliyatta burnu bu problemleri görmuş ve duzeltmis ameliyat kağıdında da yazıyor yapılan işlemlerhmm pek anlamasamda sizinkilerii sağlık amaçlıda olmuş ,benimki direk estetik:yan kemiklerde daraltma,yan profilden kısalma,kanatlardan daraltma (hoş hala daraldıgına inanmıyorumda!) banada baya işlem yapıldı sanırım o yüzdenmi bu kadar şiş heryanı acaba diyorumda
evet baya sert ifade katıyormuş burun sna,şuan çok güzel olucaksın zaten öleymişin de kusursuz olucakEki Görüntüle 1855076 belli oluyor mu bilmiyorum ama üst tarafı kemikliydi ve büyüktü burun ucu düşüktü
Evet niye somurtuyorsun diye soruyorlardi sürekli ve gerçekten yüzüme büyüktu sizde yasamissinizdir aynı şeyleri insanlar hiç düşünmeden yorum yapıp dalga geçiyorlardi filanevet baya sert ifade katıyormuş burun sna,şuan çok güzel olucaksın zaten öleymişin de kusursuz olucak
bazı insanlar bazen cok gerizekalı olabiliyor :) takmamak lazım,estetiğide kndim için yaptırdım valla birileri begensin diye değil kendini mutlu hissettikten spnra zaten gerisi boş :)Evet niye somurtuyorsun diye soruyorlardi sürekli ve gerçekten yüzüme büyüktu sizde yasamissinizdir aynı şeyleri insanlar hiç düşünmeden yorum yapıp dalga geçiyorlardi filan
Bende tabiki kendim için yaptırdım ama insanlar gerçekten çok düşüncesiz yani karşısındaki insani ne duruma soktuklarinin farkında değiller:)bazı insanlar bazen cok gerizekalı olabiliyor :) takmamak lazım,estetiğide kndim için yaptırdım valla birileri begensin diye değil kendini mutlu hissettikten spnra zaten gerisi boş :)
Ne kadar sürdü düzelmesi? Sorgu memuru gibi soruyorum ama Kusura bakmayın yeniyim daha merak ediyorum
Bir ay olcak hala düzelmedi3. haftama girerken düzeldi diyebilirim :) (rahat yemek rahatca gülmek...)
herkesin farklı oluyor tatlım düzelir düzelirBir ay olcak hala düzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?