Alçım çıktı moralim bozuk...

insallah cnm, sende olda senn burnuna yorum yapalim

bi an bende mi böyle kotu gorunuyordum diyorsun sandim
4 gun sonra ise gidecem ((

canım öyle sey der miyim hiç... Suan cok şiş doğal olarak... bi de nasıl olursa olsun alçı cıktığında genelde kimse beğenmio kendi burnunu... Ben ilk gördüğüm anı hatırlıyorumda pişman bile olmustum yaptırdığıma zamanla alışıosun bi de şişlikler filan iniyor burun oturuyor yerine.. Biraz sabır kaydirigubbakcemile5

ayy ben bırak ilk günü ilk bir bucuk ay hiic begenmemistim burnumu, seninki cok güzel :)

evet verdi ilac. zaten ilk tercihim nefes sorunumdu. KBB doktoru darlıgı acmak için sol tarafı kırmstı o yuzden mebur kaldım. biraz kemer vardı onu düzetmiş doktorum. ama bu seferde kasmın arası cok kötü oldu

ama canım kas arası cok sert masaj yaparken sanki hiç oyulmayacak gibi hissediyorum. ödem mi var acaba

ayy ben bırak ilk günü ilk bir bucuk ay hiic begenmemistim burnumu, seninki cok güzel :)

resmen aynaya bakalmıyorum. aglayasım geliyor.
cevremdeki insanlar sırf beni uzmemek için iyi iyi desede suratlarından belli oluyor ne düşündükleri:çok üzgünüm:

öyle düşünmeee... beni de ilk gördüklerinde "o kadar ameliyat oldun bari küçük birşey yaptırsaydın eskisinden büyük olmuş "diyenler vardı... gerçi hala diyolar çünkü benim şişliklerim pek inmiyo burnumun ucu çok şiş, nerdeyse bir buçuk ay oldu, üstü hala şiş ama geçicek biliyorum :) ya da umut ediyorum :)

minerva resimlerin var mi? cok merak ettim kiyaslamak istiyorum. senin brnunda sert mi? masaj yaparken resmen soguk terler dokuyorum cok canimaciyor

ama canım kas arası cok sert masaj yaparken sanki hiç oyulmayacak gibi hissediyorum. ödem mi var acaba

canım sana öyle geliyodur.Sert olcak tabi,mesela burnunu ucuda serttir ama zamanla yumuşayıp iner. Buda öyle.Mutlaka azda olsa inecektir. Doktorunada sor tabi yinede

canım sana öyle geliyodur.Sert olcak tabi,mesela burnunu ucuda serttir ama zamanla yumuşayıp iner. Buda öyle.Mutlaka azda olsa inecektir. Doktorunada sor tabi yinede

birde cok acidigi icin masaji guzel yapamazsam sislik inmezse diye de korkuyorum. kalici olur mu ki bu sislik

burnumn ucu çok sert evet çok az yumusadı ama hala palyaço burnu gibi....benim de ilk zamanlar çok acıyodu o yüsden yapmadım masaj pişmanım simdiye çoktan azalabilirdi

burnumn ucu çok sert evet çok az yumusadı ama hala palyaço burnu gibi....benim de ilk zamanlar çok acıyodu o yüsden yapmadım masaj pişmanım simdiye çoktan azalabilirdi

disimi sıka sıka yapacam ama kac dk ve kac kez yapmalıyım. belki fazlasida zarardir. doktora eormayi unutmusum

o alından birleşik gibi dümdüz iniyor dediğin yer tamamen şişlikten öyle görünüyor..zamanla inicek görüceksin..bozma sakın moralinikaydirigubbakcemile5

canım doktorun burnuna kavis vermemiş sanırım şuan için tek sorun bu görünüyo zamanla değişirmi bilemem ebru_ebru arkadaşada yeni ameliyat oldugu zamanlar böyle demiştim ama suan super gorunuyo onunkısı kavislendi yani,seninkide zamanla kavislenebilir burun ucunda bi sorun yok sadece biraz şişliğin var ama fındık gibi olmuş işte,cildine kafayı takma benim mayın tarlası gibiydi yüzüm,hala bile şuan burnumda kırmızı kırmızı sivilceler cıkıyo arada bir,düzelir zamanla geçmiş olsun cokkk:1hug:

masajı ben kafama göre yapıodum,günde 3 kez diyolardı ama ben takıntı haline getirmiştim bi ara alışkanlıktan elim burnumdan düşmüyodu elini suratından cek diye diye vazgecırdıler benı en sonunda

saol canim peki masaji ne siklikta yapmaliyim?

canım masaj konusunda hiçbir bilgim yok..benim dr bana masaj vermemişti çünkü..
ama o dediğin bölüm şiş..benimki de öyleydi..herkesin öyle oluyor ilk 1 ay falan..
bakıslar bile değişiyor.yani cok normal suanda böyle olması..şişler inince cok güzel olucak yalnız,belli oluyor şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…