cnmmmmm benim kuzenin tam olarak 2 ayda geçmiştti ucunda kalmıştı şişlikkk..amaa 1 ayın sonunda seni rahatsız etmez o üsteki şişliklerr..
kıs negüzel en zor kısımlarııı atlattın bende bi seninki gibi olsamda resim eklesem şuraya yaaaaaaa:hulya:
bi an bende mi böyle kotu gorunuyordum diyorsun sandim
4 gun sonra ise gidecem((
evet verdi ilac. zaten ilk tercihim nefes sorunumdu. KBB doktoru darlıgı acmak için sol tarafı kırmstı o yuzden mebur kaldım. biraz kemer vardı onu düzetmiş doktorum. ama bu seferde kasmın arası cok kötü olduMasaj yaparken hareketlerin daha iyi ilerlemesi için ilaç vermiştir doktor onu sürüp masaj yapmayı ihmal etmemelisin. Bir de rinoplasti değil de niye sadece burun ameliyatı olmadın nefes prob.çözmek için. Psikolojik olarak rahatlamaya çalış olur mu, şu birkaç haftayı atlattın mı karada ölüm yok demektir senin için :teytey:
ama canım kas arası cok sert masaj yaparken sanki hiç oyulmayacak gibi hissediyorum. ödem mi var acabaöyle olması çok normal butterfly.Kaş aranda şişiyo çünkü ameliyattan sonra ondan düz görünüyo ama zamanla baya inip oyulacak orası. Moral bozmak için çok erken. Önden gayet düzgün görünüyo. Ama inan ilk günkü,1. ayki ve hatta 3. ayki burun epey değişik oluyo.
canım öyle sey der miyim hiç... Suan cok şiş doğal olarak... bi de nasıl olursa olsun alçı cıktığında genelde kimse beğenmio kendi burnunu... Ben ilk gördüğüm anı hatırlıyorumda pişman bile olmustum yaptırdığıma zamanla alışıosun bi de şişlikler filan iniyor burun oturuyor yerine.. Biraz sabır kaydirigubbakcemile5
ayy ben bırak ilk günü ilk bir bucuk ay hiic begenmemistim burnumu, seninki cok güzel :)
eski burnun çok daha güzelmiş.
sanırım bunda şişlik var umarım istediğin gibi olur.
öyle düşünmeee... beni de ilk gördüklerinde "o kadar ameliyat oldun bari küçük birşey yaptırsaydın eskisinden büyük olmuş "diyenler vardı... gerçi hala diyolar çünkü benim şişliklerim pek inmiyo burnumun ucu çok şiş, nerdeyse bir buçuk ay oldu, üstü hala şişama geçicek biliyorum :) ya da umut ediyorum :)
ama canım kas arası cok sert masaj yaparken sanki hiç oyulmayacak gibi hissediyorum. ödem mi var acaba
canım sana öyle geliyodur.Sert olcak tabi,mesela burnunu ucuda serttir ama zamanla yumuşayıp iner. Buda öyle.Mutlaka azda olsa inecektir. Doktorunada sor tabi yinede
kime oldunuz ameliyatı
kimdi senin doktorun,söylediysende kaçırdım heralde
burnumn ucu çok sert evet çok az yumusadı ama hala palyaço burnu gibi....benim de ilk zamanlar çok acıyodu o yüsden yapmadım masaj pişmanımsimdiye çoktan azalabilirdi
o alından birleşik gibi dümdüz iniyor dediğin yer tamamen şişlikten öyle görünüyor..zamanla inicek görüceksin..bozma sakın moralinikaydirigubbakcemile5
saol canim peki masaji ne siklikta yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?