canım doktorun burnuna kavis vermemiş sanırım şuan için tek sorun bu görünüyo zamanla değişirmi bilemem ebru_ebru arkadaşada yeni ameliyat oldugu zamanlar böyle demiştim ama suan super gorunuyo onunkısı kavislendi yani,seninkide zamanla kavislenebilir burun ucunda bi sorun yok sadece biraz şişliğin var ama fındık gibi olmuş işte,cildine kafayı takma benim mayın tarlası gibiydi yüzüm,hala bile şuan burnumda kırmızı kırmızı sivilceler cıkıyo arada bir,düzelir zamanla geçmiş olsun cokkk:1hug:
canım masaj konusunda hiçbir bilgim yok..benim dr bana masaj vermemişti çünkü..
ama o dediğin bölüm şiş..benimki de öyleydi..herkesin öyle oluyor ilk 1 ay falan..
bakıslar bile değişiyor.yani cok normal suanda böyle olması..şişler inince cok güzel olucak yalnız,belli oluyor şimdiden..
sanirim benimki kavislenmiecek doktorum kavisli burunlar yapmadigini dogal olmali diyordu. bende biraz ona biraktim. guven vermisti. simdi de keske kavis verdirseydim diye uzuluyorum
tamam cilekcim. sabrecem ve bol bol masaj yapacam. 20 gune kadar biraz inse. esim gorecek 20 gun sonra
ayy biliorum kıyamam sana eskisinden daha iyisin suanki halinle süpersin korkma 20 güne toparlarsın sana tavsiyem kavis vererek masaj yap
canım yaa daha çok erken,benim atel çıktığındaki fotoma bakmadınmı sen,ne kadar korkunç mirmirmirmir
kötü görünen bişey yok ama ilk zamanlar bu psikolojide çok normal,kendini zamana bırak bak ne kadar değişecek,hepimizin böyle görünüyordu sadece sana has bir durum değil bu,bozma moralini tatlım opuyorumnanaktan
evet ebruyu dinle sen canım,o ne derse doğrudur =)
evet verdi ilac. zaten ilk tercihim nefes sorunumdu. KBB doktoru darlıgı acmak için sol tarafı kırmstı o yuzden mebur kaldım. biraz kemer vardı onu düzetmiş doktorum. ama bu seferde kasmın arası cok kötü oldu
cnm inan benmki dümdüzdü hatta bir resim ekliim unutmassam dur
cnm bi eski burnumu bir tane de 13. günlük halini ekledim, alcı cıktıgında bu 13. günkü halinden daha da kötüydü bu hali süper yani
cnm ben masaj da yapmadım doktorum vermedi, ve suan 4.5 ay oldu, aradaki farkı görmüssündür mutlaka, moralini bozma yani bu halin cook degisecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?