Alçım çıktı moralim bozuk...

sanirim benimki kavislenmiecek doktorum kavisli burunlar yapmadigini dogal olmali diyordu. bende biraz ona biraktim. guven vermisti. simdi de keske kavis verdirseydim diye uzuluyorum

ne guzel morel verdin cok tsklera.s.

sanirim benimki kavislenmiecek doktorum kavisli burunlar yapmadigini dogal olmali diyordu. bende biraz ona biraktim. guven vermisti. simdi de keske kavis verdirseydim diye uzuluyorum

e tamam işte biraz kavis istiyosan 6.ayını bekle ozamana kadar zaten biraz kavis mutlaka olur,benim 2 kaşımın arası 1 ay boyunca şişti hatta kuzenim sen kaşların arasına botoxmu sıktırdın demişti bana.Düzelcek ne bozuyosun ki moralini çok kibar olmus burnun ben begendım dahada güzelleşcek bak benim 5.ayım eskiden ayda bir değişim yaşıyodu burnum şimdi haftada bir dahada iniyo şişlerim süreç hızlandı sende sabrediceksin süper olcak bu sendromu ameliyat olan herkes yaşıyo burda herkes dert yanıyo ilk başlarda korkma

tamam cilekcim. sabrecem ve bol bol masaj yapacam. 20 gune kadar biraz inse. esim gorecek 20 gun sonra

tamam cilekcim. sabrecem ve bol bol masaj yapacam. 20 gune kadar biraz inse. esim gorecek 20 gun sonra

ayy biliorum kıyamam sana eskisinden daha iyisin suanki halinle süpersin korkma 20 güne toparlarsın sana tavsiyem kavis vererek masaj yap

canım yaa daha çok erken,benim atel çıktığındaki fotoma bakmadınmı sen,ne kadar korkunç mirmirmirmir
kötü görünen bişey yok ama ilk zamanlar bu psikolojide çok normal,kendini zamana bırak bak ne kadar değişecek,hepimizin böyle görünüyordu sadece sana has bir durum değil bu,bozma moralini tatlım opuyorumnanaktan

aklimda senin son hallerin kalmis. onlarda super. insallah dedigin gibidir cnm

benm burnum bundan daha düz ve daha kötüydü inan, sabretmen lazım daha cok yeni

ebru senin ilk hallerini hatirlamiyorum ama kavisi seninki kadar olsa hic sorun etmem cnm

evet verdi ilac. zaten ilk tercihim nefes sorunumdu. KBB doktoru darlıgı acmak için sol tarafı kırmstı o yuzden mebur kaldım. biraz kemer vardı onu düzetmiş doktorum. ama bu seferde kasmın arası cok kötü oldu

nasıl yani doktor senin onayın olmadanmı kemeri düzeltmiş akannehir

eğer birazda estetik amaçlı yaptırdıysan eski burnunda gayet güzelmiş bencede hiç estetik yapılacak bi burun değil.ama senin tercihin tabi umarım şişlikler bian önce iner ve istediğin şekilde bi buruna kavuşursun.

cnm bi eski burnumu bir tane de 13. günlük halini ekledim, alcı cıktıgında bu 13. günkü halinden daha da kötüydü bu hali süper yani

cnm bi eski burnumu bir tane de 13. günlük halini ekledim, alcı cıktıgında bu 13. günkü halinden daha da kötüydü bu hali süper yani

13 gunluk resmin benim simdiki halime cok benziyormus. benimde 12 gun oldu. doktor 7.gunden sonra bant yerine tekrar kucuk bir alci takdi. bakalim masajlarla ne kadar duzeltebilecem

cnm ben masaj da yapmadım doktorum vermedi, ve suan 4.5 ay oldu, aradaki farkı görmüssündür mutlaka, moralini bozma yani bu halin cook degisecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…