Aldatan affedilir mi ?

Şeytana uydum boşluktaydim yalanı daha düzgün sanki affedip affetmeme kararını siz vereceksiniz .
Yaşamadan bilinmez umarım sizin için hayırlısı olur yalnız şunu bilin bir kere aldatılıp affederseniz 2. Yi de göze alın güvenip üzülmeyin.

Ya ben aslında büyü konusuna çok güldüm. Ama sizin de buna bile inanmak isteyişinize üzüldüm. Demek ki çok seviyorsunuz, aldattığına inanmak istemiyorsunuz, affetmek istiyorsunuz.
Büyük konuşmak istemiyorum aldatanı affedebilirim. Ama dürüst olursa.
Büyü yapıldı herhalde diye salak yerine koymaya çalışmak ne demek? Ve bu bunun söyleyen insanın da salak olduğunu gösteriyor. Böyle biriyle yapamazdım herhalde.

Büyü mü?
Eee demek ki büyü yapılacak kadar zaman geçirilmiş öyle bir kaçamak değil yani süre gelen bir şey. Hiç bu açıdan düşündünüz mü?

Ama pısmanmış büyü yapmıslar neden öyle dıyosun sana da yaparlar görürsün
Ben uyumadan Felak nas okuyorum, konu sahibi de kocasına okumaya devam etsin. Yazık be adama, milletin işi gücü yok büyü yapmışlar. Böyle çok seven adama yapılır mı be bu???

Aldatmanın da isteksiz olduğunu gördük daha başka neler göreceğiz acaba. Affet tabii büyü yapılmış, büyü yapılmasaydı aldatmazdı hepsi bu büyünün ve büyü yapanın suçu.

Affeden tekrar aldanır tekrar tekrar...

Ben aldatilan insanın kabul edip hayatına devam etmesini saygıyla karşılıyorum. Gerçekten çok sevip vazgeçemiyorsunuzdir anlarım . Ama bu salak yerine konulma kısmı beni sinirlendiriyor nasıl istemeden olmuş. Yani o zaman nasıl penetrasyon gerçekleşmiş. Yok büyü yapıldı ne ? Adamın ne ozelligi varmışta kadın evli barkli erkeğe büyü yaptırmış

Sizde eşinize deyin ki "hayatım bende seni aldattım ama valla isteyerek aldatmadım seni, bana da büyü yapıldı, lütfen beni affet". Bakalım o da sizin gibi sakin karşılayabilecek mi durumu? Yoksa herkese yayıp sizi rezil edip boşanacak mı?
Şuan tabiki size yalvarıp yakaracak, peşinizde pervane olacak. Boşanırsanız millet ona aldatan adam olarak bakacak, arkasından konuşacaklar, yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan biri olmayacak, kurulu düzeni bozulacak. Yoksa sizi sevdiğinden peşinizde pervane olmuyor. Sevse aldatmazdı. Büyü falanda hikaye tamamen. Affederseniz aldatılmaya da devam edileceksiniz, hatta bunu bir süre sonra pişkin pişkin yapacak ve bu sefer peşinizde pervane de olmayacak. Çocuk yoksa çocuk yapıp sizi evliliğe bağlayacak belki...
Ağır gelebilir bunları duymak ama malesef gerçekler bunlar. Aldatıp affedilen ve bir daha aldatmayanı görmedim ben henüz. Ha varsa da kadının artık adama güveni kalmıyor ki. Hep içinde bir şüphe ile işkence gibi bir evlilik yaşıyor olur muhtemelen.

Burada konularda görüyoruz adamlar sevişmeye istekliyken bile kaldıramıyor sizin eşiniz isteksiz haliyle mi aldatmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…