Aldatan affedilir mi ?

Aldatırken bilmiyor da, büyü olduğunu biliyor.
Amma kurnazca ama bir o kadar da aptalca.
Sizi demekki çok iyi niyetli buluyorki bu saçmalığa inanacağınızı düşündü.
Nasıl bilmiş büyü olduğunu peki? Tam yatakta iken 3 harfliler haber mi vermiş.
Töbe est...

Lütfen kusura bakmayın, özür dilerim ama eşiniz tam bir GERİZEKALI ve bir gerizekalı ile ömür geçmez.

Sizi manipüle etmesine izin vermeyin!!!

Ben hocayla konuştum, eşinizin suçu yokmuş."Karı gördüm kaydım" büyüsü yaptırmış bi arkadaşı.

Hadi aldatmak da affedilir de şu açıklamayla sizi aptal yerine koymaya çalışması affedilmemeli bence. Resmen Şener Şen filmi konusu bu. Elbette karar sizin, hakkınızda hayırlısı

Eşin şark kurnazıymış. Sırf bunun için bile boşanılır.

Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Gerçekse diye yorum yapayım. İkinci aldatılman sen yakalayana kadar devam edecek.

Vay anasını ya. Kk'da aldatan erkeği ( lafın gelişi erkek dedim ) affetmeye meyilli ve pişmanım sözüne inanan ne çok kadın varmış.. Neden aldatıldığınızı da anlıyorsunuzdur bence.

acı çektiğinizi anlıyorum zor bir imtihan ama aldatan tekrar aldatıyor canım hemcinsim

Tabiii cağnımmm ne demek büyü yaptırdı o yapmadı hemen affediverin

eşiniz çok mu yakışıklı çok mu zengin neden ona büyü yapsınlar ki? benim de bir arkadaşımın sevgilisi biriyle madde kullanmış. bu yüzden pipisi erekte olmamış. ilişki yaşamadık pipim kalkmadı bu aldatma sayılmaz diye kendini savunuyordu. inandırmak için de kızın yanında o maddeyi kullandı cidden. ama arkadaşım ayrıldı

Şakaysa komik gerçekse daha komik bir olay adamın yaratıcılık halis mi konu fake değilse lütfen aklını kullan ve yeme şu saçmalığı.

Yaw böyle saçmalık yerine dürüst davranıp aldattım hataydı dese tamam dersin de insanı salak yerine koymaya çalışıyor ya bu erkekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…