- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi Pirensessss
-
Lütfen kusura bakmayın, özür dilerim ama eşiniz tam bir GERİZEKALI ve bir gerizekalı ile ömür geçmez.Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Ben hocayla konuştum, eşinizin suçu yokmuş."Karı gördüm kaydım" büyüsü yaptırmış bi arkadaşı.Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Hadi aldatmak da affedilir de şu açıklamayla sizi aptal yerine koymaya çalışması affedilmemeli bence. Resmen Şener Şen filmi konusu bu. Elbette karar sizin, hakkınızda hayırlısıEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Eşin şark kurnazıymış. Sırf bunun için bile boşanılır.Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Hayatımda böyle bahane duymadım helal olsun.Ben de dünyayı gezemiyorum bir türlü engel çıkıyor sürekli. Kesin büyü yaptılar zaten beni kıskanan da çok hıhhhhhhhhh
Evett kesin büyü ıphone alacaktım alamadım zaten çevremde herkes alma diye baskı yapıyordu şirretler bi pohlar yemiş bence asdfghHayatımda böyle bahane duymadım helal olsun.
Tabiii cağnımmm ne demek büyü yaptırdı o yapmadı hemen affediverinEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Şu şartla affedilir,aynısını siz yapıp öncelikle bir ödeşmeyi teklif edin eğer o kabul edip hazmediyorsa belki olabilir illa şans vereceksinizAldatan affedilir mi ? Ne şartlarla affedilir?
Yaw böyle saçmalık yerine dürüst davranıp aldattım hataydı dese tamam dersin de insanı salak yerine koymaya çalışıyor ya bu erkekler..Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
İnandınız mı cidden?Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?