- 27 Mayıs 2023
- 866
- 2.424
- 33
- Konu Sahibi Pirensessss
-
Bu yy da hala büyü muska gibi s.l.k saçma şeylere inanıyorsanız yorum yapmaya geek yokEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
kınayan kınadığını .. fdhfdhfjdkshfjkdsgkEşinizi aldatın büyü yaptılar diyin bakim sabaha sağ çıkıyor musun o sizi affederse sizde edin
Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Adam ilk başka biriyle birliktelik yaşayarak seni aldatmış şimdide yalan söyleyerek seni aldatıyorEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Afedilmez.Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
İyi bari bana tecavüz ettiler dememiş.Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Keşke siteye üye olurken iq testinden geçsekEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Bence affedilmemeli.Tek şartla affedilir oda evlilik olur da çocuklar olur işte aldatan kişi aşırı derecede pişman olur.Affedilir de.Bir kez güven sarsılan ilişkiden hayır gelmez.Aldatan affedilir mi ? Ne şartlarla affedilir?
Aldatan affedilmez unutamazsınız bir kere. Bu düşünce yer bitirir insanı.Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Buna inanan bir gün Şirinler’i görebileceğine de inanır. Ablacım azıcık saf mısın sen? Bir de eşimle birbirimizi çok seviyoruz demiş sjkdkdkEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Kızlar bende bu konuya yorum yazdım sabah, şimdi güldür güldürün dünkü bölümünü izliyorum hoca skeci var konu bu. Karisini aldatmış bende büyü var demişEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Bakın bir önceki yorumumda güzel güzel açıklamışım birde şimdi skeci izleyince anladım fake olduğunuAldatan affedilmez unutamazsınız bir kere. Bu düşünce yer bitirir insanı.
Ayrıca kalıbımı basarım bir kere yapan hep yapar çünkü evde bekleyen affedecek olan biri var rahatlığı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?