Aldatan affedilir mi ?

Bu yy da hala büyü muska gibi s.l.k saçma şeylere inanıyorsanız yorum yapmaya geek yok

Niye bir kadın olarak affedebilecek bir sebep arıyorsunuz?

Gitmesi gereken niye gitmiyor hayatınızdan?

Yüklü bi tazminat alın, canını iyice acıtsın ama donuna kadar alın. Götürüp onu da anne veya babanızın adına bi bankaya emanet edin. Veya evin tapusunu babanızın üstüne yaptirtin. Sonra affedin. Bakalım pişman mı, affedilmek istiyor mu gerçekten. En azından tekrarlarsa dava açınca da tazminat alırsınız tüm bunlar ona yeter zaten Adile nasitin filmi vardı Şener Şen damadıydi. Şener Şen e hem fakir , hem şeyi büyük diye tükürüyordu o film geldi aklıma. Çok zenginse, cesareti varsa devam eder.

Madem büyü yapılmış şimdi senin üzerine nasıl düşebiliyor?

Kusura bakma da aklınla alay ediyor sende affetme derdindesin. Tam birbirinize layıksınız.

ya yine büyü yaparlarsa

Adam ilk başka biriyle birliktelik yaşayarak seni aldatmış şimdide yalan söyleyerek seni aldatıyor sen ver kararı

İyi bari bana tecavüz ettiler dememiş.

Keşke siteye üye olurken iq testinden geçsek

Adam sadece aldatmamış ki. Hem aldatmış hem de salak yerine koyuyor.
Kusura bakma ama sen de büyü yapıldığını yemişsin ki burda affedilir mi diye konu açıyorsun.
Sence gerçekten isteksizce aldatmış olabilir mi

Kesin büyüdür
Baksana hala sana düşkün sana tapıyor

Aldatan affedilmez unutamazsınız bir kere. Bu düşünce yer bitirir insanı.
Ayrıca kalıbımı basarım bir kere yapan hep yapar çünkü evde bekleyen affedecek olan biri var rahatlığı olur

Buna inanan bir gün Şirinler’i görebileceğine de inanır. Ablacım azıcık saf mısın sen? Bir de eşimle birbirimizi çok seviyoruz demiş sjkdkdk

Kızlar bende bu konuya yorum yazdım sabah, şimdi güldür güldürün dünkü bölümünü izliyorum hoca skeci var konu bu. Karisini aldatmış bende büyü var demiş e üye yeni bence fake bir konu. Ne dersiniz boşuna yine vaktimizi aldı bence

Aldatan affedilmez unutamazsınız bir kere. Bu düşünce yer bitirir insanı.
Ayrıca kalıbımı basarım bir kere yapan hep yapar çünkü evde bekleyen affedecek olan biri var rahatlığı olur
Bakın bir önceki yorumumda güzel güzel açıklamışım birde şimdi skeci izleyince anladım fake olduğunu

Büyünün etkisi de siz yakalayınca mı geçmiş?. Bu nasıl sorular ya nasıl inanabiliyor sunuz? Yapmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…