Aldatan affedilir mi ?

Aaa fake mi ya Allahtan uzun yazmamış konuyu ordan kurtarmışız

Hahhshsjnsjsjjsjsj lan bu ne

Öncelikle “prenses” diye yazılır ama her neyse. Bugüne kadar bir sürü aldatma bahanesi duydum ama bu kadarı pes ne berbat eşin varmış kız:) sorman hata affedeceksin :) ah ah :)

Bunun karikatürü vardı ya geçen bi konuya da attım aynısını.. hep büyüden bunlar

Daha önce affedilip de degisen eden görmedim ama siz de bi denesenize affedin bakalım belki şaşırırız. İstisna olursunuz.

Kim büyü yapmış acaba kocanizla bunu da konuşun, kim sizi ayırmak istiyor? kim kıskanıyor elti? Görümce? Kaynana? Karşı taraftaki kadın?

Ha bunlarin yanında bir ara aynaya bakıp bı sorun kendinize, kendi degerinizi hangi ara, neden bu kadar kaybettiniz? Hangi ara eşiniz sizin icin sizden daha değerli oldu? Neye dayanarak sizi bu kadar aptal yerine koymayı kendine hak gördü?

Merhaba,
Genelde yorum yaparken saygılı ve resmi yazmaya çalışırım ama özür dileyerek söylüyorum; büyü yapıldı aldattım yalanına nasıl inanıyorsunuz? Lütfen bunu kendinize yapmayın. Böyle şeylere inanmayın.

Hem aldatmış hemde kılıf uyduruyor. Ne ala memleket

Aldatan affedilir mi ? Ne şartlarla affedilir?
affetmem.Sevmiyorsa ayrılsın mesela.Aldatmak ne.Eğer iradesizse , gitsin terapi alsın.Bazı şeyler affedilmez bu da onlardan biri.İnsan sevince her zaman bahane buluyorda buna bahane bulunmaz.Bir kere yapan bir daha yapar.

Büyü diyerek sizi kandırmaya çalışıyor, yemeyin bunları nolur ya.İster affedin ister etmeyin ama karşıdaki kişinin aklınızla dalga geçmesine izin vermeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…