- Emoji Skoru
- 5.649
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi Pirensessss
-
Aaa fake mi ya Allahtan uzun yazmamış konuyu ordan kurtarmışızKızlar bende bu konuya yorum yazdım sabah, şimdi güldür güldürün dünkü bölümünü izliyorum hoca skeci var konu bu. Karisini aldatmış bende büyü var demişe üye yeni bence fake bir konu. Ne dersiniz boşuna yine vaktimizi aldı bence
Hahhshsjnsjsjjsjsj lan bu neeşiniz çok mu yakışıklı çok mu zengin neden ona büyü yapsınlar ki? benim de bir arkadaşımın sevgilisi biriyle madde kullanmış. bu yüzden pipisi erekte olmamış. ilişki yaşamadık pipim kalkmadı bu aldatma sayılmaz diye kendini savunuyordu. inandırmak için de kızın yanında o maddeyi kullandı cidden. ama arkadaşım ayrıldı
Öncelikle “prenses” diye yazılır ama her neyse. Bugüne kadar bir sürü aldatma bahanesi duydum ama bu kadarı pes ne berbat eşin varmış kız:) sorman hata affedeceksin :) ah ah :)Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Merhaba,Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
affetmem.Sevmiyorsa ayrılsın mesela.Aldatmak ne.Eğer iradesizse , gitsin terapi alsın.Bazı şeyler affedilmez bu da onlardan biri.İnsan sevince her zaman bahane buluyorda buna bahane bulunmaz.Bir kere yapan bir daha yapar.Aldatan affedilir mi ? Ne şartlarla affedilir?