- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi betty_berry
-
O kendisinden başkasını düşünmez. Bu ilçede bir resmi kurumun ilçe müdürüydü ve ben onu makamından ettim, şimdi bana kin besliyorlardır kadınla birlikte. Ve onu tüm ilçeye rezil ettim.
Isleri iyice karistirmissiniz yani? Hakkınız da hayirlisi o insanda insallah yola gelir gec oldu biliyorum bunun icin ama kalbine oyle bi yumusaklik.gelirki.insallah seni uzdugune pişman olur o kotu kadindan da yaptıklarına pisman olsun
Bugün görme günüydü , geldi bakıcıya arattı eve çıkmaya yüzü yok, indirdim çocuklarımı suratına bile bakmadım. 3 saattir yanında çoçuklarım. Geçen ayki öfkem kalmamış bunu fark ettim. Allah bir şekilde sabır veriyor sevgim de günden güne azalıyor çok şükür. İnşallah çocuklarımı zehirlemez , küçük anlamaz daha 1 yaşında ama büyüğü kötü etkilemesinden korkuyorum. Ve hatta o aşağılık kadına çocuklarımı götürmesinden korkuyorum. İnşallah öyle bir adilik yapmaz , artık ondan her kötülüğü bekliyorum
Korkularım endişe verici çünkü karşımdaki adam endişe verici bir sahtekar. 4 yıl boyunca aldatmış beni ben son 4 aydır ilişki kurduğu pisliği yakalamışım. Ki 6 yılı dolmak üzere olan bir evlilikti. Bugün kızımla konuşurken öğrendim ki sizi evime de götüreceğim demiş.kızım sevinerek söyledi. Sadece dinledim aa öyle mi dedim, başka birşey söylemedim. Evi buraya 1 saat mesafede. Ve de evde o kadın olursa??? O ruh hastası çocuklarımın psikolojisini düşünecek en son insandır dünya üzerinde. Adam olsaydı uçkurundan önce çocuklarını düşünürdü. Bir damla vicdanı varsa onu tatmin etmek için baba rolünü hatırladı. Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah.Çocuklarınız geldiğinde bir sıkıntı yaşadınız mı . Aslında bir psikaloğa gitmeniz gerek bence korkularınız endişe verici .
Çocuklarınız henüz çok küçük ve kız çocukları babalara düşkündür genel olarak.Göstermeyerek ileride çocuklarınıza cevap veremeyeceğiniz sorular olarak tekrar geri dönüşü olacaktır.İleride kızlarınız zaten neyin ne olduğunu anlayacak hale geleceklerdir bu yüzden hiç aralarına girmeyin. Velayetler zaten sizde,içiniz soğumadıysa da bunu kızlarınıza yansıtmayın...merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
ne olursa olsun çocuklarınızın babası. babasız büyümek çok zor. lütfen çocuklarınızı bu konuda doldurmayın. kendi intikamınız için çocukları kullanmayınmerhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?